سلام به همه دوستان و متخصصان
من یه نتبوک ایسوس دارم که روش ویندوز استارتر نصب بود ولی بنا به دلایلی پاک شد و مجور شدم فرمتش کنم بعد از اون هیچ ویندوزی نصب نمی شه و تا اخرین مرحله نصب پیش می ره و بعد ناگهان خاموش می شه. خیلی با حالتهای مختلف و تغییرات بایوس به IDE امتحان کردم ولی هیچ نوع ویندوز 7 یا 8 رو نتونستم نصب کنم و همین مشکل خاموش شدن داشت یا به صفحه ابی می رسید و دیگه هیچ اتفاقی نمی افتاد.
بالاخره ویندوز استارتر رو در حالت IDE نصب کردم و همه درایورهای خودش رو هم از سایت ایسوس دانلود کردم ولی متاسفانه درایو شبکه اش نصب نمی شه با اینکه وایلرس رو هم روشن می کنم ولی انگار نه انگار
نمی دونم به خاطر اینه که در حالت IDE هست یا نه
خواستم به حالت AHCI برگردونم ولی رفت روی حالتی که recamend می کرد ریکاوری کنه وقتی اون رو می زدم بعد از مدتی ریست می شه و دوباره می ره روی همون حالت و اگر گزینه استارت ویندوز نرمالی رو انتخاب کنم اصلا ویندوز بالا نمی یاد.
سیستم عامل ابونتا رو رو نصب کردم شبکه و وای فای و همه چی رو شناخت و کار می کنه البته بعد از چند بار خاموش شدن موفق شدم نصبش کنم ولی با محیطش نتونستم کاری انجام بدم و دوباره فرمت کردم و ویندوز نصب کردم که اون هم جریانش رو گفتم.
نمی دونم چی کار کنم. واقعا کلافه شدم به شدت به اینترت احتیاج دارم ولی کار نمی کنه.
لطفا راهنمایی کنید که چه باید کرد!!!
خیلی ممنون