من یه ویروسی دارم تو کامپیوترم که اطلاعات اکثره فایل های تکسم رو پاک می کنه و این رو می نویسه Because fu***k you! That's why.چطور پاکش کنم؟
من یه ویروسی دارم تو کامپیوترم که اطلاعات اکثره فایل های تکسم رو پاک می کنه و این رو می نویسه Because fu***k you! That's why.چطور پاکش کنم؟
Last edited by iranibazar; 08-06-2013 at 11:27.
من هم این مشکل رو دارم
کمک.......................![]()
نوع آنتی و سیستم عامل ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتی ویروس نود 32 اسمارت سکیوریتی با آپدیت 15 می 2013 و سیستم عامل ویندوز ایکس پی
سلام
این برنامه رو دانلود و بر روی سیستم اجرا کنید ی فایل زیپ بر روی صفحه دسکتاپ ذخیره میکنه اون فایل رو اپلود کنید و لینکشو بزارید تا سیستم شما بررسی بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kases; 21-05-2013 at 10:19.
تا حالا همچین چیزی ندیدم.
راستی داداش اون کلمه ای که نوشتی رو یه جوری مخفف بکن مثل F**k یا یه همچین چیزی
چون ممکنه واسه انجمن مشکل درست کنه.
من فایل زیپ شده ای رو براتون میخوام ارسال کنم که حاوی ویروسهایی هست که فایل های ورد منو به این روز انداختن.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با استفاده از راهنمایی یکی از دوستان که این بلا به سر اونهم اومده بود ، بصورت دستی اونها را پیدا و حذف کردم ولی قبل از حذف براتون یک کپی برداشتم .
دقت کنید : داخل فایل زیپ شده ای که لینک دانلودشو براتون میزارم ، فایلی به نام aloodeh.123 وجود داره که با تغییر پسوند 123 به zip خواهید دید که ان هم یک فایل زیپ شده است که برای امنیت سیستم شما و جلوگیری از اتوران اجرا شدن ویروس ها روی کامپییوترتون پسوند رو تغییر داده ام . داخل اون فایل زیپ شده پر از ویروس هایی است که سیستمم رو آلوده کرده بود و البته ممکنه یکی دوتا فایل دیگه هم باشه که مشکوک باشند و ویروس نباشند . در ضمن از ویروس کش های نود32 و آویرا با به روز رسانی 18 خرداد 92 سیستم رو چک کردم و هیچ ویروسی شناخته نشد . ( اینها توسط ویروس کش شناخته نمی شوند ولی پدر سیستم رو در میارن !! )
به هر حال منتظر آنالیز شما و پاسخ شما هستم. موفق باشید .
لینک دانلود :
لینک دانلود بعدی :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد.....؟
دوست عزیز ، پسورد نداره .... !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)