تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: ساخت درايو ريكاوري رو دسكتاپ

داره خودمونی میشه مديريت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

13 ساخت درايو ريكاوري رو دسكتاپ

سلام دوستان
    من چند وقت پيش مجبور شدم براي 30 تا سيستم با يك كانفيگ ، 30 بار ويندوز بريزم و برنامه نصب كنم ، ميدونيد كه يه سرويس كامل شدم و دوباره برگشتم .
    بعد و قبل اون ماجرا كلي دنبال برنامه و آموزش Acronis بودم اما بالاخره بصورت تجربي خودم يادگرفتم ( با اينكه كار سختي نبود اما ترس داشتم كه سيستم رو خراب كنه يا ... )
    حالا يه فكري كردم گفتم اگه اين سيستم ها خراب بشن ( نرم افزاري ) و مجبور شم ريكاوري كنم ( كه هفته اي 2-3 بار ميكنم ) چطوره يه درايو ريكاوري درست عين لپ تاپم بسازم .

طرحي كه من دارم بصورت تئوري به اين صورت هست :

1. تغيير هاردم از يك پارتيشن به دو پارتيشن و نصب يك ويندوز خوب و نصب نرم افزارها و تنظيمات مورد نيازم .
    2. گرفتن ايميج از درايو C كه ويندوزم هست با برنامه Acronis Image True رو هارد اكسترنالم .
    3. بعد از اينكه بك آپ گيري تموم شد فايل هاي بك آپ رو روي هارد سيستم ، داخل درايو D توي پوشه اي بنام Backup انتقال مي دم .

*- پس من الان يك درايو C دارم كه روش ويندوز هست و اسمش Windows گذاشتم و يك درايو D به نام P-Recovery
    - مي خوام ديارو D بوتيبل بشه ، (" تا بحال دو تا ويندوز رو يك هارد نصب كرديد ؟ ديد موقع لود مي پرسه از روي كدوم ويندوز بالا بياد ! حالا فكر كنيد بگه از روي درايو C بالا بياد و وارد ويندوز بشه و بقيه ماجرا .... يا بگه از روي درايو D بالا بياد ")
    - رو درايو D نرم افزار Acronis Image True هست و از روي اون بوت ميشه .
    - ديگه ميتونم با استفاده از نرم افزار Acronis Image True ، بك آپ رو از داخل خود درايو D از تو پوشه Backup روي درايو C ويندوز رو ريكاوري ميكنم .

{*} - حالا ، اگه همه اين مراحل درست طي بشه ، يه بك آپ كلي از روي هر دو درايو مي گيرم و روي هارد اكسترنالم مي ريزم ، اين بك آپ را روي 29 تا سيستم ديگه بر مي گردونم . ديگه كار تمومه ، حالا اگه لازم شد يكي از سيستم ها رو ريكاوري كنم ، يه ريستارت مي كنم ، موقع لود ويندوز به جاي اينكه وارد درايو C بشم و ويندوز بالا بياد و بقيه ماجرا ..... از روي درايو D بوت مي كنم ، با استفاده از Acronis Image True بك آپ رو از رو خود همين درايو D بر ميگردونم و ديگه نيازي هم به هارد اكسترنالم يا ديسك Acronis Image True ندارم . حتي ميتونم درايو D رو مخفي كنم تا در صورت ويروسي شدن آسيبي به درايو ريكاوريم نرسه .

** - خب اين بصورت تئوري بود ، من كمك مي خواستم در عملي كردن اين طرح .
    ببخشيد اگه بد توضيح دادم ، هرجايي كه متوجه نشديد بگيد واضح تر توضيح بدم و مثال بهتري بزنم .

دوستان و استادان عزير ، لطفا F1

داره خودمونی میشه MoXa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    رخت خواب

پيش فرض

کسی نمیدونه چیکار باید کرد ؟
    موندیم تو شا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •