ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه
راستش من ی سایت میخوام داشته باشم (تجاری) که هر شب خودم قیمتاشو بروز کنم
و برنامه نویسی اصلا بلد نیستم.
لطف می کنید اگه یه نرم افزار ساده تو این زمینه بهم معرفی کنید
ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه
راستش من ی سایت میخوام داشته باشم (تجاری) که هر شب خودم قیمتاشو بروز کنم
و برنامه نویسی اصلا بلد نیستم.
لطف می کنید اگه یه نرم افزار ساده تو این زمینه بهم معرفی کنید
بهتره از یه سیستم محتوا استفاده کنید شما که برنامه نویسی بلد نیستید با بهترین نرم افزارم نمیتونید سایتی درست کنید که مشتری پسند باشه و از سایتتون فراری نباشه!!!
مثلا از ورد پرس استفاده کنید که قالب فروشگاهی شم هست یا یا از فروشگاه سازها استفاده کنید مثلا پرستاشاپ
خیلی ممنونم ازت
فقط اگه می شد بیشتر توضیح بدی خیلی حااال می دادی
خوب می تونم مثلا از وردپرس خودم سایتمو هر شب اپ کنم؟؟؟؟؟
محصولاتون تو چه زمینه ای هستن ؟
اره میتونی هر لحظه قیمتها را بروز کنی .
محصولات من تابلو روان هستش. رشته من الکترونیک و تخصصی تو برنامه نویسی وب و کامپیوتر ندارم
این وبلاگو میخوام سایتش کنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش گلم دست منو بگیرو منو واس انجام این کار کمک کن
وردپرس رفتم ولی چیز زیادی دستگیرم نشد. یه چیزایی فهمیدمااا
میشه یه حاال اساسی به ما بدی قدم قدم بگی باید چیکا کنم از اول
خییییلیی اقاییی
باشه قالب خوب گیر اوردم براتون میفرستم شب فعلا امتحان دارم![]()
سه تا قالب براتون میفرستم بببینید بدرد میخورن
چون شما محصول تک و خاصی دارین نمیشه قالب فروشگاهی براش استفاده کرد باید یه قالب خلوت باشه که دارای اسلاید شو باشه برای نمونه کار و معرفی و یه برگه هم برای قیمت محصولاتتون .
داداش دمت گرم
اگه می شد بگی چطوری ازشون استفاده کنم که دیگه اسیرت می شم.
این چیزی که من دانلود کردمو چطوری باید ازش استفاده کنم
خوب دامنه com یا ir باید بگیری irبهتره ارزونتره 3600 ولی کام بالای 35000
یه هاست باید بگیری 100مگابایتم کافیه .
بعدم وردپرس توش نصب کنی .
بعدم قالبهای که فرستادم یکی را با افزونه های که میخوای نصب کن .
تمام
مثله اینکه دوستمون jomok5800 وقت ندارن که کامل توضیح بدن !
به صاحب تاپیک :
از اول شروع می کنم !
دوست عزیز شما برای ساخت سایت ابتدا به یک فضای اینترنتی یا همون هاست اشتراکی ( برای شروع ) احتیاج دارید که خیلی مهمه ! میتونید با یک فضای 200 مگابایتی شروع کنید و سپس ارتقاعش بدید توجه کنید که مسئله پهنای باند هم وجود داره که مقدار تبادل اطلاعات شما در یک ماه یا یک زمان مشخص رو محدود می کنه اگر هم نامحدود باشه که چه بهتر ولی نیاز نیست که برای شروع پول اضافه بدید
برای خرید هاست گزینه های مناسب زیاده طلاهاست خوبه اما قیمتش کمی بالاست. میتونید از سرور پارس ، میهن وب هاست ، آبتین وب و خیلی های دیگه استفاده کنید. اسم آبتین وب رو آوردم چون برای شروع خوبه و قیمت های خیلی خوبی داره 2 گیگ هاست + دامین ir رایگان رو میده 35 تومن البته الان دقیقا اطلاع از قیمت های جدیدش ندارم یه سر به سایتش بزنی کمکت می کنه پشتیبانی خوبی هم داره سه تا هاستینگ دیگه هم که گفتم فوق العاده عالی هستن سرعت خوب و پهنای باند واقعی و درکل کیفیت عالی شون زبانزد همه هست.
این از مبحث هاستینگ اگه سوالی داشتی بپرس
مورد بعدی نصب مدریت محتوا هست
مدیریت محتوا های زیاد مثله مویل تایپ ، جوملا ، وردپرس ، دروپال و خیلی های دیگه وجود داره که البته برای ساخت پورتال یا وبسایت شخصی این سی ام اس ها از همه بهتره ( cms رو گفتم تا اطلاعاتت بالا بره ،خارجکیه مدیریت محتوا میشه cms ) حالا بین اینها یکی رو باید انتخاب کنی که من نظرم رو وردپرس هست چون امکاناتش خوبه + که قالب هاش زیاد و مناسب هست گرچه از منابع سیستم زیاد استفاده می کنه اما برای شما مناسبه البته این هم مهمه که در عین قدرت رایگانه !
قدم بعدی بعد از انتخاب مدیریت محتوا ، نصب اونه که کاره ساده ای هست فقط ترسناکه تو نت بگرد آموزشش هست اما اگه مشکلی داشتی من رایگان و تضمینی و با انجام یک سری فعالیت برای مدریت پهنای باند و بالا بردن امنیت سایتت نسبشون می کنم.
قدم بعدی بعد از نصب مدریت محتوا هم انتخاب قالب هست من قالب Avenue رو پیشنهاد میدم که البته زیاد هم برای وبسایت های فروشگاهی خوب نیست اما بد هم نیست قالب قشنگیه یه سرچ بکنی پیداش می کنی قالب بولوارد هم خوبه از تمپ ها.
قالب اپسیلون هم قشنگه و به درد فروشگاه ها میخوره اما بیشتر شبیه قالب هاستینگ هستش.
قالب های Catch Box و Business هم خوبن اما ترجمه نشدن. من در حال ترجمه این قالب ها هستن یعنی می خوام شروع کنم.
طریقه نصبشون هم اینه که فولدر اصلی قالب رو تو شاخه
کپی کنی و بعدش هم تو مدریت محتوای گرافیکی از قسمت نمایش گزینه فعال کردن رو بزنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا این ها رو برات توضیح دادم اگه خواستی همش رو هم برات رایگان انجام میدم
و مورد بعدی هم اینکه میتونی 1 ماه قبل از اینکه سایتت رو راه بنداری آزمایشاتت رو با برنامه wamp انجام بدی که شبیه ساز هاست و سرور هست رو کامپیوتر شخصی افراد که mysql database و php و ... و راحت شبیه سازی می کنه و میتونی وردپرس رو تو کامپیوتر خودت نصب کنی و یاد بگیری
همچنین میتونی یه وبلاگ رایگان تو رزبلاگ بسازی و دامین وصل کنی بهش ...
هر جا سوال داشتی بپرس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)