بیانیه دیوید بکهام :
" من از پاریس سنت ژرمن بخاطر فرصتی که بهم داد تشکر میکنم اما احساس میکنم که الان در حالیکه در بالاترین سطح دارم بازی میکنم زمان مناسبی برای پایان دادن به کارنامه بازیگریم است .
اگر وقتیکه یک پسر نوجوان بودم بهم میگفتید که برای باشگاه مورد علاقه ام منچستر یونایتد بازی میکنم و موفق به کسب جام های زیادی میشوم ، افتخار کاپیتانی کشورم ، انجام بیشتر از 100 بازی ملی و بازی برای چند تا بزرگترین باشگاه های دنیا را پیدا میکنم به شما میگفتم که این یک رویا بیش نیست . من بسیار خوش شانسم که موفق شدم به این رویاها دست پیدا کنم .
هیچ چیزی جای بازی کردن فوتبال که عاشقش هستم را نمیگیرد اما در عین حال احساس میکنم که دارم تجربه جدیدی را اغاز میکنم و کاملا راجع به اینده هیجان زده هستم .
تا به امروز یکی از بزرگترین افتخاراتم کاپیتانی تیم ملی کشورم هست . میدانم که هر وقت بازوبند را به بازو میبستم نه تنها ادامه دهنده بازیکنان بزرگی بودم بلکه نماینده هر طرفدار پر شوقی بودم که به کشورش عشق میورزد .
بدون خانواده ام به چیزهایی که امروز دارم نمیتوانستم دست یابم . از والدینم که با از خودگذشتگیشان باعث شدند به رویاهام برسم همیشه قدردان خواهم بود . من همه چیز مدیون ویکتوریا و بچه هایم هستم که به من الهام و حمایت برای بازی در بالاترین سطح برای مدت زمان طولانی را دادند .
میخواهم از تمام همبازیانم و مربیان بزرگی که افتخار همکاری باهاشون داشتم تشکر کنم . همچنین از تمام طرفدارانم که همیشه من را حمایت کردند و برای ادامه دادن بهم قدرت دادن تشکر کنم . "