تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: خرید سه قطعه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض خرید سه قطعه

سلام
    دوستان بنده قصد خرید رم + مادربورد + پردازنده رو دارم (امکان استفاده از کارت های گرافیک جدید تو این مادربورد نیست، درسته؟ )
    بودجم دور و بر 1.5 هست
    این هم مشخصات سیستم فعلیمه:
    q6600
    p5q green
    ATI 5770
    4GB DDR2 RAM
    استفادم هم برای کار های سه بعدی و بعد بازی هستش
    نمیخوام تو لینوکس هم به هیچ مشکلی با این ها بر بخورم(این پردازنده گرافیکی داخل این ها مشکل ایجاد نمیکنه؟)
    --
    اول از همه مثل اینکه به همین زودی ها معماری
    Haswell میاد که سوکت 1150 میخواد...در نتیجه آیا بودجم به خرید اون معماری و مادربوردش میرسه یا نه و اینکه ارزشش رو داره؟(چون که اگه اشتباه نکنم تو دوسال سوکت های اینتل عوض میشه و من هم این سیستم رو بیشتر از دوسال نگه میدارم پس فکر نکنم برای ارتقای بعدی در هر صورت تفاوتی ایجاد کنه)

حداقل به ۸ گیگ رم لازم دارم

مادربورد هم از USB3 & SATA3 پشتیبانی کنه...

بعد اینکه ارزش سیستم خودم چنده و چند بر میدارنش؟

این قطعات نسبت به قطعات الآنم به پاور قویتری نیاز دارن یا نه؟

*خیلی عجله ای در خرید نیست تا یک ماه هم میتونم صبر کنم
    ممنون

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من در مورد پردازنده های نسل جدید پلتفرم اینتل و زمان ورودش به بازار ایران پیش بینی دقیقی نمیشه کرد. در کل پیشنهاد میکنم اگر قصد تهیه سیستم دارین ، اقدام کنین.
    گرافیک فعلیتون تقریبا گرافیک متوسطی محسوب میشه ، شما که کاربردتون گیم هم هست ، قصد ارتقای گرافیک رو ندارین ؟
    مشخصات کامل و بخصوص پاور فعلیتون چیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

به نظر من در مورد پردازنده های نسل جدید پلتفرم اینتل و زمان ورودش به بازار ایران پیش بینی دقیقی نمیشه کرد. در کل پیشنهاد میکنم اگر قصد تهیه سیستم دارین ، اقدام کنین.
    گرافیک فعلیتون تقریبا گرافیک متوسطی محسوب میشه ، شما که کاربردتون گیم هم هست ، قصد ارتقای گرافیک رو ندارین ؟
    مشخصات کامل و بخصوص پاور فعلیتون چیه؟
    پاور ERSCE 300watt REAL هست که نمیدونم چیه حقیقتا
    در مورد گرافیک هم کارت های جدید PCIE 3.0 هستند و مادربورد من 2 آیا قابلیت نصبشون وجود داره؟
    از طرفی 4 گیگ رم برای بنده مقداری کمه و نمیخوام کلی پول بی خود برای رم DDR2 بدم...
    به هر حال بنده قصد تعویض کل قطعات رو دارم ولی متاسفانه بودجه و قیمت ها اجازه نمیده و باید به نوبت تهیه کنم قطعات رو در نتیجه اگر کارت گرافیکی با مادربوردم مشکلی نداشته باشه فرقی نمیکنه اگر اون رو اول ارتقا بدم...

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد گرافيک ، بله به مادربورد فعليتون ميخوره و مشکلى نيست.
    به نظرم براى ارتقاى قطعات ، پاورتون رو هم بايد ارتقا بدين.
    پيشنهاد من :

CPU : Intel Core i5 3570 3.4GHz : 760.000
    M.B : Asus P8H77-V : 480.000
    RAM : Corsair 2*4 1600 : 250.000
    All : 1.490.000

اگر بخواين پاور رو هم عوض کنين ، بهتره آينده نگر انتخاب کنين تا اگر گرافيک قدرتمندى در آينده خواستين اضافه کنين مشکلى نباشه.

5. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خب اگر بتونم گرافیک رو هم بجای اینا ارتقا بدم انتخاب یکم مشکل میشه...از هر دو برند چه کارت هایی رو میتونم با این پول بخرم و باید یه پاور هم بخرم؟
    در مورد انتخاب اول هم 500 تومن برای مادربورد یکم زیاد نیست؟ برتری خاصی داره؟ و اینکه multithreading سری 7 تو کارهایی مثل رندرینگ افزایش کارایی محسوسی ندارن؟(البته نمیدونم با این پول میشه i7 مناسب خرید یا نه)

چون درایور های گرافیک هم ساپورت ضعیفی از لینوکس دارن(حتی درایور های غیر آزاد)یکم انتخاب بین ارتقای این سه قطعه یا گرافیک هم مشکل میشه...غیر از اینکه دوباره به ویندوز برگردم که اون وقت برای گیمینگ حتما کارت گرافیک رو ارتقا میدم

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قطعات پیشنهادی با توجه به بودجتون بوده. پردازنده Core i7 3770K قیمتش حدود 1.300 هست که فکر مکیکنم به بودجتون بخوره.
    مادربورد پیشنهادی هم از چیپ H77 جزو بهترین انتخابهاست. به هرحال میتونین از چیپ ضعیفتر B75 مادربورد ASUS P8B75-V رو با قیمت تقریبی 370 تهیه کنین.
    در مورد انتخاب گرافیک حداکثر بودجتون چقدره؟ پاور هم باید عوض بشه

8. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

قطعات پیشنهادی با توجه به بودجتون بوده. پردازنده Core i7 3770K قیمتش حدود 1.300 هست که فکر مکیکنم به بودجتون بخوره.
    مادربورد پیشنهادی هم از چیپ H77 جزو بهترین انتخابهاست. به هرحال میتونین از چیپ ضعیفتر B75 مادربورد ASUS P8B75-V رو با قیمت تقریبی 370 تهیه کنین.
    در مورد انتخاب گرافیک حداکثر بودجتون چقدره؟ پاور هم باید عوض بشه
    بودجه که همین هست فوقش شاید بتونم 100 تومن اضافه کنم روش...
    البته اگه واقعا ارزشش رو داشته باشن میتونم صبر کنم و یک مقدار هم بودجه رو بالاتر ببرم...
    اون پوردازنده هم اگه 1.300 باشه که به بودجم نمیخوره متاسفانه چون اون وقت مجبورم حداقل 1.900 خرج کنم...
    البته هنوز موندم که ارتقای کارت گرافیک مناسب تره یا پردازنده...

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من چون کاربردتون گیم هم هست بهتره که گرافیک قدرتمندی هم تهیه کنین.
    چون بودجتون محدود هست پیشنهاد میکنم سیستم تقریبا قدرتمند و بروز پست چهارم رو تهیه کنین و در آینده هر موقع که بودجتون جور شد گرافیک قدرتمندی تهیه کینن.

11. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •