تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: مشاوره برای خرید سونی hx925 یا ال جی Lm96000 یا سامسونگ es8880

داره خودمونی میشه mafiasos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض مشاوره برای خرید سونی hx925 یا ال جی Lm96000 یا سامسونگ es8880

سلام
    دوستان من قصد خرید یک ال ای دی 46 اینچ دارم و از بین این 3 مدل نمیتونم انتخاب کنم
    اول اینکه کیفیت تصویر خیلی خوبی داشته باشه
    دوم اینکه زیاد فیلم و سریال میبینم و پخش زیرنویس فارسی هم بسیار مهمه
    سوم تلویزیون با کیفیتی باشه از نظر ساخت
    3Dو باقی چیزا فانتزی هم جز اولویت های آخر بشمار میان واسم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

برای پخش زیرنویس اگه برات مهمه باید روی سونی رو خط بکشی . چون اصلا از زیرنویس فارسی و فایلهای MKV پشتیبانی نمی کنه .
    من پیشنهادم ES8880 سامسونگ هستش . تلوزیون خوبیه . ال جی رو اطلاع دقیق ندارم . اما سامسونگ به راحتی اکثر فرمتها رو پشتیبانی می کنه .

3. این کاربر از hobor971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من هم با سامسونگ موافقم.
    این مدل سامسونگ 8880 کنترل صوتی و حرکتی داره که بنظرم پول اضافه دادن است. چون واقعا سیستم مزخرفی است و به شدت حساس و خیلی هم قاطی میکنه.
    میتونید مدلهایی بگیرید که این قابلیت را ندارند، مثلا سری 7 ولی با سایز بزرگتر و یا اینکه یک سینمای خانگی هم با اضافه پولش بخرید که از صدای فیلمها نهایت لذت را ببرید.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من هم با سامسونگ موافقم.
    این مدل سامسونگ 8880 کنترل صوتی و حرکتی داره که بنظرم پول اضافه دادن است. چون واقعا سیستم مزخرفی است و به شدت حساس و خیلی هم قاطی میکنه.
    میتونید مدلهایی بگیرید که این قابلیت را ندارند، مثلا سری 7 ولی با سایز بزرگتر و یا اینکه یک سینمای خانگی هم با اضافه پولش بخرید که از صدای فیلمها نهایت لذت را ببرید.
    سری 7 هم که این قابلیت رو داره مثلا 7770 , ولی 7750 فکر نکنم داشته باشه
    دوستان اگه شما بودید چیکار میکردید با خوندن این نظرات ؟( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    به نظرتون ممکنه واسه منم برد یا پنل مشکل پیدا کنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من هم با سامسونگ موافقم.
    من هم حرفت رو قبول دارم . کنترلهای صوتی و حرکتی خیلی کاربرد ندارند . مگر تو بازی های حرکتی. من خودرو 7770 دارم و مدتها است هر دو تا کنترل رو خاموش کردم . ولی باید دقت فرمایید که علاوه بر اینها 8880 قابلیت انطباق بالا و فرکانس تصویر مناسبی داره که در دیگر محصولات سامسونگ وجود نداره. چون دوستمون تو رده HX925 سونی مد نظرشون هست و ساپورت زیرنویس و MKV هم می خواهند بنظرم یه 55ES8880 یا 55ES7770 کارشون رو راه می اندازه .

7. 3 کاربر از hobor971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من 46hx925 که میگم منظورم بدون گارانتی هست که 5300000 میشه.با این پول فکر نمیکنم بتونم 55 سری 7 یا 8 بگیرم

دوستان هیچ کس نظرش رو در مورد پست شماره 4 و سوالم نمیگه ؟ میخام دلم قرص بشه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

[QUOTE=mafiasos;7647393]دوستان من 46hx925 که میگم منظورم بدون گارانتی هست که 5300000 میشه.با این پول فکر نمیکنم بتونم 55 سری 7 یا 8 بگیرممنظورتان دو تا پستی است که در مورد اینترنت و خرابی برد و ... گفتند؟ بنظرم که خیلی به این دو تا پست حساس نشو. البته همین سایت سامسونگ سنتر، مدل D7770 را هم گذاشته است که به اعتراف خود مغازه دارها، سری D سامسونگ کیفیتش به مراتب بهتر از ES است. مزیت دیگر سری D این است که حسگر حرکتی و ... ندارد و قیمتش هم مناسب تر است. البته به شرطی که مشکل گارانتی نداشته باشد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

از نظر کیفیت تصویر و ساپورت فرمت های رایج و غیر رایج تصویری و فایل های زیرنویس تلویزیون سامسونگ سری 8 بهترین انتخابه، و تنها نقطه ضعف این سری کیفیت ساخت کمتر نسبت به محصولات سونی هستش که به نظرم با داشتن گارانتی معتبر میتونی این مشکل رو مرتفع کنی و البته همون موقع که داری تلویزیون رو میگیری اونو امتحان کن تا مشکلی نداشته باشه.
    امیدوارم بهترین رو انتخاب کنید.
    Last edited by faraso0; 20-05-2013 at 21:09.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از نظر کیفیت تصویر و ساپورت فرمت های رایج و غیر رایج تصویری و فایل های زیرنویس تلویزیون سامسونگ سری 8 بهترین انتخابه، و تنها نقطه ضعف این سری کیفیت ساخت کمتر نسبت به محصولات سونی هستش که به نظرم با داشتن گارانتی معتبر میتونی این مشکل رو مرتفع کنی و البته همون موقع که داری تلویزیون رو میگیری اونو امتحان کن تا مشکلی نداشته باشه.
    امیدوارم بهترین رو انتخاب کنید.
    مرسی دوست عزیز ولی فکر میکنم قریب به اتفاق دوستان هم قبول داشته باشند که که کیفیت تصویر سونی بالاتر از سامسونگ هست ولی خب درعوض امکانات جانبی کمتری دارد.
    به نظر میاد که باید از بین 7770 و 8880 انتخاب نهایی داشته باشم
    دوستان سامسونگ الان جشنواره چیزی نداره ؟

12. این کاربر از mafiasos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مرسی دوست عزیز ولی فکر میکنم قریب به اتفاق دوستان هم قبول داشته باشند که که کیفیت تصویر سونی بالاتر از سامسونگ هست ولی خب درعوض امکانات جانبی کمتری دارد.
    به نظر میاد که باید از بین 7770 و 8880 انتخاب نهایی داشته باشم
    دوستان سامسونگ الان جشنواره چیزی نداره ؟
    8880 نخر که به نظر من داری پول قطعه روز رو میدی
    سامسونگ رو خبر ندارم ولی الجی چشنواره به خاطر تولد حضرت علی داره که تا 20 در صد تخفیف میده که نمیدونم شامل همه مدل هاش میشه یا نه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •