با سلام
من میندوز رو تازه عوض کردم کیفیت تصویرش فوق العاده پایینه ممنون میشم راهنمایی کنید چجوری کیفیت رو بالا ببرم
با سلام
من میندوز رو تازه عوض کردم کیفیت تصویرش فوق العاده پایینه ممنون میشم راهنمایی کنید چجوری کیفیت رو بالا ببرم
برای همین مشکل شما چند تا راه قرارداده شده بطور مثال
روش اول
گفته شده منوی run اجرا داخلش دستور devmgmt.msc وارد اینتر کنیدبعدشم درکادری که باز میشه برای شما به سربرگ display adapter برین اونجا ببینید گرافیک شما نصب هست یا که نه یا اگر نصبه ببینید روش علامت مثلث زرد رنگ خورده نشده باشه بعدم از نوع قسمتی که ویندوز به سیستم شما رتینگ یا همون امتیاز میدهد رو فعال کنید
روش دوم
منوی استارت باز کنید در قسمت سرچش تایپ کنید Adjust screen resolution بعد گزینه مورد نظر انتخاب کنید در کادری که باز میشه اگر روزلیشن بالایی رو برای سیستم تعریف کردین رزولیشن پایینتر تعریف کنید بعدم تایید کنید
روش سوم
اگر این مشکل با آیکونهای نشوته های txt رو دسکتاپ دارین برای شما بصورت تار یا همون مات نمایش داده میشود باز منوی استارت باز کنید در قسمت سرچش تایپ کنید Adjust screen resolution بعدشم گزینه مورد نظر از نوع انتخاب کنید در کادری که باز میشه روی گزینه Make and txt other کلیک کنید از پایین درکادر بعدی از ستون سمت چپ روی گزینه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلیک کنید در کادر آخر چکمارک گزینه Use Windows XP style DPI scaling بزنید تایید اکی کنید
روش چهارم
ازحالت Troubleshooting ویندوز استفاده کنید به اینصورت که منوی استارت باز درقسمت سرچش باز دستور Troubleshooting وارد اینتر کنید بعد از ستون سمت چپ روی گزینه View all کلیک کنید بعد از چند ثانیه یکسری آیتم نمایش داده میشود که شماروی گزینه Display Quality کلیک کنید طبق ویزارد پیش برین
روش پنجم
درایور کارت گرافیک خودتون بروز کنید
روش ششمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبق سایت پایین بسته به مدل مانیتور خودتون که چند اینچ باشه رزولیشن مناسب بسته به نوع مانیتور انتخاب کنید که داخل همون سایت داخل جدول نمایش داده شده
روش هفتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز منوی استارت باز در قسمت سرچش تایپ کنیدAdjust screen resolution بعد گزینه مورد نظر انتخاب در کادری که باز میشه روی گزینه Advanced settings کلیک کنید بعدشم به سربرگ Monitor برین از قسمت Colors گزینه
انتخاب اکی کنید
روش هشتم
از حالت Calibration ویندوز استفاده کنید به اینصورت که منوی استارت باز در قسمت سرچش تایپ کنیدCalibrate display color بعدشم در کادری که باز میشه طبق ویزارد پیش برین بصورت دستی حالت Calibration ویندوز تنظیم کنید
روش نهم
روشنایی و کنتراست مانیتور خودتون دستی تنظیم کنید با پنلی که جلوی مانیتور است
روش دهمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هم با متون این مشکل دارین منوی استارت باز در قسمت سرچش تایپ کنید Adjust ClearType text بعد گزینه مورد نظر انتخاب کنید در صفحه ای که باز میشه چکمارک گزینه Turn on ClearType بزنید بعدشم همینطوری تا آخر next بزنید
روش یازدهمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر عکسهای شما به صورت زرد نمایش داده میشود طبق تاپیک پایین برین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)