با درود
دوستان ممنون میشم کمک کنید زندگیم داره نابود میشه
من در اذر 91 یک واحد اپارتمان از دوستم خرید کردم.مقرر شد طبق قول نامه که در بنگاه املاک تنظیم شد به جای پول < طلا در دو تاریخ به فروشنده داده بشه که در همان تاریخ در بنگاه مقداری طلا به فروشنده تحویل دادم و در قول نامه هم تایید شد و یک ماه بعد در دی 91باقی مانده طلا را تحویل دهم.در دی 91 که طلا را تحویل دوستم دادم با توجه به این که دوستم بود و مشکلی نمیدیم دیگه رسیدی چیزی ازش نگرفتم و خودش هم گفت دیگه نیازی نیست که به ینگاه هم اطلاع بدیم که قسط دوم رو پرداخت کردی.
تاریخ تخلیه خانه 30.1.92 بود و انتقال سند هم 15.2.92
منتهی با توافقی که با دوستم داشتم قرار شد دو ماه دیر تر خانه رو تخلیه کنه و بابتش بهم کرایه بده و همچنین یک ماه دیرتر سند بزنه.بنابراین منم دیگه در تاریخ مقرر در دفتر خانه حضور پیدا نکردم
حالا چند تا سوال دارم ممنون میشم منو از نگرانی در بیارین
1- تو قول نامه به جز فروشنده و خریدار و بنگاه داره دیگه شاهدی امضا نکرده.میخواستم بدونم مشکلی نداره با توجه به این که من اشنایی با تنظیم قول نامه نداشتم
2-ایا میتونه فروشنده بزنه زیر دریافت قسط دوم طلا و بگه من در اون تاریخ طلایی دریافت تکردم؟؟؟
3- ایا اگه فروشنده کلا نخواد انتقال سند کنه( با توجه به این که در تاریخ مقرر شده خودم هم حضور پیدا نکردم) بعد چند روز از تاریخ انتقال سند که در قول نامه ذکر شده میتونم برم دفتر خانه و گواهی عدم حضور بگیرم؟باید چه کار کنم اونوقت؟؟؟
4-اگه الان با توجه به این که یک ماه از تاریخ تخلیه خانه توسط فروشنده گذشته میتونم برای بیرون کردنش از خونه اقدام کنم؟؟با توجه به این سند هم انتقال ندادم
5- اگه باهام سر لج بیفته و با این شرایط که در تاریخ مقرر تخلیه و سند انجام نشده بخواد خسارتی به خونه بزنه و یا خونه رو طبق مفاد و وسایل ذکر شده تو قول نامه بهم نده میتونم ارش شکایت کنم
خیلی ممنونم از جوابتون/