تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 33

نام تاپيک: دیوید بکام باز نشسته شد...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض دیوید بکام باز نشسته شد...

بکام : در پایان این فصل از دنیای فوتبال خداحافظی میکنم

دیوید بکام، ستاره مطرح انگلیسی که سابقه بازی در تیم های منچستر یونایتد، رئال مادرید، آ.ث میلان و لوس انجلس گلکسی را دارد، پیشنهاد تمدید 1 ساله قراردادش را با باشگاه فرانسوی پاری سن ژرمن رد کرد و اعلام کرد که در پایان این فصل از دنیای بازیگری کنارگیری خواهد کرد.
    بکام که با یک قرارد داد 5 ماه به این باشگاه فرانسوی پیوسته بود، اعلام کرد که دلیل انجام کارش، خداحافظی در اوج است. وی تمام حقوق خود در این 5 ماه را صرف کارهای خیریه کرده بود.
    وی در اینباره گفت "از پی.اس.جی بخاطر پیشنهاد تمدید قرارداد بسیار ممنونم. اما احساس میکنم الان دیگه وقتش شده که از دنیای بازیگری کنار برم. دوست دارم در اوج کنار برم".
    بکام در حالیکه 14 ساله بود به باشگاه منچستر یونایتد پیوست و با پیراهن این تیم، در 398 بازی حضور پیدا کرد و موفق شد به 6 لیگ جزیره دست پیدا کند و 1 بار نیز قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود. در سال 2003 بکام به عنوان یکی از ضلع های اصلی پروژه کهکشانی ها، به رئال مادرید پیوست و در این تیم نیز در فصل آخر حضورش موفق به بردن لالیگا شد. در حالیکه در گالکسی بود دو سال بصورت قرضی در تیم آ.ث میلان حضور پیدا کرد و در این تیم نیز موفق به بردن لیگ سری آ شد. در پایان نیز وی این فصل را در پی.اس.جی سپری کرد و با بردن لاشامپیونه، تبدیل به نخستین بازیکن تاریخ انگلیس شد که در 4 کشور مختلف، قهرمان لیگ شد.
    با احتساب قهرمانی اخیر وی با پی.اس.جی، بکام در طی 20 سال دوران کاری اش موفق به بردن 19 جام (شامل 10 قهرمانی لیگ) شده است.
    "وقتی بچه بودم، اگه بهم میگفتید که در تیم محبوب دوران بچگیم، یعنی منچستربازی میکنم و باهاشون این همه جام میبرم، و از اونور بیش از 100بار برای تیم ملی کشورم بازی میکنم و به علاوه در چند تیم بسیار بزرگ بازی میکنم، میگفتم که این خیلی رویایی-ه. اما اونقدر خوشبخت بودم که به این رویاهام رسیدم".
    بکام نخستین بازی خود را در تیم ملی انگلیس در سال 1996 تجربه کرد و اکنون با 115 بازی ملی، رکوردار بازیهای ملی در انگلیس است. وی در سال 2009 اخرین بازی ملی اش را در برد 3-0 تیمش برابر تیم بلاروس تجربه کرد.
    "بدون شک هیچ چیزی برام تجربه انجام کاری (فوتبال بازی کردن) که دوستش دارم نمیشه. اما احساس میکنم که قراره به بخش جدید از زندگیم رو تجربه کنم و بشدت برای تجربه کردن این بخش زندگیم هیجان دارم".
    لازم به ذکر است که بکام تا قبل از رسمی شدن بازنشستگی اش از فوتبال، 2 بازی دیگر را برای باشگاه پی.اس.جی باید انجام دهد.

منبع : سایت های مختلف مثل bbc sport
    -----------------------
    چهره و سرشناسی بکام رو بدون شک هیچ شخص دیگه ای در فوتبال نمیتونه تکرار کنه...همین بس که با وجود اینکه در اوج نبود، قراردهای آنچنانی تبلیغاتی با شرکت های بزرگ میبست...
    قدرت کنترل توپ روی ارسال هاش هم دیگه نیازی به گفتن نداره...
    به هرحال به شخصه دلم براش تنگ میشه...

2. 17 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

حیف شد .. دوست داشتم تو یونایتد از فوتبال خداحافظی کنه که نشد
    دوست داشتنی ترین شماره ی 7 یونایتد

4. 7 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خداحافظی در اوج؟
    فکر میکنم وضعیت بکام تو این سالا با کلمه اوج خیلی فاصله داشته باشه
    .
    .
    .
    هیچی مثل اون مدل موهای طلاییش تو دوران جوونیش نمیشد که با کچل کردنش گند زد رفت

6. 7 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

خداحافظ خوشتیپ دوست داشتنی!

سانتر ها ، پاس ها و ضربه آزاد های دیدنیت هیچ وقت از یاد فوتبال دوستان نخواهد رفت!

بزرگترین ستاره تبلیغاتی که فوتبال به خودش دیده قطعا بکهام هست! محبوبیت اون فرا فوتبالی بود..
    حونواده بکهام در دنیا خونواده ای محبوب، جذاب ، ثروتمند و خوش نام به یاد خواهد موند.

دقت ضربه زدنش به توپ همیشه عالی بود،حتی وقتی در این سن و سال واسه همون چند دقیقه کوتاه تو چمپیونز مقابل بارسا بازی کرد همه دنیا باز هم به یاد اوردنش! اون استعداد و مهارت نابش هنوز هم تحسین بر انگیز بود.

بکهام یه ستاره واقعی.

8. 8 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

یکی دیگه از اسطوره هایی که از باشگاه منچستر یونایتد به دنیای فوتبال معرفی شداخرین بازیش با پیراهن منچستر یونایتد تو چمپیونز لیگ مقابل رئال مادرید به عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شد و اون ضربه آزاد استثنایی که به محض ورود به زمین به ایکر کاسیاس زداین روزا پشت هم داره خبرای بد میاد اولش خداحافظی سر آلکس فرگوسن و پل اسکولز حالا هم که دیوید بکهام

10. 8 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی زودتر از اینا باید خداحافظی میکرد....

این اواخر بازیش افت وحشتناکی داشت و چقدر بده که یه بازیکن چندین سال بازیش افت کرده باشه و بعد از این چند سال بخواد خداحافظی کنه...
    Last edited by Pessimist; 16-05-2013 at 19:18.

12. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بیانیه دیوید بکهام :

" من از پاریس سنت ژرمن بخاطر فرصتی که بهم داد تشکر میکنم اما احساس میکنم که الان در حالیکه در بالاترین سطح دارم بازی میکنم زمان مناسبی برای پایان دادن به کارنامه بازیگریم است .

اگر وقتیکه یک پسر نوجوان بودم بهم میگفتید که برای باشگاه مورد علاقه ام منچستر یونایتد بازی میکنم و موفق به کسب جام های زیادی میشوم ، افتخار کاپیتانی کشورم ، انجام بیشتر از 100 بازی ملی و بازی برای چند تا بزرگترین باشگاه های دنیا را پیدا میکنم به شما میگفتم که این یک رویا بیش نیست . من بسیار خوش شانسم که موفق شدم به این رویاها دست پیدا کنم .

هیچ چیزی جای بازی کردن فوتبال که عاشقش هستم را نمیگیرد اما در عین حال احساس میکنم که دارم تجربه جدیدی را اغاز میکنم و کاملا راجع به اینده هیجان زده هستم .

تا به امروز یکی از بزرگترین افتخاراتم کاپیتانی تیم ملی کشورم هست . میدانم که هر وقت بازوبند را به بازو میبستم نه تنها ادامه دهنده بازیکنان بزرگی بودم بلکه نماینده هر طرفدار پر شوقی بودم که به کشورش عشق میورزد .

بدون خانواده ام به چیزهایی که امروز دارم نمیتوانستم دست یابم . از والدینم که با از خودگذشتگیشان باعث شدند به رویاهام برسم همیشه قدردان خواهم بود . من همه چیز مدیون ویکتوریا و بچه هایم هستم که به من الهام و حمایت برای بازی در بالاترین سطح برای مدت زمان طولانی را دادند .

میخواهم از تمام همبازیانم و مربیان بزرگی که افتخار همکاری باهاشون داشتم تشکر کنم . همچنین از تمام طرفدارانم که همیشه من را حمایت کردند و برای ادامه دادن بهم قدرت دادن تشکر کنم . "

14. 4 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من فوتبال خارجی رو با منچستر شناختم(اولین تیم خارجی که طرفدارش شدم)
    و چقدر از مدل موهای بکام اون موقع خوشم میومد

16. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

تمام خاطرات خوب من از فوتبال امسال بازنشسته شدن، عجب سالی هستی تو 2013 / 1392
    فرگوسن، اسکولز، احتمالا گیگز و حالا بکهام
    در تمام عمرم هیچ بازیکنی رو به اندازه بکهام دوست نداشتم
    نمونه ی یک منچستری واقعیه، امسال قبل از بازی با رئال ازش پرسیده بودن دوست داری کدوم ببره؟ یه جوابی توی این مایه ها داده بود که : این چه سوالیه که می پرسید؟ معلومه که منچستر ...
    ای کاش یه فصل میومد منچستر یونایتد بعد خداحافظی می کرد
    ولی به هر حال ...
    محبوب ترین بازیکن من هم خداحافظی کرد ...

18. 7 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تاپیک زدن داشت؟ یه بازیکن معمولی از فوتبال خداحافظی کرده باید واسش تاپیک سوا بزنین!!؟

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •