تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: راهنمایی در خرید هارد اکسترنال 500 گیگابایتی در حدود قیمت 200 تا 230 هزارتومان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض راهنمایی در خرید هارد اکسترنال 500 گیگابایتی در حدود قیمت 200 تا 230 هزارتومان

سلام

من قصد خرید یک هارد اکسترنال را دارم.

استفاده خیلی خاصی از این هارد ندارم. منظورم این هست که مثلا صرفا برای Backup گیری نیست. از این هارد می خوام استفاده عمومی انجام بدم.
    چون هارد لپ تاپم ظرفیتش نسبتا تکمیل هست و نمی خوام یک هارد لپ تاپ جدید بگریم (چون لپ تاپی که دارم، ارزش خرج کردن براش نداره).
    لذا میخوام آهنگ ها و فیلم ها و آرشیو برنام ها را بر روی هارد اکسترنال نگه دارم و هارد لپ تاپ و فضای آزاد آن را در اختیار سیستم عامل لپ تاپ بگذارم.

انتظار دارم این هارد در موارد زیر عملکرد مناسبی داشته باشد:

1. ظرفیت کمتر از 500 گیگابایت نداشته باشه.
    2. ترجیحا در حمل و نقل زیاد حساس نباشد و کمی مقاوم باشد.
    3. USB2 و USB3 را پشتیبانی کند (USB کنونی لپ تاپم ورژن 2 هست. اما شاید در آینده لپ تاپ را هم عوض کنم.)
    4. سرعت مناسبی داشته باشه.

میزان بودجه من برای خرید این هارد، حدود 200 هزار تومان است که اگر چیز مناسبی پیدا بشه که انتظارات من را بر آورده کند، 20 تا 30 هزارتومان میتونم به بودجه اولیه اضافه کنم.

لطفا در خرید این هارد من را راهنمایی و همرایی کنید.
    متشکرم.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من قصد خرید یک هارد اکسترنال را دارم.

استفاده خیلی خاصی از این هارد ندارم. منظورم این هست که مثلا صرفا برای Backup گیری نیست. از این هارد می خوام استفاده عمومی انجام بدم.
    چون هارد لپ تاپم ظرفیتش نسبتا تکمیل هست و نمی خوام یک هارد لپ تاپ جدید بگریم (چون لپ تاپی که دارم، ارزش خرج کردن براش نداره).
    لذا میخوام آهنگ ها و فیلم ها و آرشیو برنام ها را بر روی هارد اکسترنال نگه دارم و هارد لپ تاپ و فضای آزاد آن را در اختیار سیستم عامل لپ تاپ بگذارم.

انتظار دارم این هارد در موارد زیر عملکرد مناسبی داشته باشد:

1. ظرفیت کمتر از 500 گیگابایت نداشته باشه.
    2. ترجیحا در حمل و نقل زیاد حساس نباشد و کمی مقاوم باشد.
    3. USB2 و USB3 را پشتیبانی کند (USB کنونی لپ تاپم ورژن 2 هست. اما شاید در آینده لپ تاپ را هم عوض کنم.)
    4. سرعت مناسبی داشته باشه.

میزان بودجه من برای خرید این هارد، حدود 200 هزار تومان است که اگر چیز مناسبی پیدا بشه که انتظارات من را بر آورده کند، 20 تا 30 هزارتومان میتونم به بودجه اولیه اضافه کنم.

لطفا در خرید این هارد من را راهنمایی و همرایی کنید.
    متشکرم.
    سلام .
    پيشنهاد ميدم Seagate backup plus portable drive و يا Seagate expansion portable (طرح جديد) با حجم 500GB رو بخريد كه قيمتش با توجه به گارانتي و انصاف فروشنده حدود 210 تا 230 هزار تومن متغير هست . هر دو اين مدل usb3 هستند و سرعت مناسبي هم دارند . نه تنها اين هارد بلكه كليه هاردهاي اكسترنال با توجه به اجزاء ظريفي كه دارند نيازمند دقت و مراقبت هستند . فلذا توصيه ميشه در هنگام جابه جايي احتياط كنيد و حتماً از كيف مناسبي استفاده كنيد و همچنين در مواقعي كه روشن هستند به هيچ عنوان جابجا نكنيد و تكان ندهيد .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پس این حکایت هارد هایی که گفته می شود، ضد ضربه هستند چیست؟

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

پس این حکایت هارد هایی که گفته می شود، ضد ضربه هستند چیست؟
    ازچه نظر؟ ضربه خوردن و اینا؟
    خب بلاخره کار سختی نیس توی جابه جایی احتیاط کردن ،هرچقدر هم ضد ضربه باشه یهو دیدی یه بلایی سرش اومد..
    +قیمتشون خیلی بالاتر از بوجه ی شماست

++اینکه من خودم Seagate expansion portable رو دارم خیلی هم راضی هستم ازش

5. این کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خب بلاخره کار سختی نیس توی جابه جایی احتیاط کردن ،هرچقدر هم ضد ضربه باشه یهو دیدی یه بلایی سرش اومد..
    یعنی حمل آنها درون کیف لپ تاپ نیاز به مراقبت بیشتری نسبت به حمل لپ تاپ توسط همون کیف هست (منظورم این هست که بیشتر از یک لپ تاپ نیاز به مراقبت در حمل و نقل دارد؟)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

الان می بینم که با پرداخت 60-70 هزارتومان میشه 1 ترابایت بگیرم.

• اگر ماکزیمم تا 300 تومان هزینه کنم چی؟ میتونم انتخاب بهتری داشته باشم (1 ترابایتی)؟
    • آیا باز هم Seagate backup plus portable drive و يا Seagate expansion portable را پیشنهاد می دهید (با ظرفیت یک ترابایت؟)
    • چه تفاوتی بین Seagate backup plus portable drive و Seagate expansion portable هستش؟
    Last edited by IntelCentrino; 22-05-2013 at 11:49.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی حمل آنها درون کیف لپ تاپ نیاز به مراقبت بیشتری نسبت به حمل لپ تاپ توسط همون کیف هست (منظورم این هست که بیشتر از یک لپ تاپ نیاز به مراقبت در حمل و نقل دارد؟)
    داخل كيف لپتاپ بذاريد و موقع حمل و نقل هم دقت كنيد مشكلي پيش نمياد .

الان می بینم که با پرداخت 60-70 هزارتومان میشه 1 ترابایت بگیرم.

• اگر ماکزیمم تا 300 تومان هزینه کنم چی؟ میتونم انتخاب بهتری داشته باشم (1 ترابایتی)؟
    • آیا باز هم Seagate backup plus portable drive و يا Seagate expansion portable را پیشنهاد می دهید (با ظرفیت یک ترابایت؟)
    • چه تفاوتی بین Seagate backup plus portable drive و Seagate expansion portable هستش؟
    همان مدلهاي پيشنهاد شده رو ميتونيد بخريد .

در مورد تفاوت بين دو هارد Back up plus و expansion دو مسئله مطرح ميشه . اول تفاوت در شكل باكس و نرم افزارهاي كاربردي و دوم تفاوت در هارد اينترنال بكار رفته . مدل expansion ظاهراً نرم افزاري ندارد البته نرم افزارهاي backup plus ممكنه خيلي به كار شما نياد اين نرم افزارها براي بكاپ گيري و آپلود/دانلود عكس و ويدئو در سايتهايي مثل يوتيوب فليكر و فيسبوك هست . شكل و ظاهر Back up plus قشنگتر و همچنين تنوع رنگ بيشتري دارد . در مورد دوم با توجه به اينكه كمپاني ها اطلاعات دقيقي در مورد نوع و مشخصات هاردهاي اينترنال نميدهند نميشه گفت كه از چه نوع هاردهايي استفاده شده ولي حدس ميزنم كه هر دو از هارد اينترنال يكساني استفاده ميكنند (حتي ممكنه از هارد ديسكهاي سامسونگ هم استفاده شده باشه) .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این طور که متوجه شدم، مدل های پیشنهادی شما را با Western Digital Portable My Passport مقایسه می کنند.

• نظر شما در مورد Western Digital Portable My Passport چی هست؟
    • در ضمن، سرعت هد مدل هایی که اشاره کردید، 5400 هستش. آیا سرعت بالاتری می توانم تهیه کنم؟

متشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این طور که متوجه شدم، مدل های پیشنهادی شما را با Western Digital Portable My Passport مقایسه می کنند.

• نظر شما در مورد Western Digital Portable My Passport چی هست؟
    • در ضمن، سرعت هد مدل هایی که اشاره کردید، 5400 هستش. آیا سرعت بالاتری می توانم تهیه کنم؟

متشکر
    قيمت هاردهاي اكسترنال Seagate در بازار تا حدي كمتر از هاردهاي اكسترنال Western digital هستند . من سعي كردم مناسبترين مدل با حداقل قيمت پيشنهاد بدم وگرنه هاردهاي اكسترنال WD هم انتخاب خوبي هستند .
    سرعت چرخش پلاتر (نه سرعت هد) اكثر هاردهاي اكسترنال پرتابل موجود در بازار 5400rpm و همچنين 8MB cache هستند . هاردهاي اكسترنال پرتابل با 7200rpm و cache بالاتر موجود هست ولي فكر نميكنم بتونيد در بازار پيدا كنيد (اگر فرض بگيرم كه بودجه كافي هم داشته باشيد) .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

واقعا به خاطر صبر و حوصله ای که در پاسخ به سوالات بکار می برید از شما تشکر میکنم.

• در خصوص هارد های وسترن ظاهرا به این شکل هست که هم از USB2 و هم از USB3 پشتیبانی میکنند. درست است؟ (منظورم این است که در صورتیکه به پورت USB2 وصل شوند، فشاری به هارد وارد نمی شود و هارد خودش را با USB2 وفق می دهد. اما در مورد سیگیت ظاهرا اینطور نیست. درست متوجه شدم؟!)
    • سر و صدا و گرما در کدام یک بیشتر است؟ سیگیت یا وسترن؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •