سلام دوستان
به توجه به کار شخصی ای که دارم نیاز هست تا مطالب زیادی رو از وبسایت های مختلف به داخل ورد کپی برداری کنم
اما با توجه به حجم زیاد مطالب و زمان بر بودن کپی و پیست کردن دستی ، دنبال راهی سریعتر برای کپی پیست کردن متن از وبسایتها به داخل ورد میگردم
برای حل این مشکل راهی که به نظرم رسید اینه که اگر نرم افزاری هست که خودش به صورت اتوماتیک متن انتخاب شده در وبسایتها رو در ورد سیو کنه یا اینکه خودش اون متن رو به pdf تبدیل کنه، از اون استفاده کنم
قبلا که هنوز به تحقیقات با حجم بالا وارد نشده بودم همچین نرم افزاری که حجم کمی هم داشت رو در سایتی دیده بودم ولی متناسب به نیاز اون موقع نیازی به دانلود اون نرم افزار نبود.اما الان که بهش احتیاج دارم پیداش نکردم
از شما دوستان راهی سریع تر از حالت کپی پیست عادی رو تقاضادارم معرفی کنین
اگر نرم افزار باشه که اتوماتیک خودش متن انتخاب شده در صفحات سایتها رو اولا یک ورد جدیدبراش باز کنه و ثانیا خودش به سرعت تو ورد جدید پیست کنه بدون اینکه از سرعت رایانه کم کنه و در اخر خودش هم سیو کنه، اگر چنین نرم افزاری میشناسید لطفا معرفی کنید که خیلی داره با وضعیت فعلی کارم کند میگذره و دنبال راه های سریع کپی پیست میگردم
اگر ترفند یا نرم افزار یا افزونه مرورگر مخصوص برای این کار یا هر راه دیگه ای میشناسید ممنون میشم نشونم بدین
ترجیحا بصورت اتوماتیک توانایی تبدیل متن انتخاب شده رو هم به doc و هم به pdf داشته باشه
یعنی نیاز اصلیم به ساخت ورد جدید،کپی پیست مستقیم و سریع و سیو متن انتخاب شده به ورد هست.اما گاهی پیش میاد که متن انتخابی باید به pdf تبدیل بشه.لطفا این مورد رو هم در نظر بگیرین که نرم افزار مورد نظر خروجیش بتونه هر دو فرمت رو پوشش بده.
ولی اگر نرم افزار یا افزونه تک فرمتی هم میشناسین ممنون میشم معرفیش کنین