تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: ارتقا سیستم فعلی به سیستم جدید با بودجه محدود

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض ارتقا سیستم فعلی به سیستم جدید با بودجه محدود

با سلام

دوستان من می خوام تعدادی از قطعات سیستم خودم رو عوض کنم تا بتونم بازی هایی که در راه هستند رو به خوبی اجرا کنم . اما قطعات سیستم فعلی من مشخصاتشون به این صورت هستش :

MB: Abit - ip35 - pro - xe - off limites
    CPU : Intel - Quad core - q6600
    Ram : apacer - 2*2gib - ddr2 - bus800
    HDD : samsung - 320 gb - sata 2
    VGA : gigabyte - amd - 6770 - 1 gb - gddr5
    monitor : lg - w1952s
    dvd rom : sony
    dvd rw : pioner
    mouse : farassoo - 1330
    key borad : farasoo 8900
    power : acbel 550 w real
    case : delux

اما قطعاتی که مد نظر دارم عوض کنم مادربورد و رم و مونیتور و دی وی دی رایتر و موس و کیبورد هستش . البته سی پی یو رو هم اگر مجبور بشم و با مادربورد جدید هم خونی نداشته باشه مجوبرم عوض کنم .
    اینم بگم که این سیستم فعلیم واقعا تو هیچ بازی تا به امروز کم نیاورده و به بهترین شکل بازی ها رو اجرا کرده برام اما بالاخره کم کم باید یه دستی به سر و روی اون بکشم .
    یه لب تاب msi - cx 640 دارم که دارم 1300 می فروشمش و با قسمتی از پولش می خوام این قطعات رو ارتقا بدم .

اما بودجه مورد نظرم برای بروز رسانی این قطعات نهایتا 900 تومن +‌ پول فروش قطعات خودم هستش . ( چون با بقیه پول می خوام یه هارد اکسترنال یه ترا بگیرم )

حالا ممنون میشم با این بودجه جدیدترین و بهترین قطعاتی رو که می تونم بگیرم تا بازم برای چند سال خیالم از بابت ارتقا راحت بشه ممنون میشم راهنمایی و معرفی کنید .

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان شما نهایت بودجه رو 1 تومن یا نهایتا 1100 در نظر بگیرد و اینکه با این بودجه سیستمی رو پیشنهاد بدین که بتونه تو بازی ها از سیستم فعلی خودم کارایی به مراتب بالاتری (‌حدود 40 تا 50 درصد بهتر ) ارایه بده . ( بالاخره باید با این هزینه پرفورمنس بالاتری نسبت به سیستم فعلی خودم بده دیگه )

پس ممنون میشم با بودجه نهایتا 1100 بهترین قطعات ممکن رو با اینده نگری کافی رو برای مادربورد و سی پی یو و رم و مونیتور و ( موس و کیبورد : این دوتا زیاد مهم نیست ) ارایه کنید . با تشکر .

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من با توجه به بودجتون که یه مقدار پایین هست ، سیستمی که میتونین تهیه کنین خیلی پرفرمنسش بالاتر از سیستم فعلیتون نیست.
    پیشنهاد میکنم فعلا مانیتورتون رو عوض کنین و در آینده که بودجتون بیشتر شد ، قطعاتتتون رو ارتقا بدین.
    چون کاربردتون گیم هست ، میتونین گرافیک قدرتمندی انتخاب کنین و فعلا با اور پردازنده کارتون رو راه بندارین تا در آینده سیستم رو ارتقا بدین.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون بابت راهنمایی خوبتون . بله به نظر این راه خوبی هستش . امیدوارم که حداقل قیمت ها به روال گذشته برگرده تا بتونیم یه سیستم درست درمون ببندیم .

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد افزایش یا کاهش قیمتها هیچ پیش بینی نمیشه کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •