تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: راهنمایی در مورد انتخاب لباس مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه غول مرحله اخر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض راهنمایی در مورد انتخاب لباس مناسب

سلام
    من قصد دارم یه شلوار و پیراهن رسمی برا خودم بخرم. حالا چند راهنمایی از دوستانی که تو این زمینه تخصص دارن میخواستم:
    من قدم 172 و وزنم 58 هستش. یعنی خیلی لاغرم.
    میخوام یه شلوار و پیراهنی بگیرم که خیلی سنگین باشه و تو مراسم و جاهای خیلی رسمی و بیرون ب
    حالا چه جوری پیراهن و شلوار رو با هم ست کنم تا بهم بیاد. منظورم از کجاها باید بفهمم بهم میاد؟؟؟؟؟؟؟؟
    2 تاشون چه رنگی باشه؟؟
    آیا دوخته بخرم یا بدم خیاطی بدوزن؟؟ کدومشون از لحاظ هزینه بصرفه تره؟
    این سوال خیلی مهمه اصن کلن چه جوری میتونم تخفیف بگیرم؟ آخه یه جنس رو دوستم میخره خیلی پایین تر ولی من همونو بالاتر میخرم. بلد نیستم چونه بزنم!
    کلا چه جوری میتونم یه انتخاب مناسب داشته باشم؟

دوستان ممنون سوالم رو بی جواب نذارید! یا حداقل کسی و یا منبعی یا لیتنکی بهم معرفی کنید...

2. 3 کاربر از غول مرحله اخر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

اولا که لباس دوخته نخرید..چون ریسکش بالاست..شما پول پارچه و خیاط رو میدید و وقت میذارید ولی در اخر ممکنه نتیجه دلخواهتون رو نگیرید
    ولی لباس اماده رو پرو میکنید خوشتون بیاد برمیدارید خوشتون نیاد نمیخرید

برای ست کردن باید ببینید اولا چه رنگ هایی بهتون میاد دوما به نظر من از قانون ست رنگ ها استفاده کنید مثلا شلوار نقره ای رو با پیراهن یاسی میپوشند...شلوار قهوه ای با لباس کرم خیلی خوب میشه و... که برای اینکه این ترکیب رنگ ها رو بدونید هم از فروشنده و هم از دوستان توی این انجمن میتونید بپرسید
    برای اینکه بدونید اون رنگ بهتون میاد یا نه به نظر من بهترین راه اینه که یه نفر رو که سلیقه اش رو قبول دارید با خودتون برای خرید ببرید...مخصوصا که یه لباس رسمی میخواهید بخرید...

تخفیف گرفتن اینجوریه که مثلایک پیراهن قیمت 50 تومان هست شما اگر بگید 25 تومان میشه مغازه دار اینجوری میشه
    چون به هر حال سود اجناس مشخص هست شما مثلا بگید 40 میشه؟مغازه دار میگه نه اصلا راه نداره ..شما 2 بار دیگه میگید مثلا پولم کمه 40 بدید دیگه اگر مغازه دار گفت اصلا راه نداره یه ذره بذارید روی قیمتش مثلا بگید خب حالا 42...بالاخره ما جوونیم تخفیف بدید دیگه و همینجوری کم کم و به سختی بذارید روی پولتون تا فروشنده راضی بشه
    اگر گفت نه مثلا 40 نمیشه شما 47 بده شما میتونید احتمالا با صحبت روی 45 اون جنس رو بخرید

در مورد اجناس مارک دار باید خیلی بیشتر دقت کنید...چون ممکنه اصل نباشه و یه جنس بی کیفیت رو بهتون بندازند...در این مورد بهتره حتما با یه نفر که لباس مارک دار میپوشه برید خرید

4. 7 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام . اگه شلوار مشکی بگیرین دیگه در مورد رنگ پیرهن کاملا آزادین هر رنگی دوست داشتین انتخاب کنین چون رنگ مشکی به همه ی رنگها میاد برای همین بهش میگن سلطانِ رنگها ( گرچه اصلاً رنگ نیست ) .

6. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام .
    اگه کار خیاط خوب باشه بهتر از آماده هست .
    خرید هم بستگی داره به اندام شما . ممکنه شونه هاتون پهن باشه اما کمرتون حتما باریک هست ( با توجه به قد و وزنتون ) .
    بیشتر پیرهنهای آماده کمرشون گشاده برای شما مگر اینکه مدلش چسبون باشه .

خیاط میتونه شونه های پیرهن رو درست به اندازه ی شما دربیاره و کمر رو تنگ تر از پیرهنتهای توی بازار در بیاره تا وقتی میره توی شلوار خیلی پف نکنه و زشت بشه .
    به این جور پیرهنها میگن slim fit
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکسهای بیشتر

اگه خواستین میتونین چند تا از این عکسها رو که دوست دارین بزنین تو گوشیتون و به خیاط یا مغازه هائی که آماده دارند نشون بدین تا مثل خودش گیرتون بیاد .

در مورد شلوار , امکانش بیشتر هست که شلوار پارچه ای آماده پیدا کنین اما اگر نبود باید خیاط بدوزه .
    وقتی وایمیسین باید پاچه ی شلوار اونقدر بلند باشه که کاملا پاتون رو توی کفش بپوشونه یعنی وقتی بدون کفش میپوشین باید پشتِ پاچه ی شلوار کاملا برسه به زمین . اینطوری وقتی میشینین زیاد بالا نمیره و فقط مچ پاتون پیدا میشه .
    کمر شلوار باید طوری باشه که بدون مربند هم ثابت وایسه یعنی نه گشاد نه تنگ .

کمربند هم نباید روش چیزی نوشته شده باشه یا عکس داشته باشه اصلا تا کلاسش پائین نیاد . مثل اینها

یادتون باشه تسمه ی کمر باید قابل جدا شدن از سگَک و کوتاه شدن داشته باشه یعنی پرچی یا دوختی نباشه .

وقتی میرین پیش خیاط اول بپرسین قیمت دوخت پیرهن و شلوار چنده .
    از چند خیاط سوال کنین تا نرخها تا حدودی دستتون بیاد .
    اگر خیاطی قیمتش مناسبه بهش بگین دو سه تا پیرهن شلواری که دوخته رو نشونتون بده تا ببینین کارش چطوره .
    دوختش , صاف وایسادنش , دوخت دکمه ها , زیپ , سر جیبها , یقه و خلاصه همه جا رو چک کنین و ببینین کارش چقدر تمیزه ؟
    اگر خوب بود , راجع به قیمت باهاش چونه بزنین .
    بگین تازه میخوام بسم الله بگم و مشتری بشم .
    پس باید تخفیف بدین و کار تمیز هم میخوام .

در مورد رنگ , شلوار مشکی سنگین و باوقاره و همه ی رنگها بهش نیاد ( برای انتخاب رنگ پیرهن ) .
    پیرهن با رنگ ساده ( بدون نقش ) سنگینتر هست .

به خیاط بگین یقه ی پیرهن رو متناسب با گردنتون دربیاره یعنی نه خیلی تنگ نه خیلی گشاد .
    جیب پیرهن نباید خیلی پائین باشه .
    آستین پیرهن باید یک و نیم سانت بلندتر باشه تا وقتی دستتون رو دراز میکنید خیلی کوتاه نشه .
    نوع نخ خیلی مهمه در دوخت و باید نخ بادوام باشه نه نخ ارزون قیمت .

8. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اولا خیلی ممنون جواب دادید
    1- خودم نظرم رو لباس دوخته هست که بدم خیاط، چون دقیقا مطابق سایزم در میاد.از طرفی آماده بخرم باید دوباره بدم خیاط. چون خیلی لاغرم اکثر سایز لباسا بهم نمیخوره!
    از طرفی لباس آماده رو فورا تنم میکنم معلوم میشه بهم میاد یا نمیاد ولی لباس دوخته شده بعد دوخت معلوم میشه بهم میاد یا نمیاد!!!
    به نظر شما هزینه های کدوم کمتر واسم آب میخوره آماده یا دوخته شده؟
    خودم موندم حالا کدوم روشو انتخاب کنم؟؟؟؟؟
    2- خودم نمیدونم چه رنگی بهم میاد، همه رو میپوشم. من تا حالا از قانون ست کردن استفاده نمیکردم.. ولی الان میخوام هم شلوار و پیرهن هر 2 رنگ روشن باشند. یه جورایی جون تر باشند بی زحمت میشه چند تا از ترکیبات روشن رو برام مثال بزنی که من یادم باشه؟؟
    تو انجمن از کدوم دوستان میتونم کمک بگیرم؟؟؟؟
    مگه شلوار و پیراهن پارچه ای مارک داره؟ حالا چه جوری باید بفهمم مارک یه چیزی اصل هست یا نه؟
    ممنون

اولا که لباس دوخته نخرید..چون ریسکش بالاست..شما پول پارچه و خیاط رو میدید و وقت میذارید ولی در اخر ممکنه نتیجه دلخواهتون رو نگیرید
    ولی لباس اماده رو پرو میکنید خوشتون بیاد برمیدارید خوشتون نیاد نمیخرید

برای ست کردن باید ببینید اولا چه رنگ هایی بهتون میاد دوما به نظر من از قانون ست رنگ ها استفاده کنید مثلا شلوار نقره ای رو با پیراهن یاسی میپوشند...شلوار قهوه ای با لباس کرم خیلی خوب میشه و... که برای اینکه این ترکیب رنگ ها رو بدونید هم از فروشنده و هم از دوستان توی این انجمن میتونید بپرسید
    برای اینکه بدونید اون رنگ بهتون میاد یا نه به نظر من بهترین راه اینه که یه نفر رو که سلیقه اش رو قبول دارید با خودتون برای خرید ببرید...مخصوصا که یه لباس رسمی میخواهید بخرید...

تخفیف گرفتن اینجوریه که مثلایک پیراهن قیمت 50 تومان هست شما اگر بگید 25 تومان میشه مغازه دار اینجوری میشه
    چون به هر حال سود اجناس مشخص هست شما مثلا بگید 40 میشه؟مغازه دار میگه نه اصلا راه نداره ..شما 2 بار دیگه میگید مثلا پولم کمه 40 بدید دیگه اگر مغازه دار گفت اصلا راه نداره یه ذره بذارید روی قیمتش مثلا بگید خب حالا 42...بالاخره ما جوونیم تخفیف بدید دیگه و همینجوری کم کم و به سختی بذارید روی پولتون تا فروشنده راضی بشه
    اگر گفت نه مثلا 40 نمیشه شما 47 بده شما میتونید احتمالا با صحبت روی 45 اون جنس رو بخرید

در مورد اجناس مارک دار باید خیلی بیشتر دقت کنید...چون ممکنه اصل نباشه و یه جنس بی کیفیت رو بهتون بندازند...در این مورد بهتره حتما با یه نفر که لباس مارک دار میپوشه برید خرید

10. این کاربر از غول مرحله اخر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام .
    اگه کار خیاط خوب باشه بهتر از آماده هست .
    خرید هم بستگی داره به اندام شما . ممکنه شونه هاتون پهن باشه اما کمرتون حتما باریک هست ( با توجه به قد و وزنتون ) .
    بیشتر پیرهنهای آماده کمرشون گشاده برای شما مگر اینکه مدلش چسبون باشه .

خیاط میتونه شونه های پیرهن رو درست به اندازه ی شما دربیاره و کمر رو تنگ تر از پیرهنتهای توی بازار در بیاره تا وقتی میره توی شلوار خیلی پف نکنه و زشت بشه .
    به این جور پیرهنها میگن slim fit

عکسهای بیشتر

اگه خواستین میتونین چند تا از این عکسها رو که دوست دارین بزنین تو گوشیتون و به خیاط یا مغازه هائی که آماده دارند نشون بدین تا مثل خودش گیرتون بیاد .

در مورد شلوار , امکانش بیشتر هست که شلوار پارچه ای آماده پیدا کنین اما اگر نبود باید خیاط بدوزه .
    وقتی وایمیسین باید پاچه ی شلوار اونقدر بلند باشه که کاملا پاتون رو توی کفش بپوشونه یعنی وقتی بدون کفش میپوشین باید پشتِ پاچه ی شلوار کاملا برسه به زمین . اینطوری وقتی میشینین زیاد بالا نمیره و فقط مچ پاتون پیدا میشه .
    کمر شلوار باید طوری باشه که بدون مربند هم ثابت وایسه یعنی نه گشاد نه تنگ .

کمربند هم نباید روش چیزی نوشته شده باشه یا عکس داشته باشه اصلا تا کلاسش پائین نیاد . مثل اینها

یادتون باشه تسمه ی کمر باید قابل جدا شدن از سگَک و کوتاه شدن داشته باشه یعنی پرچی یا دوختی نباشه .

وقتی میرین پیش خیاط اول بپرسین قیمت دوخت پیرهن و شلوار چنده .
    از چند خیاط سوال کنین تا نرخها تا حدودی دستتون بیاد .
    اگر خیاطی قیمتش مناسبه بهش بگین دو سه تا پیرهن شلواری که دوخته رو نشونتون بده تا ببینین کارش چطوره .
    دوختش , صاف وایسادنش , دوخت دکمه ها , زیپ , سر جیبها , یقه و خلاصه همه جا رو چک کنین و ببینین کارش چقدر تمیزه ؟
    اگر خوب بود , راجع به قیمت باهاش چونه بزنین .
    بگین تازه میخوام بسم الله بگم و مشتری بشم .
    پس باید تخفیف بدین و کار تمیز هم میخوام .

در مورد رنگ , شلوار مشکی سنگین و باوقاره و همه ی رنگها بهش نیاد ( برای انتخاب رنگ پیرهن ) .
    پیرهن با رنگ ساده ( بدون نقش ) سنگینتر هست .

به خیاط بگین یقه ی پیرهن رو متناسب با گردنتون دربیاره یعنی نه خیلی تنگ نه خیلی گشاد .
    جیب پیرهن نباید خیلی پائین باشه .
    آستین پیرهن باید یک و نیم سانت بلندتر باشه تا وقتی دستتون رو دراز میکنید خیلی کوتاه نشه .
    نوع نخ خیلی مهمه در دوخت و باید نخ بادوام باشه نه نخ ارزون قیمت .
    سلام
    از جواب کاملتون ممنون

پس با این توصیفات باید هم پیرهن و هم شلوارو بدم خیاط...
    پیرهنها slim fit خوبن ولی من کمرم خیلی تنگ هستش. برا همین شاید بگم یه خورده بازتر بشه مشکلی نیس؟
    من الان در انتخاب رنگ شلوار و پیرهن موندم...
    مشکی که نمیخوام انتخاب کنم. رنگ های شادتر میخوام.
    حالا موندم چه جوری ست کنم؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

نکات مهم:

- رنگ های فصلی: استفاده از بعضی رنگ ها در زمان بخصوصی از سال بهتر است. مثلاً سایه های زرد معمولاً برای تابستان، رنگ های زنگاری، قهوه ای، سبز و زرشکی برای پاییز مناسب است. پوشیدن لباس زرد رنگ در پاییز و لباس زنگاری در تابستان کمی نامتناسب است.

- به تباین و تقابل رنگ ها دقت کنید. یک آیتم روشن را با دو آیتم تیره یا یا آیتم تیره را با دو آیتم روشن سِت کنید. مثال: کت و شلوار ذغالی، پیراهن سفید و کراوات قرمز، یا کت و شلوار خرمایی یا پیراهن زرد و کراوات سبز، یا شلوار خاکی با یک پیراهن آبی تیره.

- ارزش رنگ ها: رنگ های تیره شما را لاغرتر نشان می دهد، درحالیکه رنگ های روشن برجسته شده و چاق تر نشانتان می دهد. رنگهای تیره رسمی تر از رنگ های روشن است.
    این اطلاعاتی بود که اغلب هنرمندان و طراحان داخلی از آن استفاده می کنند. حالا شما هم می توانید با استفاده از این اطلاعات رنگ لباسهایتان را طرحریزی کنید.

رنگ جوراب بايد همرنگ و يا تيره تر از شلوار باشد.

رنگ كمربند با رنگ كفش بايد يكسان باشد.

بـراي لاغر تر و بلند قد تر بنظر رسيدن نكات زير را رعايت كنيد:

1- لباسهاي كاملا اندازه بپوشيد لباسهاي خيلي كوچـك و خيلي بزرگ تنها شما را چاق تر نشان ميدهند.
    2- لباسهاي يكدشت يكرنگ بپوشيد. تـرجيـحا يـكرنـگ از سر تا نوك پا.
    3- از پـوشيـده لبـاسـهاي با طرح برجسته و پارچـه هـاي زمخت خود داري كنيد.
    4- لباسهاي تيره رنگ با پارچه هاي نازك و نرم بپوشيد.
    5- شلوار را در ناحيه كمر بالا بياوريد نه پايين تر.
    6- كراوات با پهناي متوسط پوشيده و حتما طول آن تا كمر برسد.
    7- از پوشيدن لباسهاي با نقش و نگار شلوغ خودداري ورزيد.
    8- لباس با طرح راه راه عمودي بپوشيد.
    9- از داشتن ملزومات بيش از حد خود داري كنيد.

براي كوتاه تر و چاق تر بنظر رسيدن نكات زير را رعايت كنيد:

1- لباسهاي با رنگ متفاوت بپوشيد.
    2- رنگهاي روشن و پر رنگ بپوشيد.
    3- كراوات پهن تر بپوشيد.
    4- لباسهاي چند لايه به تن كنيد.
    5- كفش بدون پاشنه و ظريف بپوشيد.
    6- شلوار تمام قد بپوشيد.
    7- از پوشيدن لباسهاي سرتاسر يكرنگ بپرهيزيد.
    8- لباس با طرح راه راه عمودي و كراوات باريك نپوشيد.

از هر لحاظ که بسنجید دوست عزیز بهتره که لباس رو خودتون تهیه کنید و به خیاط نسپارید!پول پارچه و دوخت و دردسرهایی که داره نمی ارزه!
    ضمنا در خریدتون میتونید انواع و اقسام رنگهارو تست کنید و متوجه بشید چه رنگی بیشتر بهتون میاد اما اگه ببرید خیاطی فرضا یک رنگ واسه پیراهن گرفتید یک رنگ هم برای شلوار حالا یا بهتون میاد یا نمیاد دیگه دستتون هم بسته است!

موفق باشید.
    Last edited by Atghia; 24-05-2013 at 19:47. دليل: تکمیل

13. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

سلام
    من قصد دارم یه شلوار و پیراهن واسه بیرون رفتن و بازار و... بدوزم یا بگیرم. حالا چند راهنمایی از دوستانی که تو این زمینه تخصص دارن میخواستم:
    راستش زیاد اهل تریپ اسپورت نیستم! (این تیپ بیشتر به آدمای لاغر و قد بلند می یاد .خودم 4 شانه یکم کوچولو شکم دارم! رنگ پوست روشن .این مشخصه هارو گفتم بهتر نظر بدین)گفتم یه مدل پارچه ای بدوزم یا اسپورت بزنم!
    مشکل اساسی رو ست کردن رنگ لباس هامه!!!(یه کوچولو بد سلیقه ام )
    خودم می گم بدوزم بهتر از آب در می یاد تا آماده بگیرم...
    به نظرتون پارچه چه رنگی رو بگیرم؟خودم نظرم شلوار سورمه ای تا حدودی براق با رنگ پیرهن راه راه جدولی(ریز) مایل به سورمه ای و قهوه ای هست.(یه ست شلوار پیرهن نقره ای و پیرهن جدولی قرمز نقره ای سفید خاکستری دارم.پس پیشنهاد این رنگو ندین)

دوستان ممنون می شم نظراتونو بیان کنید و من حقیر رو از این تلاطم تصمیم گیری افکار در بیارین!!!

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    من قصد دارم یه شلوار و پیراهن واسه بیرون رفتن و بازار و... بدوزم یا بگیرم. حالا چند راهنمایی از دوستانی که تو این زمینه تخصص دارن میخواستم:
    راستش زیاد اهل تریپ اسپورت نیستم! (این تیپ بیشتر به آدمای لاغر و قد بلند می یاد .خودم 4 شانه یکم کوچولو شکم دارم! رنگ پوست روشن .این مشخصه هارو گفتم بهتر نظر بدین)گفتم یه مدل پارچه ای بدوزم یا اسپورت بزنم!
    مشکل اساسی رو ست کردن رنگ لباس هامه!!!(یه کوچولو بد سلیقه ام )
    خودم می گم بدوزم بهتر از آب در می یاد تا آماده بگیرم...
    به نظرتون پارچه چه رنگی رو بگیرم؟خودم نظرم شلوار سورمه ای تا حدودی براق با رنگ پیرهن راه راه جدولی(ریز) مایل به سورمه ای و قهوه ای هست.(یه ست شلوار پیرهن نقره ای و پیرهن جدولی قرمز نقره ای سفید خاکستری دارم.پس پیشنهاد این رنگو ندین)

دوستان ممنون می شم نظراتونو بیان کنید و من حقیر رو از این تلاطم تصمیم گیری افکار در بیارین!!!
    شلوار سرمه ای بنظرم انتخاب خیلی خوبیه براتون
    چون گفتید خیلی بلند قامت نیستید پس سعی کنید پیراهنتون راه راه عمودی باشه(بهتر از راه راه افقی یا کلا پیراهن تک رنگ هست)
    چون گفتید کمی شکم دارید همین چارخونه ریز که اشاره کردید هم انتخاب بهتریه تااینکه بخواید چارخونه درشت بگیرید!
    در مورد ترکیب رنگ هم من نظرم شلوار سرمه ای+پیراهنی که رنگ اصلیش(بدون در نظر گرفتن رنگ چارخونه یا راه راهش) یاسی-آبی آسمانی-طوسی خیلی روشن ،باشه

16. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

براق بیشتر لاغر نشونت میده . ضمن اینکه خز شده الان دیگه . پیراهن تک رنگ یا 4خانه ریز بهتره . رنگ شلوار هم سورمه ای بهتر از بقیه رنگاست به نظرم .

18. این کاربر از Abbas.V بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •