با سلام
دوستان
در اتاق یک من یک روتر دارم که یک کابل لن از پشت کامپیوتر به اون متصل شده و همچین یک مودم ساده ای دی اس ال که به یک لن دیگه از روتر متصل شده (ون نه) .
در اتاق دو هم من یک کامپیوتر با کارت شبکه وای فای دارم که به شبکه ی وایرلس روترم وصل میشه و به این صورت شبکه بین دو کامپیوتر بر قرار میشه همچنین اینترنت هم کاملا بین کامپیوتر 1 و 2 و سایر دستگاه شیر شده .
حالا به علت فاصله زیاد و همچنین موانع زیاد من با مشکل جدی روبرو شدم به صورتی که کامپیوتر دو در پایین ترین میزان کیفیت و قدرت به شبکه متصل هستش و دایما قطع و وصل میشه .
اینم بگم که شبکه کاملا اماتوری و طبق تجربیات خودم راه اندازی شده .
حالا در نظر دارم یک کارت وای فای جدید برای کامپیوتر اتاق 1 بخرم . و روتر رو به تنهایی ببرم بین مسیر قرار بدم و ساختار شبکه رو به این صورت تغییر بدم :
مودم ای دی اس ال با کابل لن به کامپیوتر 1 وصل میشه و خود کامپیوتر 1 با کارت وای فایی که نصب میکنم به روتر که از پیش تنظیم شده وصل میشه .
کامپیوتر دو هم با کارت وای فای به روتر وصل میشه .
و اینطوری شبکه ی جدید شکل میگیره . حالا سوال من اینه که این کار من اصولی هست؟ برای شیر کردن اینترنت که مشکلی نخواهم داشت ؟ و اگر پیشنهادی دارید ممنون میشم کمکم کنید .
همچنین اگر دوستانی نقصانی در ایجاد تاپیک و توضیح بنده میبینند پیشاپیش عذر خواهی میکنم