تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: راهنمایی در مورد خرید کارت گرافیک برای اجرای بازی های جدید و با گرافیک بالا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض راهنمایی در مورد خرید کارت گرافیک برای اجرای بازی های جدید و با گرافیک بالا

سلام آقا ali* reza
    ببخشید من میخواستم گرافیک بگیرم
    سیستمم فعلا این:
    گرافیک: asus(ati radeon 6670
    سی پی یو:amd athlon2 tm x4 635 2.90GH
    رم:team 4GB 1600
    مانیتور:syncmaster s22a210x(samsung
    منبع تغذیه:green 430watt model:GP430a_eu
    مادربرد:asus m4n68t
    حالا میتونید یک مدل کارت گرافیک با حدود قیمت 400 تا500 معرفی کنید که یتونم با برقیهه ی سیستممی که دارم بازی یا رو در حالت very high و با رزولیشن: 1080:1920 وبدون گیر کردن بازی کنم یعنی مشکل فعلی گیر کردن من در بعضی بازی ها در حلت very high و ultra از گرافیکم؟
    در ضمن من نمیدونم برای کاربری من که بیشتر بازی nvidia بهتره یا ati در این مورد خودتون تصمیم بگیرید و در نهایت یک گرافیک را معرفی کنید از برند و مارک خوب ممنون میشم جوابم را زود بدهید

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام آقا ali* reza
    ببخشید من میخواستم گرافیک بگیرم
    سیستمم فعلا این:
    گرافیک: asus(ati radeon 6670
    سی پی یو:amd athlon2 tm x4 635 2.90GH
    رم:team 4GB 1600
    مانیتور:syncmaster s22a210x(samsung
    منبع تغذیه:green 430watt model:GP430a_eu
    مادربرد:asus m4n68t
    حالا میتونید یک مدل کارت گرافیک با حدود قیمت 400 تا500 معرفی کنید که یتونم با برقیهه ی سیستممی که دارم بازی یا رو در حالت very high و با رزولیشن: 1080:1920 وبدون گیر کردن بازی کنم یعنی مشکل فعلی گیر کردن من در بعضی بازی ها در حلت very high و ultra از گرافیکم؟
    در ضمن من نمیدونم برای کاربری من که بیشتر بازی nvidia بهتره یا ati در این مورد خودتون تصمیم بگیرید و در نهایت یک گرافیک را معرفی کنید از برند و مارک خوب ممنون میشم جوابم را زود بدهید

والا شما اگه بخواهید روی وری های بازی کنید در 1080 اگر 7970 هم بگیرید کمه مثلا همین 7970 کریسیس 3 رو روی حالت وری های 1080 fxxa حدود 43 فریم جواب میده که برای یک گیمر حرفه ای هنوز کمه
    ولی با توجه به بودجه شما من 7750 از سافاییر رو پیشنهاد میدم که در حالت 720 روی لاو بازی کریسیس رو جواب میده و فارکری 3 رو روی 1080 و تنظیمات لاو روون اجرا میکنه ولی گرافیک زیاد قوی نیست و میشه گفت ضعیف
    اگر هم بخواهید گرافیک بالاتری تهیه کنید مثل 7770 باید پاور رو هم ارتقا بدید

3. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با توجه به بودجتون میتونین انتخاب کنین :

Sapphire 7750 1GB DDR5 : 450.000
    Sapphire 7770 1GB DDR5 : 540.000

همونطور که دوستمون هم گفتن ، پاورتون برای ارتقای گرافیک ، تقریبا لبه مرزه و بهتره که تعویض بشه.

5. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

باید به عرض هردو دوست عزیز برسونم که من با همین سیستم کرایسیس3 رو در حالتhigh و با رزو لیشن 1920 1080 بازی کردم و میکنم و مشکلی نیست شاید بگید مگه میشه دلیلش هم به نظر من این که:
    1-سیستم من خیلی خوب مچ شده. 2-گرافیک های ایسوس یک چیز دیگه ی هستند و برتری دارند.
    خواهش میکنم بگید اگر من این گرافیک های رو که گفتید بگیرم البته با مارک asus میتونم در حالت ultra بازی کنم البته معیار فقط ultra بازی کردن نیست و در بازی تنظیمات دیگری هم برای افزایش کیفیت بازی وجود دارد.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مهم صرفا اجرا شدن نیست بلکه مهم مقدار فریمی هست که در اون رزولوشن و در اون جزییات میگیرین.
    به نظر من بین برندهای موجود برای گرافیک فرقی وجود نداره و پرفرمنس و کاراییشون با هم تفاوتی نداره.
    به عنوان مثال گرافیک 7770 گرافیک متوسط و تقریبا خوبی هست و میتونین در تنظیمات متوسط و خوب فریم قابل قبولی بگیرین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به نظر شما من با این سیستمی که دارم اگه این دو گرافیکی رو که گفتید بگیرم میتو نم از بازی ها لذت خیلی بیشتری ببرم منظورم اینکه ارزش داره که برای خرید این گرافیک وقت وهزیته صرف کرد؟ یا اینکه صبر کنم و گرافیک و سی پی یو رو با هم ببرم بالا؟ واینکه من باید ازکجا بفهمم که در حین بازی چند فریم دارم میگیرم لطفا د این مورد بیشتر توضیح بدهید
    Last edited by majid-gamer; 19-05-2013 at 21:49.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نرم افزارهای زیاد و مختلفی برای نشون دادن مقدار فریم گرفته شده در بازیها هست ، میتونین با یه سرچ ساده در نت دانلود کنین.
    کارتهای پیشنهادی مثل 7770 جزو گرافیکهای متوسط رو به خوب محسوب میشن و اینکه انتظار داشته باشین در بازیها در رزولوشن بالا و در جزییات خیلی بالا فریم خوبی بگیرین یه مقدار انتظار بیجایی هست.
    اگر هم بخواین گرافیکهای قدرتمندتری تهیه کنین بهتره که کل سیستم رو ارتقا بدین تا امکان ایجاد محدودیت از طرف پردازنده وجود نداشته باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنون که راهنماییم کردید من نرم افزار fraps را دانلود کردم موقع فیلم دیدن روی 25 بود و در بازی هنگامی که تنظیمات گرافیک رو می آوردم پایین میرفت بالا حدود 40 تا 48
    و وقتی تنظیمات بازی رو تا آخ بردم بالا بازی مقداری گیر کرد(به طوری که کیفیت بالا بود اما نمی شد بازی کرد) و فریم هم اومد رو 15 قضیه چیه
    ودر حالت متوسط و خوب فریم روی 40 تا43 بود خوب حالا اگر من گرافیکی رو که گفتید بگیرم فریم چه جوری میشه؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مقدار فریمی که میگیرین بسته به اینکه در چه رزولوشن و چه تنظیماتی بازی کنین ، فرق میکنه.
    گرافیک پیشنهادی هم در بازیهای روز در تنظیمات High فریم قابل قبولی در حد 30 تا 40 میده.
    گرافیک 7770 مسلما از گرافیک فعلیتون بهتر و قدرتمندتر هست.

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز دو موتور اصلی و همیشگی برای اجرای بازی های سنگین و قوی cpu و gpu هست که به تناسب باید با هم ارتقا پیدا کنن

شما اگر میخواین بازدهی خوبی داشته باشین حتما باید cpu رو هم در کنار کارت گرافیک ارتقا بدین
    و به تناسب پاور قوی تری نیاز دارین
    رم هم اگر بتونین افزایش بدین به 8 خیلی بهتر میشه

در کل بهتون پیشنهاد می کنم کلی سیستم رو تغییر بدین نه جزئی
    چون با تنها آپگرید کارت گرافیک به اون چیزی که انتضار دارین نمیرسین

فعلا یکی از بهترین روش تست قدرت کارت گرافیک میزان فریم دهیشون توی رزولوشن ها ی مختلف هست
    چشم انسان بیشتر از 30 فریم رو تشخیص نمیده اما کمتر از اون رو به حالت تار میبینه
    به عبارتی وقتی شما توی بازی 15 فریم دارین بازی به کندی پیش میره و گرافیک به شدت تحت فشار قرار داره
    اما لگ یا گیر کردن در بازی عاملش میتونه هارد ضعیف و رم پایین و یا حتی cpu ضعیف باشه بنابراین اگر شما فقط مشکل گیر کردن دارین یا مشکل از بازی هست یا اینکه هارد و رمتون ضعیفه و اطلاعات رو سریع به کارت گرافیک نمیرسونه

و در آخر یه سری به این سایت بزنین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با انتخاب نوع cpu و گرافیک متوجه میشین که چه بازی هایی رو میتونین اجرا کنین و چه بازی هایی رو میتونین رو حالت ultra اجرا کنین

امیدوارم اطلاعات خوبی در اختیارتون قرار داده باشم
    موفق باشید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •