تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: سوال در مورد اوراق بهادار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض سوال در مورد اوراق بهادار

سلام
    یکی از دوستام یه مقداری پول داره (حدود سه چهار میلیون تومن) و حالا می خواد برای اینکه پولش توی رکود نباشه اون رو صرف خرید اوراق بهادار بکنه
    حالا می خواست بدونه کجا این مبلغ رو سرمایه گذاری بکنه بهتره؟ بانک؟ شرکتها؟ یا ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستام یه مقداری پول داره (حدود سه چهار میلیون تومن) و حالا می خواد برای اینکه پولش توی رکود نباشه اون رو صرف خرید اوراق بهادار بکنه
    حالا می خواست بدونه کجا این مبلغ رو سرمایه گذاری بکنه بهتره؟ بانک؟ شرکتها؟ یا ....
    دوست عزیز با این رنخ بالای تورم بهتره با پولتون کار کنین یا بدین دست یه شخص مطمعن باهاش کار کنه

3. این کاربر از Drug Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوست عزیز با این رنخ بالای تورم بهتره با پولتون کار کنین یا بدین دست یه شخص مطمعن باهاش کار کنه
    مرسی از راهنماییتون
    اما مشکل اینه که اصلا پولی ندارم
    الان می خوام از هنرم استفاده کنم اما نمی دونم از کجا شروع کنم و چطور؟ فعلا هم همین مسئله ای که بیان کرد به ذهنم خطور کرد؛ گفتم شاید شدنی و کم هزینه باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ترنم اعتمادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    metro. khate 4

پيش فرض

اوراق بهادار و درآمدزایی با اون شیوه های خاصی داره که توضیح دادنش خیلی طول میکشه
    اول اینکه باید سعی کنی بفهمی کدووم شرکت در چه زمانی سال مالیش رو شروع می کنه و تقسیم سود انجام میده
    بعد باید بدونی کدوم بیشتر سود میده
    بعد باید بری تو لیست خرید شرکتهایی که می خوای سهام یا همون اوراقشونو بخری
    من به عنوان دانشجویی که این ترم به صورت اجباری با خرید و فروش سهام سر و کار داشتم بهت پیشنهاد میکنم پولت رو تو سهام شرکتهای نفتی، قندو شکر، سیمان، و الباقی مصالح ساختمانی سرمایه گذاری کنی
    البته باید بدونی که داشتن سبد سهام بهترین کاره
    برای خرید سهام هم میتونی اینترنتی اقدام کنی هم حضوری
    اگه حضوری این کار رو انجام بدی اولا میری تو لیست خریداران دوما یه مقداری بهت مشاوره میدن که چه جوری، کی، و از کدوم شرکتها خرید کنی
    اگه دنبال این باشی که بها خرید و فروش سود کنی باید یه تایم کوتاهی قبل از توزیع سود خرید و با پرداخت سود بری تو لیست فروش
    اگه باهوش باشی و به موقع اقدام کنی میتونی هر هفته 4% سود داشته باشی از سهام هر شرکت
    باز هم اگه خواستی میتونم بهت کمک کنم

6. این کاربر از ترنم اعتمادی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •