تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: توقف وزن برای مدت 8 ماه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض توقف وزن برای مدت 8 ماه

درودبر دوستان عزیزم
    من در سال 1391 در اردیبهشت ماه نزدیک 115 کیلو گرم بودم - شروع کردم به استفاده از قرص های مجیک اسلیم و تا مهر ماه به وزن 90 کیلو رسیدم
    در مهر ماه از 90 به 95 کیلو رفتم و بعد از اون دیگه وزنم اصلا پایین نیومد

از آذر ماه شروع کردم به انجام ورزش های هوازی فشرده + بدن سازی
    اما جالب اینجاست که تا الان هیچ تاثیری روی من نذاشته و همون 95 کیلوگرم هستم !

رفتم دکتر برام آزمایش قند و تیروئید نوشت جواب آزمایش که اومد ( سالم سالم بدون هیچ گونه مشکل حتی 1 % )

الان نزدیک به 8 ماهی که از ثابت موندن وزنم گذشته خسته شدم
    نمیدونم چکار کنم واقعا

لطفا کمکم کنید

سپاس گذارم از اینکه وقت گذاشتید

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

درودبر دوستان عزیزممن در سال 1391 در اردیبهشت ماه نزدیک 115 کیلو گرم بودم - شروع کردم به استفاده از قرص های مجیک اسلیم و تا مهر ماه به وزن 90 کیلو رسیدمدر مهر ماه از 90 به 95 کیلو رفتم و بعد از اون دیگه وزنم اصلا پایین نیومداز آذر ماه شروع کردم به انجام ورزش های هوازی فشرده بدن سازیاما جالب اینجاست که تا الان هیچ تاثیری روی من نذاشته و همون 95 کیلوگرم هستم !رفتم دکتر برام آزمایش قند و تیروئید نوشت جواب آزمایش که اومد ( سالم سالم بدون هیچ گونه مشکل حتی 1 % )الان نزدیک به 8 ماهی که از ثابت موندن وزنم گذشته خسته شدمنمیدونم چکار کنم واقعالطفا کمکم کنید سپاس گذارم از اینکه وقت گذاشتید
    سلام . مصرف این قرصها خیلی خطرناکه . مراقب باشین چون به شدت متابولیسم ( سوخت و ساز بدن ) رو بالا میبره و کلیه ها رو داغون میکنه . وزن باید خیلی آروم و طبیعی بیاد پائین .دوست بنده چاق بود و زنش بهش گفته بود حتما باید لاغر کنه . رو آورد به قرصهای ماهواره ای . نتیجه این شد که سنگ کلیه آورد و رفت زیر تیغ جراحی .مراقب باشین . داروهای چاق کننده هم پوکی استخوان شدید میاره .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام . مصرف این قرصها خیلی خطرناکه . مراقب باشین چون به شدت متابولیسم ( سوخت و ساز بدن ) رو بالا میبره و کلیه ها رو داغون میکنه . وزن باید خیلی آروم و طبیعی بیاد پائین .دوست بنده چاق بود و زنش بهش گفته بود حتما باید لاغر کنه . رو آورد به قرصهای ماهواره ای . نتیجه این شد که سنگ کلیه آورد و رفت زیر تیغ جراحی .مراقب باشین . داروهای چاق کننده هم پوکی استخوان شدید میاره .
    دوست عزیز الان 9 ماه هست دیگه قرص ها رو نیمخورم !
    الان بحث من سر این هست که چرا اصلا وزنم با وجود ورزش های طاقت فرسا + همازی های فشرده
    اصلا کم نمیشه :( ؟؟؟

ممنون

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

شما اگر ورزش می کنید تا نیم ساعت بعدش نباید اب و تا دو ساعت بعدش چیز میل کنید
    حساب می کنید در هنگام ورزش چقدر کالری می سوزانید؟چقدر از طریق وعده غذایی کالری دریافت می کنید؟

5. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دوست عزیز الان 9 ماه هست دیگه قرص ها رو نیمخورم !
    الان بحث من سر این هست که چرا اصلا وزنم با وجود ورزش های طاقت فرسا + همازی های فشرده
    اصلا کم نمیشه :( ؟؟؟

ممنون
    سلام .
    بنده دوستی داشتم که قدش 180 بود و وزنش 140 !!!! .

رفت در گرانترین باشکاههای و ورزشی و غواصی ثبت نام کرد .

اما هر چه بیشتر فعالیت میکرد گرسنه تر میشد و بیشتر میخورد اون هم انواع فست فود و شیرینی و کیک و غذاهای چرب و کالری .
    نتیجه این شد که ایشون الان 35 سالشه نمیتونه تنهائی از زمین بلند بشه .

شما تو کشور کنیا یک آدم چاق پیدا نمیکنید علتش هم اینه که محاله مقدار کالری که وارد بدنشون میشن بیشتر از مصرف انرژیشون باشه .
    خیلیهاشون جز سریعترین و پر استقامت ترین دونده های دنیا هستند .
    شما فست فود رو کلا بذارید کنار , مصرف سیب زمینی و کیک و شیرینی و برنج و ماکارونی و بستنی و قند و شکر رو بسیار کم کنین به جاش از ماهی , بادمجان کدو , سبزیجات کمی بخار پز شده و میوه های کم شیرینی و حبوبات و کمی عسل یا خرمای خوب ( درسته ) استفاده کنین و تا میتونین راه برین ( اصولی ) و نرمش کنین ( روزی نیم ساعت ) و اگر ماشین دارین سعی کنین همیشه کمی دورتر از مقصد پارک کنین تا پیاده روی و مصرف انرژیتون بره بالاتر از مقدار مواد غذائی که وارد بدنتون میشه .
    بعدش اگه دیدین وزنتون کم نمیشه اعلام کنین که قوانین فیزیک و شیمی و ریاضیات و پزشکی همه غلط اندر غلطه .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 14-05-2013 at 14:14.

7. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •