تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: کمک خواهشا (تخلیه خانه و انتقال سند خانه خریداری شده)خواهشا کمک

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

13 کمک خواهشا (تخلیه خانه و انتقال سند خانه خریداری شده)خواهشا کمک

با درود
    دوستان ممنون میشم کمک کنید زندگیم داره نابود میشه

من در اذر 91 یک واحد اپارتمان از دوستم خرید کردم.مقرر شد طبق قول نامه که در بنگاه املاک تنظیم شد به جای پول < طلا در دو تاریخ به فروشنده داده بشه که در همان تاریخ در بنگاه مقداری طلا به فروشنده تحویل دادم و در قول نامه هم تایید شد و یک ماه بعد در دی 91باقی مانده طلا را تحویل دهم.در دی 91 که طلا را تحویل دوستم دادم با توجه به این که دوستم بود و مشکلی نمیدیم دیگه رسیدی چیزی ازش نگرفتم و خودش هم گفت دیگه نیازی نیست که به ینگاه هم اطلاع بدیم که قسط دوم رو پرداخت کردی.

تاریخ تخلیه خانه 30.1.92 بود و انتقال سند هم 15.2.92

منتهی با توافقی که با دوستم داشتم قرار شد دو ماه دیر تر خانه رو تخلیه کنه و بابتش بهم کرایه بده و همچنین یک ماه دیرتر سند بزنه.بنابراین منم دیگه در تاریخ مقرر در دفتر خانه حضور پیدا نکردم

حالا چند تا سوال دارم ممنون میشم منو از نگرانی در بیارین

1- تو قول نامه به جز فروشنده و خریدار و بنگاه داره دیگه شاهدی امضا نکرده.میخواستم بدونم مشکلی نداره با توجه به این که من اشنایی با تنظیم قول نامه نداشتم

2-ایا میتونه فروشنده بزنه زیر دریافت قسط دوم طلا و بگه من در اون تاریخ طلایی دریافت تکردم؟؟؟

3- ایا اگه فروشنده کلا نخواد انتقال سند کنه( با توجه به این که در تاریخ مقرر شده خودم هم حضور پیدا نکردم) بعد چند روز از تاریخ انتقال سند که در قول نامه ذکر شده میتونم برم دفتر خانه و گواهی عدم حضور بگیرم؟باید چه کار کنم اونوقت؟؟؟

4-اگه الان با توجه به این که یک ماه از تاریخ تخلیه خانه توسط فروشنده گذشته میتونم برای بیرون کردنش از خونه اقدام کنم؟؟با توجه به این سند هم انتقال ندادم

5- اگه باهام سر لج بیفته و با این شرایط که در تاریخ مقرر تخلیه و سند انجام نشده بخواد خسارتی به خونه بزنه و یا خونه رو طبق مفاد و وسایل ذکر شده تو قول نامه بهم نده میتونم ارش شکایت کنم

خیلی ممنونم از جوابتون/

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با درود
    دوستان ممنون میشم کمک کنید زندگیم داره نابود میشه

من در اذر 91 یک واحد اپارتمان از دوستم خرید کردم.مقرر شد طبق قول نامه که در بنگاه املاک تنظیم شد به جای پول < طلا در دو تاریخ به فروشنده داده بشه که در همان تاریخ در بنگاه مقداری طلا به فروشنده تحویل دادم و در قول نامه هم تایید شد و یک ماه بعد در دی 91باقی مانده طلا را تحویل دهم.در دی 91 که طلا را تحویل دوستم دادم با توجه به این که دوستم بود و مشکلی نمیدیم دیگه رسیدی چیزی ازش نگرفتم و خودش هم گفت دیگه نیازی نیست که به ینگاه هم اطلاع بدیم که قسط دوم رو پرداخت کردی.

تاریخ تخلیه خانه 30.1.92 بود و انتقال سند هم 15.2.92

منتهی با توافقی که با دوستم داشتم قرار شد دو ماه دیر تر خانه رو تخلیه کنه و بابتش بهم کرایه بده و همچنین یک ماه دیرتر سند بزنه.بنابراین منم دیگه در تاریخ مقرر در دفتر خانه حضور پیدا نکردم

حالا چند تا سوال دارم ممنون میشم منو از نگرانی در بیارین

1- تو قول نامه به جز فروشنده و خریدار و بنگاه داره دیگه شاهدی امضا نکرده.میخواستم بدونم مشکلی نداره با توجه به این که من اشنایی با تنظیم قول نامه نداشتم

2-ایا میتونه فروشنده بزنه زیر دریافت قسط دوم طلا و بگه من در اون تاریخ طلایی دریافت تکردم؟؟؟

3- ایا اگه فروشنده کلا نخواد انتقال سند کنه( با توجه به این که در تاریخ مقرر شده خودم هم حضور پیدا نکردم) بعد چند روز از تاریخ انتقال سند که در قول نامه ذکر شده میتونم برم دفتر خانه و گواهی عدم حضور بگیرم؟باید چه کار کنم اونوقت؟؟؟

4-اگه الان با توجه به این که یک ماه از تاریخ تخلیه خانه توسط فروشنده گذشته میتونم برای بیرون کردنش از خونه اقدام کنم؟؟با توجه به این سند هم انتقال ندادم

5- اگه باهام سر لج بیفته و با این شرایط که در تاریخ مقرر تخلیه و سند انجام نشده بخواد خسارتی به خونه بزنه و یا خونه رو طبق مفاد و وسایل ذکر شده تو قول نامه بهم نده میتونم ارش شکایت کنم

خیلی ممنونم از جوابتون/
    دوست عزیز خیلی اشتباه کردید که بابت دادن طلاها ازشون رسید نگرفتین العان ایشون اگه آدم بی وجدانی باشه میتونه راحت زیرش بزنه و منکر گرفتن طلاها بشه
    بله چون ارشون رسید ندارین میتونه تخلیه نکنه و حتی بگه به دلیل نگرفتن طلاها قولنامه رو فسخ کنه شما سعی کنین یه جوری باهاش توافقی کنار بیاین
    نترسین خدا بزرگه چون حق با شماست خودش کمکتون میکنه تا به حقتون برسین موفق باشین

4. این کاربر از Drug Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

دوست عزیز فک نکنم اینجا جای این باشه که بتونین در مورد این طور مسئله مهم مشاوره بگیرن.
    بهترین راحل به نظرم اینه که پیش یه وکیل یا مشاوره خرید فروش منزل برین و ازش مشاوره بگیرن.البته نظر خودم اینه که فعلا کارو به لج و لجبازی نکشونید و بزارین کار عادی با خوشی پیش بره .ولی در همین حین هم حتما با مشاور قانونی و زبده در این زمینه به طوری که طرف معاملتون با خبر نشه یه مشاوره بگیرین و در مورد همین احتمالات ازش سوال کنید و راحلاشو هم بخواین ازشون.
    موفق باشین.

6. این کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

خیلی ممنونم از جوابتون/
    سلام

1) چرا اشکال داشته بهتر بود به غیر از این افراد دو نفر شاهد مرد دیگه هم که به شما و دوستتون هم آشنا بودن زیر قول نامه رو امضا کنند

2) بله 100% میتونه این کارو کنه بهتر بود که رسید میگرفتید و امضا و مهر و امضا دو شاهد مرد

3) بسته به شرایط قرار داد داره اینکه شرایط فسخ و حق فسخ و جریمه و زیان به چه صورت توی قرار داد در نظر گرفته شده

4) اگر سند به نامتون میتونید اقدام کنید اگر نه که هیچی

5) باز بر میگرده به شرایط درون قرار داد

ولی در کل بهتره شما قبل از انجام هر کاری مشاوره بگیری چون ممکنه ندونسه کاری کنی که بعدم بیشتر به ضررتون تموم شه توی همیچین حالتی بعد از گرفتم مشاوره باید ببینید تا چقدر قانون حق به شما میده اگر دید نمیتونید کاری کنید بهتره از در دوستی وارد شید و در نهایت اگر دیدی داره اذیت میکنه اونم بعد گرفتن مشاوره اقدام قانونی کنید

توی همچین مسائلی یه کم پول خرج وکیل و مشاوره کردن بهتر از عمر حسرت خوردن و ضرر کردن هستش .

8. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

بهیچ عنوان سر لج نندازینش
    رسید ازش ندارین، هر جوری میخواد بکنه راه بیاین باهاش تا سند بشه به اسمتون

در مورد سوال 1 شاهد الزام نیست، بنگاه خودش کافیه (ولی همیشه بهتره شاهد باشه)
    در مورد 3 بستگی داره توی قرارداد چی نوشته شده، نوشته شده چنانچه در تاریخ فوق نیان کلآ کنسل میشه یا محدوده تاریخی گزاشته
    در مورد 4 اینکار و نکنین، تنش ایجاد میشه و شما سند دستت نیست، از نظر قانونی هم اصلآ فکر نکنم این کارو بتونین بکنین، قباله که به اسمتون نیست

حتمآ با مشاور حقوقی مشورت کنین، حتمآ

10. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان فرار شد با هم بریم مسافرت و من قبلش که بریم مخشو زدم و یه رسید با اثر انگشت و امضا بابت پراخت ثمن باقیمانده طلاها از فروشنده که دوستمه گرفتماینجا تصحیح کنم که من مبایعه نامه بین دوطرف رو در بنگاه با مهر و امضا بنگاه دار دارم.تو شمال با هم سر یه موضوعی بحثمون شد.الان سر لج افتاده و امروز فردا میکنه برای انتقال سند و تخلیه خانه.اینم بگم که هیچ جریمه و حق فسخی برای تاخیر انتقال سند و تخلیه خانه تو مبایعه نامه ذکر نشده

1-چون حدود یک ماه از تاریخ تخلیه خانه و انتقال سندی که در مبایعه نامه ذکر شده میگذره الان من برای مجبور کردن فروشنده برای تخیله و انتقال سند به صورت قانونی باید چه کار کنم؟؟؟؟یه چیزی هم بگم که چکی بابت انتقال سند از فروشنده گرفته نشده که به صورت امانی پیش بنگاه دار باشه.

2-با توجه به عدم تخلیه در تاریخ مقرر میتونم شکایت کنم و ادعای خسارت کنم و اجاره هم ازش بگیرم؟

3-اگه با شرایطی که الان ذکر شد و من رسیذ ثمن باقی پرداختم ازش دارم اگه خسارتی به خونه بزنه طبق مفاد مبایعه نامه میتونم ازش شاکی بشم.

خیلی ممنونم از دوستان خوبم.خدا خیرتون بده

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستان فرار شد با هم بریم مسافرت و من قبلش که بریم مخشو زدم و یه رسید با اثر انگشت و امضا بابت پراخت ثمن باقیمانده طلاها از فروشنده که دوستمه گرفتماینجا تصحیح کنم که من مبایعه نامه بین دوطرف رو در بنگاه با مهر و امضا بنگاه دار دارم.تو شمال با هم سر یه موضوعی بحثمون شد.الان سر لج افتاده و امروز فردا میکنه برای انتقال سند و تخلیه خانه.اینم بگم که هیچ جریمه و حق فسخی برای تاخیر انتقال سند و تخلیه خانه تو مبایعه نامه ذکر نشده

1-چون حدود یک ماه از تاریخ تخلیه خانه و انتقال سندی که در مبایعه نامه ذکر شده میگذره الان من برای مجبور کردن فروشنده برای تخیله و انتقال سند به صورت قانونی باید چه کار کنم؟؟؟؟یه چیزی هم بگم که چکی بابت انتقال سند از فروشنده گرفته نشده که به صورت امانی پیش بنگاه دار باشه.

2-با توجه به عدم تخلیه در تاریخ مقرر میتونم شکایت کنم و ادعای خسارت کنم و اجاره هم ازش بگیرم؟

3-اگه با شرایطی که الان ذکر شد و من رسیذ ثمن باقی پرداختم ازش دارم اگه خسارتی به خونه بزنه طبق مفاد مبایعه نامه میتونم ازش شاکی بشم.

خیلی ممنونم از دوستان خوبم.خدا خیرتون بده

دوست عزیز رسید با امضا و اثر انگشتی که ازشون گرفتین در صورتی اعتبار داره که دوتا شاهد غیر فامیل مرد بالغ هم اون رو امضا کرده باشن وگرنه اشون میتونه بازم زیر رسید بزنه یا این سرید رو ممهور به مهر و امضای امضای بنگاه کنین یا در محضر اسناد رسمی ازشون رسید بگیرین موفق باشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •