بهترین پهنای باند تو شرکت های خصوصی ارائه میشه یا مخابرات ایران؟
بهترین پهنای باند تو شرکت های خصوصی ارائه میشه یا مخابرات ایران؟
مطمئنن مخابرات منتها مخابرات طرح هاو تعرفه هاش توی هر شهری فررق داره
الان تمام اون استانهایی که که خودشون اینترنت میدادن رفته زیر دست مخابرات ایران مثلا این استان ها
بوشهر.خراسان شمالی.مازندران
این استان ها رفتن تو مخابرات ایران.
پس مخابرات ایران بیشترین پهنای باند رو به مشترکاش میده
درسته؟
آره دیگه زیر ساخت زیر دست مخابراته همراه اول له مخابراته اینا همه اسما مستقل شدن یا مثلا خصوصی در اصل همه به مخابرات بر میگردن!
پس همین مخابراتو رو داریم چون بیشتر پهنای باند رو برای مشترکای خودش کنار میزاره.
البته یه ماه پیش یکی از مدیرای شرکت شاتل هم اعتراض کرده بود که چرا بهمون پهنای باند کافی رو نمیدن
تا جایی که من اطلاع دارم
کلا شرکت های خصوصی به دو صورت می تونن پهنای باند بگیرن
یا از خود مخابرات یا از خود زیرساخت
اسیاتک بگیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات هم خوبه ولی در شهر ما دانلود شبانه و نامحدود ندارهو این خودش باعث خلوت بودن شبکه و سرعت زیاد میشه
ظاهرا مخابرات سرویس های نامحدود رو داره جمع می کنهمخابرات هم خوبه ولی در شهر ما دانلود شبانه و نامحدود ندارهو این خودش باعث خلوت بودن شبکه و سرعت زیاد میشه
درسته؟
حالا به نظر دوستان مخابرات ایران یا همون زیر ساخت به شرکت که دولتی هست بیشتر میرسه یا خصوصی؟
مخابرت سرعتش نوسان داره پشتیبانی نداره
ولی خصوصی ها هر دوشا عالی هست
در ضمن خصوصی ها مثلا سرویس حجمی 128 سرعتش رو 150 هست ولی مخابرات اون روز اگه خراب باشه سرعتش 70 هست اگه خوب باشه بالای 380 محدود و نا محدود هم نداره این ممکنه که مخابرات پهنای باندش بیشتر باشه؟تا خصوصی؟
نمیدونم واسه چی پهنای باند خط من از 6 مگ به بالا بسته شده با نوسان ولی بقیه دوستام که تو مرکز هستن ثابت رو 4 مگابیته البته سرعتم که بیشتر از 480 نمیشه چه فایده ای داره
Last edited by hossein019940; 09-05-2013 at 11:17.
برای ما که بعد از اون تغییر قمتها کشوری گذاشته شده قبل از عید بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)