تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: آموختن شبکه یا کارشناسی ارشد ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض آموختن شبکه یا کارشناسی ارشد ؟

سلام دوستان من کارشناسی نرم افزارم و قصد دارم بین شبکه و کارشناسی ارشد یکی رو انتخاب کنم
    ولی واقعا نمیدونم شبکه ارزششو داره که من ارشد رو کنار بذارم یا خیر واقعا فکرمو مشغول کرده لطفا نظرتونو بگین!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    والا من هم دقیقا شرایط شما رو دارم
    به نظرم تو رشته ما بیشتر از اینکه مدرک مهم باشه تخصص مهمه من خودم شخصا قصد دارم اول شبکه رو یاد بگیرم بعد برم سراغ ارشد ای تی

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان من کارشناسی نرم افزارم و قصد دارم بین شبکه و کارشناسی ارشد یکی رو انتخاب کنم
    ولی واقعا نمیدونم شبکه ارزششو داره که من ارشد رو کنار بذارم یا خیر واقعا فکرمو مشغول کرده لطفا نظرتونو بگین!
    سلام
    این بسته به شرایط شما داره .ولی چون الان بیشتر امادگی رو دارید واسه کنکور و مطالب در ذهنتونتون بیشتر هست کنکور رو بدهید در کنار اون مباحث دیگر رو هم پیگیر باشید ...
    ولی ممکن هست با شبکه بتونید شغل پیدا بکنید و یا .... پس نمیشه در مورد همه یک نظر رو داد ...بسته به اینده و توانایی تون ادامه بدهید
    موفق باشید

4. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

من پیشنهاد میکنم برید سراغ شبکه...

تو رشته های مهندسی فکر نکنم ارشد انتیاز زیادی داشته باشه...

دوره های شبکه رو طی کنید و متخصص بشید خیلی بهتر از مدرک گرفتنه....پولی که برای ارشد میدید رو بدید به کلاسهای شبکه

6. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شما اول مشخص کن قصدت از ارشد خوندن چیه ؟ اگه برای این دنبال ارشد خوندن هستی که فکر می کنی با مدرک ارشد راحت ترکار گیرت می یاد ( چیزی که انگیزه 90 درصد داوطلبان ارشد هست متاسفانه ) باید بگم که تو این چند ساله با رشد نمایی و نجومی تعداد فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد و اوضاع بسیار اسف بار استخدام و بازار کار عملا این کار ریسک بالایی داره.

از طرفی نکته مهم هم اینه که بر خلاف باور موجود که خیلیها فکر می کنن که بازار شبکه عالیه و مثلا با داشتن مدرک CCNA شما فلان مقدار درآمد خواهی داشت و ... واقعیت بخصوص تو شهرستان ها جور دیگه ایه. تا دلت بخواد به اصطلاح شبکه کار وجود داره که متاسفانه مجبورن با حقوق های پایین کار کنن چرا که عملا بازار کار چندانی وجود نداره . تازه برای ماهر شدن تو شبکه مثلا همین روتینگ و سوییچینگ شبکه های سیسکو شما نیاز هست تا حداقل 2 سال به طور عملی کار کنی تا بتونی ادعا کنی که با این مبحث آشنایی داری. پس صرف یادگیری شبکه و گرفتن فلان مدرک از فلان موسسه داخلی اصلا اصلا کافی نیست.

هدفم از گفتن این حرفها نه نا امید کردن شما بود نه ترسوندنتون. صرفا می خواستم بدونید که اوضاع چجوریه و با شناخت کافی و براساس علاقه و استعدادتون مسیر رو انتخاب کنید.

8. 2 کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    من کارشناسی نرم افزارم رو گرفتم دقیقا همین سوال برام پیش اومد . به نظر من هر دو تا شو باهم ادامه بده . ظرفیتای ادم خیلی بیشتر از چیزیه که فک میکنی. البته اگه واقعا علاقه داشتی باشه به شبکه .
    اگه علاقه داشتی باشی کلا همه چی حله . موفق باشی دوست عزیز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •