تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: برنامه ریزی علمی برای بچه 19 ماهه!!!!!

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض برنامه ریزی علمی برای بچه 19 ماهه!!!!!

سلام
    فرزند من(دختر)19 ماهه است.
    مثل خیلی از پدر و مادرای دیگه ما هم فکر می کنیم فرزندمون دارای هوش بالایی است اما من به مواردی برخوردم که این نظرم رو قویتر کرده
    مثلاً من یکبار روی مایکروسافت ورد کلمه سلام را بزرگ نوشتم و چندبار تلفظش کردم تا پریا(اسم دخترمه)هم تلفظش کنه.این قضیه برای یک ماه پیش بود تا دیروز یک کتاب درسی(مدنی سوم ابتدایی)تو خونمون افتاده بود دیدم بچه هی داره یه جاهایی رو نشون میده و میگه سلام.رفتم دقت کردم دیدم هرجا کلمه اسلام یا اسلامی یا سلام نوشته با دست نشون میده و میگه سلام(خط کتاب هم خیلی درشت نیست)
    یا اینکه هروقت اذان میگن یا در اذان میرسه به تشهد بر حضرت محمد(ص)لباش رو طوری نشون میده که مثلاً داره صلوات می فرسته یا موقع پخش عزاداری از تلویزیون شروع می کنه سینه زدن!!!در حالی که من هیچ وقت این کار را جلوش انجام ندادم.یا در اوج بازیگوشی که باشه اگه صدای قرآن را بشنوه ساکت شروع می کنه گوش دادن
    یا بهش یاد دادیم ساعت عقربه ای چیه اما برام جالبه که ساعت دیجیتالی هم میبینه مثلاً میگه ساعت 2
    موارد این چنینی زیاد براش اتفاق افتاده.البته اینو هم بگم که مادرش باردار که بود سه بار ختم قرآن کرده بود که شنیده بودم باعث هوش زیاد بچه میشه!!!

حالا سوالم اینه دوست ندارم بچه هرز بره و دلم می خواد برنامه ریزی کنم برای یادگیریش.از کجا شروع کنم؟چطور؟نظر شما چیه؟
    متشکر
    Last edited by وین رونی; 24-05-2013 at 12:16.

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

به نظر من که درصد بسیار کمی از کودکان در این فرهنگ، جامعه، و سیستم آموزشی کشور مقدس ایران میتونن به جایی برسن؛ معمولاً مغزها همه در حد مسائل تاریخ گذشته یا کم ارزش میچرخه و افراد دانشمند که از مغزشون استفاده کنن کم توی این کشور پرورش میابه.

راه حل اصلی اینه که بچه ـتون رو توی ایران بزرگ نکنید...!

کــــه با توجه به تعاریف شما از باهوشی، افکار و مشغله های ذهنی که به فکرش تزریق میکنید از همین ابتدا، و... فکرنکنم بشه...

بفرستینش حوزه تا به آرزوها و باورهای شخصیتون که برای فرزندتون از پیش تعریف کردید و باهاشون بزرگش میکنید دست پیدا کنه...

به هر حال اون از زندگی و افکار شما تقلید خواهد کرد (حداقل تا قبل از 18 سالگی)...
    Last edited by Zeitgeist; 26-05-2013 at 01:18.

3. 6 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به نظر من که درصد بسیار کمی از کودکان در این فرهنگ، جامعه، و سیستم آموزشی کشور مقدس ایران میتونن به جایی برسن؛ معمولاً مغزها همه در حد مسائل تاریخ گذشته یا کم ارزش میچرخه و افراد دانشمند که از مغزشون استفاده کنن کم توی این کشور پرورش میابه.

راه حل اصلی اینه که بچه ـتون رو توی ایران بزرگ نکنید...!

کــــه با توجه به تعاریف شما از باهوشی، افکار و مشغله های ذهنی که به فکرش تزریق میکنید از همین ابتدا، و... فکرنکنم بشه...

بفرستینش حوزه تا به آرزوها و باورهای شخصیتون که برای فرزندتون از پیش تعریف کردید و باهاشون بزرگش میکنید دست پیدا کنه...

به هر حال اون از زندگی و افکار شما تقلید خواهد کرد (حداقل تا قبل از 18 سالگی)...
    متشکر از راهنماییتون
    در مورد بخش اول صحبتتون کاملاً موافقم
    اما در مورد اینکه گفتید بفرستید حوزه اصلاً اندیشه ای در این مورد نداشته و نخواهم داشت.بیشتر می خوام از نظر علمی پیشرفت کنه.از نظر مذهبی میشه حتی تو همون خونه هم پرورشش داد.
    با توجه به نشونه هایی که دیدم می خوام برنامه ای منظم و مدون برای پیشرفت علمیش داشته باشم

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

هنوز خیلی زوده ولی کم کم طی چند سال آینده باید سعی کنید ذهنیت علمی رو به دخترتون یاد بدید یعنی مثلا در مکالمات و کارهای روزمره اگه بخواید بهش بگید در یخچال رو باید بست براش به زبان ساده توضیح بدید که هوای گرم به سمت هوای سرد میره و برای همین هوای یخچال گرم میشه یا سوالاتی که درباره خورشید و ماه می کنه رو با اطلاعات ساده نجومی همراه کنید. کتاب های علمی برای کودکان رو که بخرید می بینید اینها رو کم کم باید به چه زبانی براش توضیح بدید. CD ها و برنامه های علمی کودکان رو هم بعد از 3-4 سالگی براش بخرید.

وقتی سن دخترتون به سن مطالعه رسید، براش کتاب های علمی کودکان دبستانی هدیه یا جایزه بخرید و تشویقش کنید اونها رو بخونه.

موارد این چنینی زیاد براش اتفاق افتاده.البته اینو هم بگم که مادرش باردار که بود سه بار ختم قرآن کرده بود که شنیده بودم باعث هوش زیاد بچه میشه!!!
    دقیقا چیزی که هرگز نباید به دخترتون بگید این نوع حرف های "شبه علم" ای است.

6. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

دقیقا چیزی که هرگز نباید به دخترتون بگید این نوع حرف های "شبه علم" ای است.

تا جای که من دیدم کسی که قران حفظ ان یا میخون حافظشون قوی تره ،بهتر کار میکنه سریع یاد میگیرن.

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

تا جای که من دیدم کسی که قران حفظ ان یا میخون حافظشون قوی تره ،بهتر کار میکنه سریع یاد میگیرن.
    ممکنه حفظ کردن یک متن بتونه حافظه رو در یک شخص قوی تر کنه. اما صحبت، این جا در موردِ مادرِ بچه هست که در زمان بارداری، قرآن خوندن.
    اگر مادرِ ایشون برای مثال حافظشون با این کار قوی تر شده باشه، این یک صفتِ کاملا اکتسابی هست که به هیچ عنوان به فرزند، به صورت ژنتیکی قابل انتقال نیست.
    مثل این میمونه که بگیم چون پدر، بدنساز و ورزشکار بوده پس فرزند ایشون، عضلاتش قوی تر خواهد بود.

اگه بخوایم بگیم که به دلایلِ دیگه ای این صفت به فرزند انتقال یافته میشه همون شبه علم.

9. 10 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا مباحث غیر علمی رو مطرح و پیگیری نکنید که معمولا هر دو طرف شاکی میشن!

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کتاب وکامپیوتر
    بچه ای که به این دو موضوع علاقه مند باشه کم کم راه پیشرفتش رو خودش پیدا میکنه
    ضمنا بهترین کار برای علاقه مند شدنش به کتاب، کتاب خوندن شما و مادرش هست (چه برای اون بخونید و چه جلوی اون خودتون مطالعه داشته باشید)
    چون همون طوری که دوستمون گقتن این شمایید که الگوی زندگی فرزندتون هستید

در پرانتز: از چندسال دیگه و هر وقت خودتو احساس کردین مناسبه، قرآن (چه حفظ و چه روخوانی) رو بهش یاد بدین خیلی خوبه

ضمنا یادتون نره هر وقت خواستید موضوعی رو بهش تحمیل کنید نتیجه عکس میگیرید
    Last edited by Reza31001; 26-05-2013 at 13:55.

11. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

ممکنه حفظ کردن یک متن بتونه حافظه رو در یک شخص قوی تر کنه. اما صحبت، این جا در موردِ مادرِ بچه هست که در زمان بارداری، قرآن خوندن.
    اگر مادرِ ایشون برای مثال حافظشون با این کار قوی تر شده باشه، این یک صفتِ کاملا اکتسابی هست که به هیچ عنوان به فرزند، به صورت ژنتیکی قابل انتقال نیست.
    مثل این میمونه که بگیم چون پدر، بدنساز و ورزشکار بوده پس فرزند ایشون، عضلاتش قوی تر خواهد بود.

اگه بخوایم بگیم که به دلایلِ دیگه ای این صفت به فرزند انتقال یافته میشه همون شبه علم.
    اون که قبول دارم نگفتم که صفت از مادر به بچه رسیده
    منظورم کلی نه مادر و دختر .منظورم رو کلمه شبه علم بود .اگه از نظر علمی ثابت شده کسی که چند زبان یاد داره حافظشون قوی تره.
    Last edited by M o h a m m @ d; 26-05-2013 at 14:06.

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

هر کودکی فقط اگه آزادی فکری داشته باشه حتی اگه حمایتی هم ازش نکنید خود به خود راه خودشو پیدا میکنه و اون موقس که استعداداش شکوفا میشه و پیشرفت میکنه
    شما تنها کاری که متونی بکنی اینه چیزی رو بهش تحمیل نکنی و بزاری خودش تجربه کنه و خوب و بد رو تشخیص بده و خدا رو توی وجود خودش پیدا کنه نه از روی کتاب !
    با این طرز فکرتون دلم واسه بچه میسوزه ممکنه از دید شما خوشبخت بشه و کارش درست باشه ولی در نهایت بدبخته
    Last edited by Reza Azimy_RW; 26-05-2013 at 14:47.

14. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ببینید الآن کنار من میشینه کنار لپ تاپ الکی با کلیدا بازی می کنه و منم ورد را براش باز می کنم تا اگه کلیدی رو زد نتیجش رو ببینه یا موس را در میاره دوباره میذاره سرجاش.حرفم اینه مواردی که گفتید اجراش برای این سن زود نیست؟چون میگن تا 3 سالگی بچه باید آزاد باشه و به قول دوستان چیزی بهش تحمیل نشه
    امروز دوباره کلمه ساعت رو براش بزرگ نوشتم و چندبار تکرار کردم و بعد از چند ساعت رو کامپیوتر متنی رو آوردم که چند جا کلمه ساعت نوشته شده بود و بهش می گفتم ساعت کو؟می گشت و پیدا می کرد

هر کودکی فقط اگه آزادی فکری داشته باشه حتی اگه حمایتی هم ازش نکنید خود به خود راه خودشو پیدا میکنه و اون موقس که استعداداش شکوفا میشه و پیشرفت میکنه
    شما تنها کاری که متونی بکنی اینه چیزی رو بهش تحمیل نکنی و بزاری خودش تجربه کنه و خوب و بد رو تشخیص بده و خدا رو توی وجود خودش پیدا کنه نه از روی کتاب !
    با این طرز فکرتون دلم واسه بچه میسوزه ممکنه از دید شما خوشبخت بشه و کارش درست باشه ولی در نهایت بدبخته

چه طرز فکری؟اینکه میگم یک کلمه رو از روی متن پیدا کنه؟یا مثلاً به زعم خودش صلوات می فرسته؟این بدبختیه؟خوب اگه اینجوره ما می ذاریم بدبخت بشه!!!نه استاد کنار اینها شبکه P*MC و ایران موزیکش هم براه هست نمی خوام بحث رو به مذهب بکشونم چون اونها مثال بود اما اگه اینطوره خیلی از کسانی که بهشون می گن اولیاء خدا آدمای بدبختی هستن!!!!
    Last edited by وین رونی; 26-05-2013 at 14:51.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •