تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: مشكل با ويندوز

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض مشكل با ويندوز

سلام دوستان 2 سوال داشتم ويندوز اكس پي من قادر به حذف كردن فايل هايي كه به نحوي مسيرشان به درايو d كه خود سيستم عامل نصب است نيست و وقتي فايل هاي مخفي را نمايان كردم recycle binبه صورت آيكن نا شناخته براي ويندوز بود ولي در درايو هاي ديگر همان آيكن مربوطه بود براي حذف فايل هايم كه در درايو مربوطه هست ناچار به استفاده از نرم افزار ديگري هست راه حل چيست سوال دومم هم گاهي كه ويندوز بالا مي آيد قبل از ورود به دسك تاپ مي نويسد نمي تونم explorerرا باز كنم و ديگر هيچ كاري نمي توانم بكنم و بايد از last knowاستفاده كنم يك بار هم ويندوز را ارتقا دادم ولي فايده نداشت

پروفشنال mshiraz.2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

به نام خدا

يه ويندوز تازه نصب كن. هيچ فيلم يا اهنگ يا بازي رو اجرا نكن. يه ويروس ياب خوب نصب كن و سيستم رو ويروس يابي كن.
    سيستمت سالمه ( چون هيچي رو اجرا نكردي ) پس درايو C رو چک نکن. درايوهاي ديگه رو ويروس يابي کن و سيستم رو راه اندازي دوباره کن. سيستمت سالم ميشه و ديگه هيچ عروري نميده...

با تشکر.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ويروس يابي كه كردم سيستم را هم يك بار ارتقا دادم نمي شه با رجستري recycle bin را درست كردويندوز اكس پي هم در دي است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

كسي نبود به مشكل من رسيدگي كن؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با سلام،
    طوری که من از گفته های شما در بالا فهمیدم شما هر بار جای فرمت مجدد فقط ویندوز رو ارتقا دادید که چون این کار جواب نداده بهتره یک بار فرمت کامل رو امتحان کنید (پشتیبان گیری از داده های مهم فراموش نشه) بعد روشهای زیر رو امتحان کنید.
    اگه مشکل شما از ویروس باشه بهتره دو کار کنید که راه دوم وقتیه که هیچ راه دیگه ای نباشه!
    اول یه سی دی آنتی ویروس بوت شدنی تهیه کنید. نسخه های نورتون 2002 و 2003 دارای این خاصیت هستند (جدیدتراشو نمی دونم). مک افی هم همه ی نسخه های جدیدش یه نسخه ی بوت شدنی دارند که فکر کنم تو بازار رضا گیر بیاد.
    بعد سیستم رو با این سی دی بوت کنید و بگذارید برنامه کل سیستم رو اسکن کنه. اگر ویروس رو پیدا کرد (خدا رو شکر) سیستم رو فرمت کنید و از نو ویندوز رو نصب کنید چون ویندوز فعلی شما آسیب دیده و بعضی از ویروسها اون قدر سیریش هستند حتی با upgrade هم دست از سر کچل ویندوز بر نمی دارند.

ولی اگر ویروس پیدا نشد یا سی دی آنتی ویروس بوت شدنی در دسترس نبود فقط به عنوان آخرین راه (در صورتی که هیچ راه دیگه ای به فکر خودت یا هیچ کدوم از دوستان نمی رسه) روش زیر رو امتحان کن. برای یکی از دوستام که مشکلی مشابه داشت جواب داد:

اخطار!: حتما از اطلاعات فعلی روی دیسک سخت خود در صورت لزوم نسخه ی پشتیبان تهیه کنید. پس از انجام عملیات زیر اطلاعات دیسک تحت هیچ شرایطی حتی سخت افزاری قابل بازیافت نخواهد بود.
    در این روش از یک فلاپی دیسک بوت شدنی استفاده می کنیم که روی آن برنامه ای است که قابلیت نوشتن روی دیسک سخت با تعداد الگوهای مورد تأیید وزارت دفاع آمریکا را دارا است. برنامه های زیادی برای این منظور وجود دارد که اغلب آنها فروشی است و نسخه ی آزمایشی آنها فقط حدود یک چهارم درایو را می نویسد.
    یکی از برنامه های فروشی ولی عالی در این زمینه Drive Scrubber 2 محصول شرکت iolo است که کرک آن نیز در اینترنت موجود است. البته چون ابتدا این برنامه ها را باید در ویندوز اجرا کنید تا فلاپی قابل بوت ساخته شود خطر انتقال ویروس به فلاپی نیز وجود دارد. دوست من چند سال پیش از برنامه ی کاملا رایگان دیگری استفاده کرد که الان اسم نرم افزار رو یادم نیست ولی ازش می پرسم و می نویسم.
    فعلا سعی کنید از همون Drive Scrubber استفاده کنید که پس از بوت شدن اسم درایوها رو برای نوشتن از شما می پرسه و شما همه ی درایوهاتون رو با اون بنویسید.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خوب قبل از اينكه اين كارا را بكن يك توضيح بدهم قبلا در فولدر هاي مربوط به سيستم ري استور ويروس و تروجان دانلودر بود كه يكي از كاراش اين بود كه هر چه مي رفت تو recycle bin و مخفي مي شد ويروس و خانواده اش كه 125 نفر بودند حذف شدند . ولي هنوز اين مشكل كه فايل هايي كه در درايو دي هستند حذف نمي شوند هست مي خواستم بدون فرمت كردن سيستم عامل اين كار را انجام دهم و اگر كار به آنجا ها رسيد بايد فقط پارتيشن مربوط به سيستم عامل مشكل دار را فرمت كنم نه سيستم ديگر را چون سيستم ديگر مشكلي ندارد راستي به نظر شما اگه فولدر recycle bin را در درايو درست كنم حل نمي شه كاش مي شد بدون فرمت سيستم مشكل حل بشه چون اصلا حال فرمت ، پارتيشن بندي را ندارم حالا اگه راه ديگه اي غير از فرمت هست بفرماييد
    آنتي ويروسم هم كاسپره
    Last edited by shahedi; 08-08-2006 at 16:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

می بخشی می شه بگی ویندوز موقع حذف فایل از درایو d دقیقا چه اروری می ده؟
    این طوری بهتر می تونم راهنمایی کنم. درضمن اگر ویروسی در کار باشه (نه کرم و تروا) براش کار سختی نیست که آنتی ویروسو گمراه کنه یا حتی از کار بندازه. راستی تا حالا ویندوزو فقط upgrade کردید یا repair هم امتحان کردید؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام
    يك بار ريپير كردم يك بار ارتقا در هنگام حذف فايل مي گويد pathموجود درست نيست فقط در دي بريد درست كنيد تا فايل حذف بشه 2 تا ويروس بودن بقيه شون هم تروجان دانلودر راستش ويندوزم سالم سالم بود ولي براي يك مشكل سخت افزاري دادمش بيرون كه نمي دونم چه بلايي سرش آوردند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض سريعا كمك

مي خوام سيستم را بدم بيرون برام يه وين جديد نصب كنن مي خواستم بدونم آيا ماوس و كيبرد plag and playتشخيص داده مي شن و اسپيكر اگه نشد من سي دي كي برد را دارم لطفا سريعا راهنماييم كنيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام،
    موس و کی برد اگر بی سیم نباشن ویندوز اونها رو شناسایی می کنه و در نهایت بعدا که سیستمو پس گرفتین می تونین برنامه ها و درایورهای خصوصی اونها رو نصب کنین.
    اسپیکر هم که مستقیما با کامپیوتر سرو کار نداره و اصلا نیازی به نصب نداره.
    من فعلا ان لاینم اگر سوال دیگه ای داشتید در خدمتم.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •