سلام
میخواستم یه مانیتوری بخرم که کمتر چشم رو اذیت کنه شما چه مانیتوری رو پیشنهاد میدین ؟
به جز تعویض مانیتور چه راههای دیگه ای برای کاهش ضررهای مانیتور برای چشم وجود داره؟
سلام
میخواستم یه مانیتوری بخرم که کمتر چشم رو اذیت کنه شما چه مانیتوری رو پیشنهاد میدین ؟
به جز تعویض مانیتور چه راههای دیگه ای برای کاهش ضررهای مانیتور برای چشم وجود داره؟
اول: led
بعد: lcd
عینک طبی شماره 0 هم خیلی مفیده
اگه گیر بیاد،Farassoo مدل Astara بگیر،4-5 ساله دارم ازش استفاده می کنم،چشمم درد نگرفته هیچوقت،رزولوشن و پهنای صفحش کاملا استاندارد هست،2 روز پیش هم از دستم افتاد،غیر از اینکه پایش از جا در اومد،آخ نگفت!
تنظیمات صفحه نمایش،از طریق کنترل پنل کارت گرافیک فراموش نشه.
ببخشید من همش پشت lcd هستم تو خونه
چند باری که پشت مانیتور led بودم 5 دقیقه ای خسته و اذیتم کرده مطمنید اینو؟
به عادت ربط داره و عادی میشه برام که بگیرم یا ممکنه حساس باشه چشم به led?
تغییرات بعد از یکی دو هفته درست میشه. منم بعد از CRT که LCD خریدم، تا یه هفته ی اول چشمام میسوخت و ازشون اشک میومد.![]()
وقتی میخواید سوئیچ کنید این مشکلات پیش میاد معمولا... اساسا هر چی تکنولوژی جدید میشه مشکلاتش هم کم تره
پس چطور میگی ضررش برا چشم کمتره وقتی چشم رو میسوزونه ؟فکر نکنم ربطی به تغییر عادت داشته باشه اصلا با عقل جور در نمیاد
میگم عادته، چون بعد از یه هفته خوب شد، اتفاقا الان وقتی با مانیتورهای دیگه هم کار میکنم مثلا CRT چشمام درد میگیره.![]()
ببین همونطور که دوستمون گفت مسلما" هر تکنولوژی بهتر از قبلی هاس . کیفیت تصویر led ها هم نسبت به lcd بیشتره . شما برای جلوگیری از خستگی چشم باید brightness مانیتورت رو کمتر کنی تا نورش اذیتت نکنه . اگه اینکارو کنی تقریبا" اکثر مانیتورای موجود بازار استاندارد هستن و مشکلی نخواهی داشت .
من بهت مانیتورهای ips رو پیشنهاد میکنم که بدلیل زاویه دید وسیع و پنل مرغوب و نمایش رنگهای طبیعی تر برای استفاده طولانی مدت مناسبترن .یه نمونش مانیتور ips226 lg هست که به نسبت بقیه ips ها قیمت مناسبتری داره .
Last edited by hamid_IT63; 28-05-2013 at 15:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)