تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: تیرگی و نویز تصویر در مود داینامیک ساسونگ بعد از کالیبره کردن

داره خودمونی میشه Arashmartini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض تیرگی و نویز تصویر در مود داینامیک ساسونگ بعد از کالیبره کردن

با سلام
    بعد از کالیبره کردن تلویزیون ساسونگ 7770 از طریق سرویس منو به مشکلی برخوردم که تا به حال براش راه حلی پیدا نکردم از دوستان تقاضا دارم برای حل این مشکل کمک کرده و تجربیات خودشون رو به اشتراک بزارن

موضوع یکم پیچیدست گارانتی نتونست کمکی کنه تنها کاری که بلد بود ریست فکتوری برای همین تایپیک مجزا باز کردم

از هر سه ورودی hdmi استفاده کردم دو دستگاه مدیا و pc به تی وی متصله که برای pc طبیعتا dvi هست برای کالیبره روی همین سورس ورودی بودم(یعنی تصویر روی کامپیوتر و همون عکس معروف شطرنجی بود) بعد از کالیبره این خروجی چون اصلا حالت داینامیک نداره مشکلی ندارم اما دو خروجی دیگه روی مود داینایک نویز تصویری دارم این نویز هم دو مورد اساسی ایجاد میکنه

مورد اول اینه که زمانی که سیستم کامپیوتر روشن و روی سورس pc هستم زمانی که روی خروجی دیگه ای میرم (مثلا دی وی دی پلیر که داره فیلم روی حالت داینامیک یا پویا پخش میشه) تصویر رنگ عوض میکنه و تیره و وشن میشه
    توضیحش کمی سخته واسه همین یه فیلم برای درک بهتر با فرمت 3g اپلود میکنم این فیلم تصویر پخش کانالهای جام جم با دستگاه ستلایت است روی چهره افراد این تعغیر نور و نویز مشهوده

مورد دوم هم مربوط میشه به بعد از رفع عیب موقت مشکل اول که با یک بار خاموش روشن کردن تی وی موقتا درست میشه اما مود داینامیک به شدت رنگهای تندی داره (تو همن تیره و روشن شدن بعد از خاموش روشن تی وی انگار تو تیرگی قفل میمونه) یعنی مشکی بیش از حد براق نشون داده میشه مود داینامیک باید فقط پر نور باشه نه بیش از حد پررنگ که حتی با کنتراست هم تنظیم نمیشه
    خودم کاملا احساس میکنم که رنگها زنده نیست و کمی هم ازار دهنده از اونجائی که فقط با داینامیک تصویر میبینم تحملش سخت شده

این دو مشکل هر چی هست مربوط به هم میشه خودم فکر میکنم یه چیزی تو منوی مخفی به جز اون اعداد کالیبره تعغییر کرده نظر شما چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

تنها راه حلی که به ذهن من میرسه اینه که یه تی وی هم مدل خودت گیر بیاری و تمام پارامترهای اون تی وی رو یادداشت کنی یا ازشون عکس بگیری بعد تی وی خودت رو مطابق اون تغییر بدی.
    برای کالیبره کردن هم واقعا احتیاج به سرویس منو نیست.

3. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام
    بعد از کالیبره کردن تلویزیون ساسونگ 7770 از طریق سرویس منو به مشکلی برخوردم که تا به حال براش راه حلی پیدا نکردم از دوستان تقاضا دارم برای حل این مشکل کمک کرده و تجربیات خودشون رو به اشتراک بزارن

موضوع یکم پیچیدست گارانتی نتونست کمکی کنه تنها کاری که بلد بود ریست فکتوری برای همین تایپیک مجزا باز کردم

از هر سه ورودی hdmi استفاده کردم دو دستگاه مدیا و pc به تی وی متصله که برای pc طبیعتا dvi هست برای کالیبره روی همین سورس ورودی بودم(یعنی تصویر روی کامپیوتر و همون عکس معروف شطرنجی بود) بعد از کالیبره این خروجی چون اصلا حالت داینامیک نداره مشکلی ندارم اما دو خروجی دیگه روی مود داینایک نویز تصویری دارم این نویز هم دو مورد اساسی ایجاد میکنه

مورد اول اینه که زمانی که سیستم کامپیوتر روشن و روی سورس pc هستم زمانی که روی خروجی دیگه ای میرم (مثلا دی وی دی پلیر که داره فیلم روی حالت داینامیک یا پویا پخش میشه) تصویر رنگ عوض میکنه و تیره و وشن میشه
    توضیحش کمی سخته واسه همین یه فیلم برای درک بهتر با فرمت 3g اپلود میکنم این فیلم تصویر پخش کانالهای جام جم با دستگاه ستلایت است روی چهره افراد این تعغیر نور و نویز مشهوده

مورد دوم هم مربوط میشه به بعد از رفع عیب موقت مشکل اول که با یک بار خاموش روشن کردن تی وی موقتا درست میشه اما مود داینامیک به شدت رنگهای تندی داره (تو همن تیره و روشن شدن بعد از خاموش روشن تی وی انگار تو تیرگی قفل میمونه) یعنی مشکی بیش از حد براق نشون داده میشه مود داینامیک باید فقط پر نور باشه نه بیش از حد پررنگ که حتی با کنتراست هم تنظیم نمیشه
    خودم کاملا احساس میکنم که رنگها زنده نیست و کمی هم ازار دهنده از اونجائی که فقط با داینامیک تصویر میبینم تحملش سخت شده

این دو مشکل هر چی هست مربوط به هم میشه خودم فکر میکنم یه چیزی تو منوی مخفی به جز اون اعداد کالیبره تعغییر کرده نظر شما چیه؟

دوست عزیز
    گاهی پیش می اید که هر روشی را که می روید باز کالیبره شما به اول بر نمی گردد.پس از یک راه حل نهایی استفاده می کنید. قبل از هر کاری اطلاعات مربوط به LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL وغیره که در منوOPTION است را یاد داشت کنید.چون بعد از این تنظیمات به آن نیاز پیدا می کنید.
    1- از دو راه می توان این کار را کرد از مسیرSVC----- > SVC REST و از REST FACTORY به منوی مخفی وارد می شوید و در قسمت OPTION وارد شده REST FACTORY را انجام می دهید. که هر دو روش یک جور عملکرد را دارد.
    نکته: این کار را می توانید از این راه هم انجام دهید.در حالت روشن دکمه EXIT رانگه می داریم تا تلویزیون ریست شود
    2- دوباره وارد منوی مخفی می شویم و از این مسیرCONTROL -----> SUB PTION ---- >Eeprom rest وارد می شویم در آن دو گزینه Eeprom rest و NVRAM Clear all off را می بینید شما اول NVRAM Clear all off را on می کنید. و سپس Eeprom rest را ok می کنید. تلویزیون خاموش می شود.
    3- حدود پنچ دقیقه صبر کنید. وقتی که تلویزیون را روشن کردید تلویزیون شما کاملا به پیش فرض کارخانه برگشته. پیامی می دهد که LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL را وارد کنید . که آنها را بعد از وارد شدن به منوی مخفی اطلاعاتی را که از قبل یادداشت کرده بودید وارد می کنید.و تمامی کارهای که برای فعال کردن دیجیتال و فارسی کردن تلویزیون تان انجام داده بودید را دوباره انجام دهید. و سپس تلویزیون را خاموش و روشن کنید.
    4- به منوی اصلی رفته و تمامی تنظیمات کانال – ساعت و تاریخ – شبکه و دیگر کارهای که نیاز دارید را انجام دهید.

5. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    گاهی پیش می اید که هر روشی را که می روید باز کالیبره شما به اول بر نمی گردد.پس از یک راه حل نهایی استفاده می کنید. قبل از هر کاری اطلاعات مربوط به LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL وغیره که در منوOPTION است را یاد داشت کنید.چون بعد از این تنظیمات به آن نیاز پیدا می کنید.
    1- از دو راه می توان این کار را کرد از مسیرSVC----- > SVC REST و از REST FACTORY به منوی مخفی وارد می شوید و در قسمت OPTION وارد شده REST FACTORY را انجام می دهید. که هر دو روش یک جور عملکرد را دارد.
    نکته: این کار را می توانید از این راه هم انجام دهید.در حالت روشن دکمه EXIT رانگه می داریم تا تلویزیون ریست شود
    2- دوباره وارد منوی مخفی می شویم و از این مسیرCONTROL -----> SUB PTION ---- >Eeprom rest وارد می شویم در آن دو گزینه Eeprom rest و NVRAM Clear all off را می بینید شما اول NVRAM Clear all off را on می کنید. و سپس Eeprom rest را ok می کنید. تلویزیون خاموش می شود.
    3- حدود پنچ دقیقه صبر کنید. وقتی که تلویزیون را روشن کردید تلویزیون شما کاملا به پیش فرض کارخانه برگشته. پیامی می دهد که LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL را وارد کنید . که آنها را بعد از وارد شدن به منوی مخفی اطلاعاتی را که از قبل یادداشت کرده بودید وارد می کنید.و تمامی کارهای که برای فعال کردن دیجیتال و فارسی کردن تلویزیون تان انجام داده بودید را دوباره انجام دهید. و سپس تلویزیون را خاموش و روشن کنید.
    4- به منوی اصلی رفته و تمامی تنظیمات کانال – ساعت و تاریخ – شبکه و دیگر کارهای که نیاز دارید را انجام دهید.
    ممنون از راهنمائیت
    توی این مسیر CONTROL -----> SUB PTION ---- >Eeprom restگزینه Eeprom rest نیست

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون از راهنمائیت
    توی این مسیر CONTROL -----> SUB PTION ---- >Eeprom restگزینه Eeprom rest نیست

دوست عزیز
    احتمالا شما از کنترول مخصوص استفاده نمی کنید.چون آن گزینه مخفی می باشد

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    احتمالا شما از کنترول مخصوص استفاده نمی کنید.چون آن گزینه مخفی می باشد
    اره کنترل مخصوص ندارم یکی باید بسازم؟
    این راه حل خطر و عوارضی هم داره؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اره کنترل مخصوص ندارم یکی باید بسازم؟
    این راه حل خطر و عوارضی هم داره؟
    دوست عزیز
    از این تایپیک برای ساخت کنترول استفاده کنید ودر ضمن اگر مطالب را درست انجام دهید مشگلی بوجود نمی آید. و یادتان باشد قبل از هر کاری اطلاعات مربوطه را یادداشت کنید.

10. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنونم به عنوان اخرین راه حل تست میکنم
    فقط اینکه نمیشه از hotel mode این گزینه رو فعال کرد؟حتما ریموت میخواد؟
    یه مشکل دیگه هم هست که بعد از ریست فکتوری ریموت دوم اصلا کار نمیکنه جائی خوندم که باید ریست بشه ایا درسته و به چه شکل انجام میشه؟
    Last edited by Arashmartini; 08-05-2013 at 21:43.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنونم به عنوان اخرین راه حل تست میکنم
    فقط اینکه نمیشه از hotel mode این گزینه رو فعال کرد؟حتما ریموت میخواد؟
    یه مشکل دیگه هم هست که بعد از ریست فکتوری ریموت دوم اصلا کار نمیکنه جائی خوندم که باید ریست بشه ایا درسته و به چه شکل انجام میشه؟
    دوست عزیز

نه اینطور نیست باید از ریموتی که در بالا گفتم استفاده کنید .و باقی مطالب را هم که بطور کامل توضییح دادم

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز به عنوان اخرین سوال
    تا اونجا که من متوجه شدم بعد از ریست تی وی فعال نمیشه تا این اطلاعات رو بهش بدم؟یعنی برم تو اپشن و اطلاعات رو بدم درسته؟بعد اون موقع لوکال ست خاموش نیست؟این ریموت دست ساز تو اون لحظه کار میکنه؟
    و اینکه بعد از ریست برای فارسی سازی کدوم قسمت باید رفت؟

در مورد کنترل اسمارت که کار نمیکنه نظری ندارید؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •