تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: کمک در مورد ایجاد شغل(خیلی اعصابمو بهم ریخته اگه میشه جواب بدین لطفا)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض کمک در مورد ایجاد شغل(خیلی اعصابمو بهم ریخته اگه میشه جواب بدین لطفا)

سلام به دوستان میخوام یه شغلی ایجاد کنم ولی هرچی فکر کردم به نظرم باز کردن مغازه لوازم یدکی ماشین خوب باشه ولی نمیدونم درآمد داره یا نه هیچ آشنا هم نداره از مغازه دارها هم که بپرسی بخاطر اینکه دست زیاد نشه ج درست نمیدن قبلا تو فکرم بود مغازه عمده فروشی دخانیات بزنم ولی حتما باید مرکز شهر باشه(شهر ما یه شهر کوچیکه و اکثر رفت وآمد تو مرکز شهره)اجاره مغازه تو مرکز شهر خیلی بالاست ماهی یک تا یک ونیم دیدم ممکنه ضرر کنم ترسیدم ولی لوازم یدکی بیرون شهر بهتره که اجارشم کمتره حالا اگه کسی چیزی در موردش میدونه لطفا بگه اگه کسی رو میشناسید و میدونید درآمدش چطوره بگید یا هر شغل دیگه فقط الکی لطفا نباشه سرمایم هم خودمو بکشم 30 تومن بشه فوقش ممنون

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستام لوازم یدکی ماشین داره و خداروشکر ازش راضیه! با اینکه یه بازر مغازش آتیش گرفت ولی باز لوازم یدکی رو دوباره زد...

بستگی به فعال بودن خودت هم داره.از جنسا سر در بیاری و کنار کمربندی که مسیر شلوغ واسه ماشیناست هم جای خوبیه.یا یه جایی که تعمیرگاه ماشین زیاد هست مغازه وا کنی...با تعمیرکارا رابطه داشته باشی...

بازم از مشاوره دوستان استفاده کن.این نظر شخصی خودم بود.

3. 2 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •