تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: گوشی برای خوره موزیک - تا 1.200.000

داره خودمونی میشه mahyar_k3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض گوشی برای خوره موزیک - تا 1.200.000

سلام به همه موبایلستانیا
    اساتید فن، لطفا منو کمک کنید و بهم مشاوره بدبد.
    6 سال پیش من بعد از حدود 2 ماه تحقیق یه SonyEricsson P1i خریدم که ازش تا این لحظه هم راضیم. ایشالا خدا هم ازش راضی باشه و از اون جا که از صبح که از خواب بلند میشم تا شب باید موزیکم در حال پخش باشه p1i رو -- کردم و روش واکمن ریختم و باز با -- صدای هدفونشه زیاد کردم و خلاصه چند سال سر خودمو باهاش گرم کردم. ولی الان دیگه واقعا پیر شده و باید عوض کنم.
    حالا، از بین سونی های موجود شما چی رو پیشنهاد می کنید و چرا.
    اولویت های من : 1- موزیک با صدای بلند و شفاف 2- صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت 3- دوربین خوب

نظر خودم اول رو Xperia Ion و بعدش رو Xperia V هستش. توی همین رنج قیمت (نهایت تا 1.200.000) شما چی رو پیشنهاد می کنید؟ (فقط خواهش می کنم با دلیل نظر بدبد و تعصبی هم نظر ندین)

از این که وقت میذارید و کمک می کنید، ممنونم.

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

htc one s
    1050تا1230قیمتش هست و ارم اتودیو بیتس هم که پشتشه معلوم میکنه که چیکارست

اگه نباشه جاش خالی می مونه ol.mansoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    IRAN_YZD

پيش فرض

سلام به همه موبایلستانیا
    اساتید فن، لطفا منو کمک کنید و بهم مشاوره بدبد.
    6 سال پیش من بعد از حدود 2 ماه تحقیق یه SonyEricsson P1i خریدم که ازش تا این لحظه هم راضیم. ایشالا خدا هم ازش راضی باشه و از اون جا که از صبح که از خواب بلند میشم تا شب باید موزیکم در حال پخش باشه p1i رو -- کردم و روش واکمن ریختم و باز با -- صدای هدفونشه زیاد کردم و خلاصه چند سال سر خودمو باهاش گرم کردم. ولی الان دیگه واقعا پیر شده و باید عوض کنم.
    حالا، از بین سونی های موجود شما چی رو پیشنهاد می کنید و چرا.
    اولویت های من : 1- موزیک با صدای بلند و شفاف 2- صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت 3- دوربین خوب

نظر خودم اول رو Xperia Ion و بعدش رو Xperia V هستش. توی همین رنج قیمت (نهایت تا 1.200.000) شما چی رو پیشنهاد می کنید؟ (فقط خواهش می کنم با دلیل نظر بدبد و تعصبی هم نظر ندین)

از این که وقت میذارید و کمک می کنید، ممنونم.
    شما که یه گوشی موزیک محور میخواین بهتره دنبال سونی نرید چون الان اچ تی سی گوشی هایی داره که موزیک محور هستند و از هندزفری های با کیفیت بیس دارند ، اچ تی سی وان اس بهترین انتخاب هست برای شما

4. این کاربر از ol.mansoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بنظر من هم htc one s با هدفون اصلی ( beats) فوق العادست که البته یکم هدفونش گرون هست

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

از لحاظ صدا اچ تی سی سنسیشن ایکس ای توجعبشم یه هندفون بیتس اصل هست
    اچ تی سی وان اس هم خوبه ولی باید یه هدفون خوب بخری
    ولی وان اس ارزششو داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه manutd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست گرامی xperia ion یکی از محصولات سونی بود که هم در تایم بدی ارایه شد هم اینکه با فروش خوبی مواجه نشد پس این مدل پیشنهادنمی کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم از همه دوستان

دوست گرامی xperia ion یکی از محصولات سونی بود که هم در تایم بدی ارایه شد هم اینکه با فروش خوبی مواجه نشد پس این مدل پیشنهادنمی کنم
    اول ازت تشکر می کنم که کمکم میکنی ولی من (شاید هم اشتباه می کنم) اهمیت نمیدم به این چیزا شاید یه محصول از نظر مارکت و فروش اصلا شکست بخوره ولی برای من فقط کیفیت اهمیت داره. حالا به نظرت Ion از نظر کیفی چیزی کم داره.

دوستان دیگه هم که htc رو معرفی میکنن: آیا واقعا تفاوت بین سونی و htc از نظز صدا اینقدر محسوسه؟ اگه صحبت هدفون باشه که منم قبول دارم ولی خب هدفون خوب رو میشه رو سونی هم گذاشت. درست میگم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    IRAN_YZD

پيش فرض

دوستان دیگه هم که htc رو معرفی میکنن: آیا واقعا تفاوت بین سونی و htc از نظز صدا اینقدر محسوسه؟ اگه صحبت هدفون باشه که منم قبول دارم ولی خب هدفون خوب رو میشه رو سونی هم گذاشت. درست میگم؟
    با این قیمت همین وان اس بهترین انتخاب هست ، شاید هدفون خوب گیرتون بیاد ولی به احتمال زیاد به پای این بیتس نمیرسه الان این هدفون معروفترین هدفون دنیاست از لحاظ کیفیت ، از لحاظ های دیگه هم همین وان اس انتخاب خوبیه جدا از موزیک محور بودن

10. این کاربر از ol.mansoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این قیمت همین وان اس بهترین انتخاب هست ، شاید هدفون خوب گیرتون بیاد ولی به احتمال زیاد به پای این بیتس نمیرسه الان این هدفون معروفترین هدفون دنیاست از لحاظ کیفیت ، از لحاظ های دیگه هم همین وان اس انتخاب خوبیه جدا از موزیک محور بودن

هدفون بیتس بدون شک از بهترین هاست. ولی بهترین نیست. حالا اصلا کاری ندارم. بیایم در نظر بگیریم بهترینه، ولی خب من میگن این هدفون رو میشه رو سونی هم استفاده کرد. این دیگه به برند گوشی مربوط نمیشه که. صحبت من اینه که کدوم گوشی از لحاظ کیفی و فنی برتره.
    و وقتی میگم فنی، منظورم وسواس و طرفدرای و ... نیست. منظورم قدرت خروجی صدا (دسیبل) و شفافیت و وضوح و ... .

پانوشت: دوستان به نظر من برندِ بیتس با بازی های بازاریابانه و مدیریت فروش و بازی های مارکتی و تبلیغات ( کمک گرفتن از اسم Dr. Dre و ...) خودشه جلو کشیده مگر نه. برند های فوق العاده بهتری هم هست با قیمت های پایین تر و کیفیت بالاتر و البته ناشناخته تر مثل Altec Lancing

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    IRAN_YZD

پيش فرض

هدفون بیتس بدون شک از بهترین هاست. ولی بهترین نیست. حالا اصلا کاری ندارم. بیایم در نظر بگیریم بهترینه، ولی خب من میگن این هدفون رو میشه رو سونی هم استفاده کرد. این دیگه به برند گوشی مربوط نمیشه که. صحبت من اینه که کدوم گوشی از لحاظ کیفی و فنی برتره.
    و وقتی میگم فنی، منظورم وسواس و طرفدرای و ... نیست. منظورم قدرت خروجی صدا (دسیبل) و شفافیت و وضوح و ... .

پانوشت: دوستان به نظر من برندِ بیتس با بازی های بازاریابانه و مدیریت فروش و بازی های مارکتی و تبلیغات ( کمک گرفتن از اسم Dr. Dre و ...) خودشه جلو کشیده مگر نه. برند های فوق العاده بهتری هم هست با قیمت های پایین تر و کیفیت بالاتر و البته ناشناخته تر مثل Altec Lancing
    تفاوت اچ تی سی با گوشی های دیگه اینه که به صورت فابریک رو خود گوشی هست و به علاوه یه برنامه برای بیتس داره ، از لحاظ فنی هم وان اس انتخاب بسیار خوبیه توی این رنج

13. این کاربر از ol.mansoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •