سلام دوستان من کارشناسی نرم افزارم و قصد دارم بین شبکه و کارشناسی ارشد یکی رو انتخاب کنم
ولی واقعا نمیدونم شبکه ارزششو داره که من ارشد رو کنار بذارم یا خیر واقعا فکرمو مشغول کرده لطفا نظرتونو بگین!
سلام دوستان من کارشناسی نرم افزارم و قصد دارم بین شبکه و کارشناسی ارشد یکی رو انتخاب کنم
ولی واقعا نمیدونم شبکه ارزششو داره که من ارشد رو کنار بذارم یا خیر واقعا فکرمو مشغول کرده لطفا نظرتونو بگین!
سلام
والا من هم دقیقا شرایط شما رو دارم
به نظرم تو رشته ما بیشتر از اینکه مدرک مهم باشه تخصص مهمه من خودم شخصا قصد دارم اول شبکه رو یاد بگیرم بعد برم سراغ ارشد ای تی
سلام
این بسته به شرایط شما داره .ولی چون الان بیشتر امادگی رو دارید واسه کنکور و مطالب در ذهنتونتون بیشتر هست کنکور رو بدهید در کنار اون مباحث دیگر رو هم پیگیر باشید ...
ولی ممکن هست با شبکه بتونید شغل پیدا بکنید و یا .... پس نمیشه در مورد همه یک نظر رو داد ...بسته به اینده و توانایی تون ادامه بدهید
موفق باشید
من پیشنهاد میکنم برید سراغ شبکه...
تو رشته های مهندسی فکر نکنم ارشد انتیاز زیادی داشته باشه...
دوره های شبکه رو طی کنید و متخصص بشید خیلی بهتر از مدرک گرفتنه....پولی که برای ارشد میدید رو بدید به کلاسهای شبکه
شما اول مشخص کن قصدت از ارشد خوندن چیه ؟ اگه برای این دنبال ارشد خوندن هستی که فکر می کنی با مدرک ارشد راحت ترکار گیرت می یاد ( چیزی که انگیزه 90 درصد داوطلبان ارشد هست متاسفانه ) باید بگم که تو این چند ساله با رشد نمایی و نجومی تعداد فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد و اوضاع بسیار اسف بار استخدام و بازار کار عملا این کار ریسک بالایی داره.
از طرفی نکته مهم هم اینه که بر خلاف باور موجود که خیلیها فکر می کنن که بازار شبکه عالیه و مثلا با داشتن مدرک CCNA شما فلان مقدار درآمد خواهی داشت و ... واقعیت بخصوص تو شهرستان ها جور دیگه ایه. تا دلت بخواد به اصطلاح شبکه کار وجود داره که متاسفانه مجبورن با حقوق های پایین کار کنن چرا که عملا بازار کار چندانی وجود نداره . تازه برای ماهر شدن تو شبکه مثلا همین روتینگ و سوییچینگ شبکه های سیسکو شما نیاز هست تا حداقل 2 سال به طور عملی کار کنی تا بتونی ادعا کنی که با این مبحث آشنایی داری. پس صرف یادگیری شبکه و گرفتن فلان مدرک از فلان موسسه داخلی اصلا اصلا کافی نیست.
هدفم از گفتن این حرفها نه نا امید کردن شما بود نه ترسوندنتون. صرفا می خواستم بدونید که اوضاع چجوریه و با شناخت کافی و براساس علاقه و استعدادتون مسیر رو انتخاب کنید.
سلام
من کارشناسی نرم افزارم رو گرفتم دقیقا همین سوال برام پیش اومد . به نظر من هر دو تا شو باهم ادامه بده . ظرفیتای ادم خیلی بیشتر از چیزیه که فک میکنی. البته اگه واقعا علاقه داشتی باشه به شبکه .
اگه علاقه داشتی باشی کلا همه چی حله . موفق باشی دوست عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)