سلام دوستان
من چند وقت پيش مجبور شدم براي 30 تا سيستم با يك كانفيگ ، 30 بار ويندوز بريزم و برنامه نصب كنم ، ميدونيد كه يه سرويس كامل شدم و دوباره برگشتم .
بعد و قبل اون ماجرا كلي دنبال برنامه و آموزش Acronis بودم اما بالاخره بصورت تجربي خودم يادگرفتم ( با اينكه كار سختي نبود اما ترس داشتم كه سيستم رو خراب كنه يا ... )
حالا يه فكري كردم گفتم اگه اين سيستم ها خراب بشن ( نرم افزاري ) و مجبور شم ريكاوري كنم ( كه هفته اي 2-3 بار ميكنم ) چطوره يه درايو ريكاوري درست عين لپ تاپم بسازم .
طرحي كه من دارم بصورت تئوري به اين صورت هست :
1. تغيير هاردم از يك پارتيشن به دو پارتيشن و نصب يك ويندوز خوب و نصب نرم افزارها و تنظيمات مورد نيازم .
2. گرفتن ايميج از درايو C كه ويندوزم هست با برنامه Acronis Image True رو هارد اكسترنالم .
3. بعد از اينكه بك آپ گيري تموم شد فايل هاي بك آپ رو روي هارد سيستم ، داخل درايو D توي پوشه اي بنام Backup انتقال مي دم .
*- پس من الان يك درايو C دارم كه روش ويندوز هست و اسمش Windows گذاشتم و يك درايو D به نام P-Recovery
- مي خوام ديارو D بوتيبل بشه ، (" تا بحال دو تا ويندوز رو يك هارد نصب كرديد ؟ ديد موقع لود مي پرسه از روي كدوم ويندوز بالا بياد ! حالا فكر كنيد بگه از روي درايو C بالا بياد و وارد ويندوز بشه و بقيه ماجرا .... يا بگه از روي درايو D بالا بياد ")
- رو درايو D نرم افزار Acronis Image True هست و از روي اون بوت ميشه .
- ديگه ميتونم با استفاده از نرم افزار Acronis Image True ، بك آپ رو از داخل خود درايو D از تو پوشه Backup روي درايو C ويندوز رو ريكاوري ميكنم .
{*} - حالا ، اگه همه اين مراحل درست طي بشه ، يه بك آپ كلي از روي هر دو درايو مي گيرم و روي هارد اكسترنالم مي ريزم ، اين بك آپ را روي 29 تا سيستم ديگه بر مي گردونم . ديگه كار تمومه ، حالا اگه لازم شد يكي از سيستم ها رو ريكاوري كنم ، يه ريستارت مي كنم ، موقع لود ويندوز به جاي اينكه وارد درايو C بشم و ويندوز بالا بياد و بقيه ماجرا ..... از روي درايو D بوت مي كنم ، با استفاده از Acronis Image True بك آپ رو از رو خود همين درايو D بر ميگردونم و ديگه نيازي هم به هارد اكسترنالم يا ديسك Acronis Image True ندارم . حتي ميتونم درايو D رو مخفي كنم تا در صورت ويروسي شدن آسيبي به درايو ريكاوريم نرسه .
** - خب اين بصورت تئوري بود ، من كمك مي خواستم در عملي كردن اين طرح .
ببخشيد اگه بد توضيح دادم ، هرجايي كه متوجه نشديد بگيد واضح تر توضيح بدم و مثال بهتري بزنم .
دوستان و استادان عزير ، لطفا F1