دوستان عزیز و گرامی هدف من از ایجاد این پست که ادمین عزیز لطف کردن و به این بخش منتقل کردن این نبود که زحمت بکشید و یه نرم افزار رو معرفی کرده و در مورد اینکه از کجا دریافتش کنیم و یا کرکش چجوریه بحث کنیم و بعد هم تمام ! من خواستم لطف کنید و اموزش استفاده از بخش فیلم بردای از دسکتاپ و هرآنچه از تصویرو صوت در محیط وینوز دیده و شندیه میشود توضیحی مختصر بدید وگرنه من خودم با یه سرچ معمولی میتونستم 20 تا نرم افزار این چنین رو پیدا کنم و دانلود کنم اینجا درخواست من اموزش فیلم برداری از محیط دسکتاب همراه با صدا بود که ظاهرا یا کسی بلد نیست و یا اصلا دوست ندارین اموزش بدین !
لطفا اگه کسی اطلاع داره بگه چطور میتونم از محیط ویندوز که مثلا یه فیلمی داره پخش میکنه یا یه تصویر همراه با صوت داره پخش میکنه رو باsnagit ضبط کنم . و اینکه تنظیماتش چطوریه یعنی اول باید از کجا شروع کنم کدام گزینه هارو بزنم البته خودم یه جورایی پیداش کردم هااا ولی فقط صدا پخش نمیکنه لطفا حئداقل بگین برا اینکه صدا پخش بشه صدارو هم ضبط کنه چیکار باید بکنم .یا اگه با snagit نمیشه یه نرم افزاری که اینکارو بکنه همراه با اموزشی که خواستم توضیحش بدین لطفا .برای کسی که بلد هست فکر نکنم کار سختی باشه ...