سلام
یکی از دوستام یه مقداری پول داره (حدود سه چهار میلیون تومن) و حالا می خواد برای اینکه پولش توی رکود نباشه اون رو صرف خرید اوراق بهادار بکنه
حالا می خواست بدونه کجا این مبلغ رو سرمایه گذاری بکنه بهتره؟ بانک؟ شرکتها؟ یا ....
سلام
یکی از دوستام یه مقداری پول داره (حدود سه چهار میلیون تومن) و حالا می خواد برای اینکه پولش توی رکود نباشه اون رو صرف خرید اوراق بهادار بکنه
حالا می خواست بدونه کجا این مبلغ رو سرمایه گذاری بکنه بهتره؟ بانک؟ شرکتها؟ یا ....
دوست عزیز با این رنخ بالای تورم بهتره با پولتون کار کنین یا بدین دست یه شخص مطمعن باهاش کار کنه
مرسی از راهنماییتون
اما مشکل اینه که اصلا پولی ندارم
الان می خوام از هنرم استفاده کنم اما نمی دونم از کجا شروع کنم و چطور؟ فعلا هم همین مسئله ای که بیان کرد به ذهنم خطور کرد؛ گفتم شاید شدنی و کم هزینه باشه
اوراق بهادار و درآمدزایی با اون شیوه های خاصی داره که توضیح دادنش خیلی طول میکشه
اول اینکه باید سعی کنی بفهمی کدووم شرکت در چه زمانی سال مالیش رو شروع می کنه و تقسیم سود انجام میده
بعد باید بدونی کدوم بیشتر سود میده
بعد باید بری تو لیست خرید شرکتهایی که می خوای سهام یا همون اوراقشونو بخری
من به عنوان دانشجویی که این ترم به صورت اجباری با خرید و فروش سهام سر و کار داشتم بهت پیشنهاد میکنم پولت رو تو سهام شرکتهای نفتی، قندو شکر، سیمان، و الباقی مصالح ساختمانی سرمایه گذاری کنی
البته باید بدونی که داشتن سبد سهام بهترین کاره
برای خرید سهام هم میتونی اینترنتی اقدام کنی هم حضوری
اگه حضوری این کار رو انجام بدی اولا میری تو لیست خریداران دوما یه مقداری بهت مشاوره میدن که چه جوری، کی، و از کدوم شرکتها خرید کنی
اگه دنبال این باشی که بها خرید و فروش سود کنی باید یه تایم کوتاهی قبل از توزیع سود خرید و با پرداخت سود بری تو لیست فروش
اگه باهوش باشی و به موقع اقدام کنی میتونی هر هفته 4% سود داشته باشی از سهام هر شرکت
باز هم اگه خواستی میتونم بهت کمک کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)