تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: تورم غده ی لنفاوی در پشت گردن

داره خودمونی میشه OLK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شمال

14 تورم غده ی لنفاوی در پشت گردن

سلام ، حدود یک هفته پیش بود که متوجه یه غده ی نچندان بزرگ در ناحیه ی پشت گردن مایل به سمت چپ شدم. چون بیماری آرتریت مفصل فک دارم و گاهی عود می کنه و اون روزا هم مفصل سمت چپ فکم درد می کرد اون غده رو به این التهاب ربط دادم. اما الان دو سه روزیه که علاوه بر اون غده یه غده ی کوچیک دیگه ، چند سانتیمتر اون طرف تر ، پشت گوشم ایجاد شده که به راحتی قابل لمسه. در ضمن الان درد مفصل فک تقریبا از بین رفته. فردا ، پس فردا پیش دکتر میرم ولی می خواستم نظر شما رو هم در مورد این غده ها بدونم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

13

سلام ، حدود یک هفته پیش بود که متوجه یه غده ی نچندان بزرگ در ناحیه ی پشت گردن مایل به سمت چپ شدم. چون بیماری آرتریت مفصل فک دارم و گاهی عود می کنه و اون روزا هم مفصل سمت چپ فکم درد می کرد اون غده رو به این التهاب ربط دادم. اما الان دو سه روزیه که علاوه بر اون غده یه غده ی کوچیک دیگه ، چند سانتیمتر اون طرف تر ، پشت گوشم ایجاد شده که به راحتی قابل لمسه. در ضمن الان درد مفصل فک تقریبا از بین رفته. فردا ، پس فردا پیش دکتر میرم ولی می خواستم نظر شما رو هم در مورد این غده ها بدونم.
    کلا غدد لنفاوی وقتی متورم میشن که بدن مورد تهاجم یه ویروس یا میکروب شده باشه و گاهی هم در اثر بیمارهای خود ایمنی متورم میشن گاهی هم علایم شروع یک بیماری هست شما هر چه سریعتر به پزشک مراجعه کنین و درمان رو شروع کنین
    در ضمن سن و جنسیت و سابقه مصرف دارو و بیماری قبلیتون رو هم بگین تا بهتر راهنماییتون کنیم
    موفق باشین

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

کلا غدد لنفاوی وقتی متورم میشن که بدن مورد تهاجم یه ویروس یا میکروب شده باشه و گاهی هم در اثر بیمارهای خود ایمنی متورم میشن گاهی هم علایم شروع یک بیماری هست شما هر چه سریعتر به پزشک مراجعه کنین و درمان رو شروع کنین
    در ضمن سن و جنسیت و سابقه مصرف دارو و بیماری قبلیتون رو هم بگین تا بهتر راهنماییتون کنیم
    موفق باشین
    22 ساله هستم و قبل از شروع درد مفصل فک یا تورم غده ها، 3-4 روزی علائم آنفلوانزا داشتم. این آنفلوآنزا که میگم واسه دو-سه هفته پیشه. بعد از اینکه خوب شد درد فک شروع شد(کلا هر وقت سرما می خورم ، پشت سرش مفصل فکم درد می گیره به طوری که باز و بسته کردن دهان یا غذا خوردن برام سخت میشه) و بعدش هم غده ها متورم شدند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

22 ساله هستم و قبل از شروع درد مفصل فک یا تورم غده ها، 3-4 روزی علائم آنفلوانزا داشتم. این آنفلوآنزا که میگم واسه دو-سه هفته پیشه. بعد از اینکه خوب شد درد فک شروع شد(کلا هر وقت سرما می خورم ، پشت سرش مفصل فکم درد می گیره به طوری که باز و بسته کردن دهان یا غذا خوردن برام سخت میشه) و بعدش هم غده ها متورم شدند.

جوشهای پوستی یا تب هم دارین؟
    آیا در معرض رفتار پرخطری نبودید در گذشته نزدیک؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

جوشهای پوستی یا تب هم دارین؟
    آیا در معرض رفتار پرخطری نبودید در گذشته نزدیک؟
    چرا ، رو صورتم مدام جوش میزنه. امروز دکتر رفتم اون هم این غده ها رو به جوش های صورت و عفونت ربط داد و قرص سفکسیم تجویز کرد. فعلا مصرف می کنم ببینم چی میشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

چرا ، رو صورتم مدام جوش میزنه. امروز دکتر رفتم اون هم این غده ها رو به جوش های صورت و عفونت ربط داد و قرص سفکسیم تجویز کرد. فعلا مصرف می کنم ببینم چی میشه.
    دوست عزیز برید ازمایشگاه و یه چکاپ کامل بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام دوست عزیز من هم یه چند روزی هست همچین مشکلی برام پیش اومده ممنوم میشم اگه راهنمایی کنیید جهت رمان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام دوست عزیز من هم یه چند روزی هست همچین مشکلی برام پیش اومده ممنوم میشم اگه راهنمایی کنیید جهت درمان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •