تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: ه.ک مگاترینربازی ها( لطفا استادان ه.ک راهنمایی کنن)

داره خودمونی میشه saeidperak1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض ه.ک مگاترینربازی ها( لطفا استادان ه.ک راهنمایی کنن)

سلام خدمت تمامی دوستان
    من دوتاسوال داشتم اینکه من وقتی با چیت انجین(cheat engine) یک بازی رو ه ک میکنم و مقادیرشو تغییر میدم اما نمیتونم ترینر بسازم باهاش میدونم بحث زیاده در این مورد ولی لطف کنین یه اموزشی بدین
    دومین سوال اینه که اقا من میخوام مثلا تو یه بازی مقادر پرش یا رنگ صفحه یا نوع تفنگ ...
    رو ه ک کنم این چیزا مقدار ندارن چجوری باید اینارو ه ک کرد با استفاده از چه کد هایی ؟ لطفا اگه بلدین توضیح بدین ممنون
    Last edited by saeidperak1; 25-05-2013 at 13:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

در مورد ساخت ترينر بايد بگم اگه با cheat engine زياد كار كرده باشيد يك چيزو بايد بدونيد
    Pointer و Multi Pointer كه بعضي جاها كارو خيلي سخت ميكنه به طور مثال شما ادرس پول يك بازي رو پيدا كرديد اما يك مشكل هست پوينتر هر بار اون ادرسو عوض ميكنه پس شما بايد ادرس پوينترو پيدا كنيد كه خوب سخته اما از اون سخت تر چند تا پوينتر هست كه معمولا واسه بازي هاي سنگين و جديد از اين روش استفاده ميشه گاهي هم عدد مورد نظر در 10 يا 2 يا 6 يا ... ضرب ميشه كه خوب كارو سخت ميكنه اما خوب در صورتي كه ميخوايد با همون ادرس معمولي كه هر بار عوض ميشه ترينر بسازيد مشكلي نداره
    در بالا منو يا بار file رو بزنيد
    generate generic trainer رو بزنيد
    در process name اسم برنامه-در صورتي كه ميخوايد با يك دكمه ترينر شما بياد روي process active تيك رو بزنيد و يك دكمه رو مشخص كنيد
    title اسم ترينرتون
    در about توضيحات لازم
    حالا ميرسيم به اصل كار add hotkey رو بزنيد
    بعد ادرس مورد نظرو از انتخاب كنيد (همون پايين بايد داشته باشيدش)
    در صورتي كه ميخوايد فريز بشه يا ديگه تكون نخوره toggle freeze در صورتي كه ميخوايد بره رو يك عدد مشخص set value در صورتي كه ميخوايد مقدار مشخصي اضافه كنه increase value with و ...
    در اولين جاي خالي دكمه مورد نظر
    در دومي در صورتي كه ميخوايد كم يا زياد شود مقدار
    در سومي توضيحات
    در اخر apply
    و براي ساختن بقيه دكمه ها همين طور بريد بعد اتمام كار Ok رو بزنيد در اخر هم generate trainer و بعد هم محل سيو شدن.
    در صورتي كه خواستيد تو همين تاپيك بگيد تا پيدا كردن Pointer و Multi Pointer هم توضيح بدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •