تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: پخش نشدن صدا و ندانستن مشکل از کجا!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    فعلا خوب اینجام

14 پخش نشدن صدا و ندانستن مشکل از کجا!!!!!

سلام دوستان من صدای کامپیوترم هرگاه میخام آهنگ یا نه اصلا برای ورود در ویندوز سون اصلا در نمیاد اسپیکرم رو چک کردم سالم بود و درایور کارت صدام که realtek هست رو هم دوباره نصب کردم ولی بازم حل نشد . اگه میتونید مشکلم رو حل کنید .ودر ضمن کارت صدا اگه آنبرد باشه و سوخته باشه از کجا بفهمم؟

ممنون

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان من صدای کامپیوترم هرگاه میخام آهنگ یا نه اصلا برای ورود در ویندوز سون اصلا در نمیاد اسپیکرم رو چک کردم سالم بود و درایور کارت صدام که realtek هست رو هم دوباره نصب کردم ولی بازم حل نشد . اگه میتونید مشکلم رو حل کنید .ودر ضمن کارت صدا اگه آنبرد باشه و سوخته باشه از کجا بفهمم؟

ممنون

اگه با نصب درایور درست نشد واسپیکر هم سالمه مشکل اول میتونه از تنظیمات بایوس باشه ببینید صدا از بایوس فعال است یا نه اگه مشکل از این مورد هم نبود مشکل سخت افزاری است میتونه از مین یا پاور سیستم باشه

اگه از مین باشه میتونه از کثیفی و خرابی جک صدا یا خرابی قطعات smd پشت خروجی صدا یا کنترلر صدا باشه

بهتره یک دور هم ویندوز عوض بشه
    Last edited by EXTREME; 08-05-2013 at 20:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    فعلا خوب اینجام

پيش فرض

اگه با نصب درایور درست نشد واسپیکر هم سالمه مشکل اول میتونه از تنظیمات بایوس باشه ببینید صدا از بایوس فعال است یا نه اگه مشکل از این مورد هم نبود مشکل سخت افزاری است میتونه از مین یا پاور سیستم باشه

اگه از مین باشه میتونه از کثیفی و خرابی جک صدا یا خرابی قطعات smd پشت خروجی صدا یا کنترلر صدا باشه

بهتره یک دور هم ویندوز عوض بشه

دوست خوبم ممنون مادربورد من asus p5kpl/epu هستش و در بایوس چجوری قسمت صداش رو پیدا کنم چون گشتم نبود شاید شماهم بگردی نباشه

و اگر مشکل از سیستم خود کارت باشه چقدری خرج دستم میگذاره و آیا بهتره تعمیر بشه یا نو نصب کنم؟
    بازم ممنون

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوست خوبم ممنون مادربورد من asus p5kpl/epu هستش و در بایوس چجوری قسمت صداش رو پیدا کنم چون گشتم نبود شاید شماهم بگردی نباشه

و اگر مشکل از سیستم خود کارت باشه چقدری خرج دستم میگذاره و آیا بهتره تعمیر بشه یا نو نصب کنم؟
    بازم ممنون
    بهتره اول راه هاى نرم افزارى تست شود مشکل حل نشد سخت افزارى است هزىنه تعمىر رو خبر ندارم
    از قسمت هاى مختلف. Bios عکس بزارىن

5. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •