تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکل در گرافیک ati 4890

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض مشکل در گرافیک ati 4890

با عرض سلام و خسته نباشید من از گرافیک ati 4890استفاده میکردم اما یهویی تصویر مانیتورم رفت
    بعد گرافیکی دیگه گذاشتم درست بود عیب از کارت گرافیکم بود اما همه چیزشو نگاه کردم مشکلی نداره تموم خازنها سالمه فن به خوبی کار میکنه نمیدونم چه مشکلی داره این اتفاق هم یهویی افتاد البته بگم این که میگم من همه چیز رو تست کردم منظورم از هم پاور هم خود کارت هم دمای کیس هست اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون میشمکارت گرا افیکم هم برندش اسپار کل هست ممنون میشم راهنمایی کنید

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید من از گرافیک ati 4890استفاده میکردم اما یهویی تصویر مانیتورم رفت
    بعد گرافیکی دیگه گذاشتم درست بود عیب از کارت گرافیکم بود اما همه چیزشو نگاه کردم مشکلی نداره تموم خازنها سالمه فن به خوبی کار میکنه نمیدونم چه مشکلی داره این اتفاق هم یهویی افتاد البته بگم این که میگم من همه چیز رو تست کردم منظورم از هم پاور هم خود کارت هم دمای کیس هست اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون میشمکارت گرا افیکم هم برندش اسپار کل هست ممنون میشم راهنمایی کنید
    با خروجی های دیگه گرافیک هم تست کنید درست نشد یا از بایوس کارت است یا مدار تغذیه کارت یا لحیم سردی gpu که با حرارت هیتر درست میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

[سلام ممنونم دوست عزیز از اینکه کمک کردی ولی کارت من یه خروجی داره یکی دیگه هم جای پرت اج دی هست بعد حالا اگه فرضا فرمایش شما درست باشه من چه کاری باید انجام بدم منظورم همون مشکل که فرمودین از بایوس هست راهی هم داره برا درست کردنش چون من فکر کنم همین چیزی که شما فرمودی احتمالش بیشتره ممنون میشم کمک کنی

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

[سلام ممنونم دوست عزیز از اینکه کمک کردی ولی کارت من یه خروجی داره یکی دیگه هم جای پرت اج دی هست بعد حالا اگه فرضا فرمایش شما درست باشه من چه کاری باید انجام بدم منظورم همون مشکل که فرمودین از بایوس هست راهی هم داره برا درست کردنش چون من فکر کنم همین چیزی که شما فرمودی احتمالش بیشتره ممنون میشم کمک کنی
    باید پروگرمر داشته باشی و با اون بایوس بریزی برای گرافیک
    هیتر و تجهیزات میخواد بهتره ببرید تعمیرگاه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

مرسی رفیق کمک کردی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •