تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: تبدیل دست به تلفن هوشمند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض تبدیل دست به تلفن هوشمند

محققان دانشگاه توكیو در تلاش برای ارائه فناوری هستند تا تلفن همراه را در كف دست كاربر قرار دهند.

«ماساتوشی ایشیكاوا» و همكارانش از آزمایشگاه «ایشیكاوا اوكو» می گویند، با استفاده از یك دوربین خاص كه تصویر پرسرعت را با دو آینه چرخان تركیب می كند، شیوه ای برای ساخت صفحه نمایشگر یا صفحه كلید یك دستگاه بر روی كف دست یا هر سطح دیگری ارائه كرده اند؛ از این رو افراد می توانند از راه دور در خانه یا محل كار خود آن را اجرا كنند.

«ایشیكاوا» گفت: این شیوه می تواند در هر دو میلی ثانیه حركات را در یك جسم سه بعدی تشخیص دهد، به عبارت دیگر، تصویر پرسرعت به این برنامه امكان می دهد تا اجسام متحرك را ردیابی كند از این رو كاربر می تواند با تصویر تلفن در كف دستش راه برود بدون آنكه صفحه نمایش هیچ گونه تغییری كند.

همچنین امواج اولتراسونیك توسط سیستم رایانه متساطع می شود از این رو كاربر حس فشار صفحه كلید را بر روی پوست خود دارد بدون آنكه اصلا چیزی در دست خود داشته باشد.

به گفته «ایشی كاوا» این احساس معادل یك جسم سه گرمی یا 0.1 اونسی است.

2. 8 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

huh! intersting

یاد این قسمت توی مجموعه تلویزیونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افتادم!

4. 5 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام.. منم ياد يك تكنولوژي هندي افتادم ! تكنولوژي حس ششم ساخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،‌ كليپشم ميتونيد داخل يوتوب پيدا كنيد.. من كه انگشت به دهن موندم وقتي ديدمش..
    حتمن پيگيري كنيد ببينيدش..

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir-Persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

تقریبا همه کاری میشه باهاش کرد!
    با کشیدن یک دایره بر روی دست ساعت را نمایش میده یا با ایجاد یک کادر توسط دستان عکس منظره مورد نظر را می گیره...
    به این میشه گفت پیشرفت!

8. 3 کاربر از Amir-Persian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

سلام.. منم ياد يك تكنولوژي هندي افتادم ! تكنولوژي حس ششم ساخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،‌ كليپشم ميتونيد داخل يوتوب پيدا كنيد.. من كه انگشت به دهن موندم وقتي ديدمش..
    حتمن پيگيري كنيد ببينيدش..

به نظرم augmented reality به کمک یه پروجکتر چندان مطلوب نیست؛ چون هم قابل استفاده روی هر سطحی به راحتی نیست، هم عوامل محیطی از قبیل نور و شرایط آب و هوایی میتونن روش تأثیر بزارن، و هم اینکه استفاده ازش و تنظیمش (حتی اتوماتیک) به نظر نمیاد چندان بتونه سریع باشه...

augmented reality باید توسط سیستمی، روی عینک فرد یا مستقیم روی لنز چشمان فرد (یا لنزهای تماسی جایگزین عینک)، نمایش داده بشه.

در این راه، اولین قدم رو گوگل داره برمیداره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته میشه برای share کردن augmented reality ای که مثلاً من دارم میبینم و درستش کردم، با دوستام، یه پروجکتر کوچیک روی همین قاب عینک تعبیه کرد که علاوه بر سبکی و کوچیک بودن، باید دارای چند لایه لنز و سیستم خودکار شناسایی سطح باشه به طوری که فاصله ی سطح و زوایا و پستی بلندی هاش رو شناسایی کرده و به کمک لنزها و همچنین از لحاظ نرم افزاری، تصویری مناسب اون سطح، پروجکت کنه.
    Last edited by Zeitgeist; 23-05-2013 at 23:57.

10. 5 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

البته میشه برای share کردن augmented reality ای که مثلاً من دارم میبینم و درستش کردم، با دوستام، یه پروجکتر کوچیک روی همین قاب عینک تعبیه کرد که علاوه بر سبکی و کوچیک بودن، باید دارای چند لایه لنز و سیستم خودکار شناسایی سطح باشه به طوری که فاصله ی سطح و زوایا و پستی بلندی هاش رو شناسایی کرده و به کمک لنزها و همچنین از لحاظ نرم افزاری، تصویری مناسب اون سطح، پروجکت کنه.
    یا میشه بطور وایرلس share بشه با عینک دوستان شما و شما همزمان چند نفری این کارها رو انجام بدید. کلا تصور پروژکتور همراه این نوع وسایل یکم شبیه سوار بنز شدن و بعد کشیدنش توسط اسب هست آینده این سیستم ها احتمالا در درجه اول همون عینک و در درجه بعدی لنز، و در درجه های بعدی حتی فقط با یک وسیله است که با مغز ارتباط برقرار می کنه و بقیه کارها در درون مغز انسان انجام میشه و برای "دریافت اطلاعات تصویری" توسط مغز لزوما نیاز نیست این اطلاعات از طریق چشم وارد بشن!

12. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •