سلام
1.میخاستم ببینم دلیل چشمک زدن لامپ کم مصرف از کدوم قطعه الکترونیکی میتونه باشه؟میخام اگه امکانش باشه خودم تعمیرش کنم.
2. یدونه لامپ کم مصرف دیگه هم هست که بعد از 10 ثانیه خاموش میشه .کدوم قطعه باید تعویض بشه؟
سلام
1.میخاستم ببینم دلیل چشمک زدن لامپ کم مصرف از کدوم قطعه الکترونیکی میتونه باشه؟میخام اگه امکانش باشه خودم تعمیرش کنم.
2. یدونه لامپ کم مصرف دیگه هم هست که بعد از 10 ثانیه خاموش میشه .کدوم قطعه باید تعویض بشه؟
سلام
مورد اول رو نمیدونم
ولی در مورد مورد دوم باید بگم اگه میتونید اون خازن الکترولیت بزرگ رو تعویض کنید
سلام دوست عزیز
شما در منزل اگر از این کلید های لامپ دار داشته باشید مشکل اول برای لامپ های کم مصرف بوجود میاد .بهتره لامپ کوچک داخل کلید ها رو قطع کنید
1- معمولاً با قطع اون لامپ کوچیک داخل کلید این مشکل حل میشه.
2- بالاست لامپ مشکل پیدا کرده و عمرش تموم شده!
توجه کنید که شما قادر به تعمیر لامپ یا تعویض قطعاتش نیستید.
اول اینکه این لامپها پک هستن و مثل مهتابی نیستن، دوم اینکه اگر هم بتونید بازش کنید، قطعاتش رو توی بازار پیدا نمیکنید!
ولی ما کلید هامون از ایناست که لامپ نداره داخلش ولی باز چشمک میزنه ،البته در حد 2 - 3 بار اونم فقط تا چند ساعت بعد از این که لامپ رو رو خاموش میکنیم ، و اگه روشن نشده باشه که چشمک هم نمیزنه
این به خاطر این هست که سیم نول از کلید رد شده و یه سر سیم فاز مستقیماً به لامپ وصله.
من فکر کنم بعضی از دوستان مشکل منو بد متوجه شدن.... من منظورم از چشمک زدن زمانی است که دقیقا لامپ روشنه و مدام چشمک میزنه...نه اینکه در حالت خاموشی بعد از هر چند مدتی یک چشمک بزنه.در حال خاموش بله دلیلش همونی است که دوستم گفتن و سیم نول بجای فاز از کلید عبور کرده ولی مشکل من مطمئنن این نیست.
Last edited by dvb595959; 23-05-2013 at 19:17.
عرض کردم، مشکل از بالاست لامپ هست و فکر نمیکنم تعمیر بشه.
به فکر یک لامپ جدید باشید.
ما هم این مشکل رو داشتیم..2 تا لامپ کم مصرف 12 هزا رتومنی داشتیم جفتش اینطوری شد وقتی روشن میکردی چشمک میزد انوقت بینهایت چشم رو اذیت میکرد بخاطر نورش....بعد تعویض کردیم 2 تا نو خریدیم درست شد...الان این جدیدا که خریدیم 2 ماهه دیگه درستن..فک رکنم عمرشون 6 ماهه چون اون قبلیها 6 ماه که کارکردن چشمکی شدنبستگی به جنس مرغوب و .... داره
دوستان لامپ کم مصرف حاوی موادی هست در درونش که به شدت مضر هست برای سلامتی!
به حدی که معمولا میگن برای تعویضش هم اصلا به خوده لامپ دست نزنید و اونو از بخش پایینش بردارید!
بنابراین بنظرم بیخیال تعمیر و این حرفا باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)