سلام
یکسال پیش زانو راستم در قسمت زیر کشکک در اثر فوتبال (موقع شوت کردن سایه توپ رو زدم ) درد میکرد . مدتی دوچرخه سواری میکردم که باعث شد دردش کم بشه اما یکبار مسافت خیلی زیادی رکاب زدم و دردش دوباره زیاد شد. به ارتوپد مراجعه کردم و عکس ام ار آی گرفت و گفت که فواصل مفصلی در زانو ها کاهش یافته و زانو غضروف آورده ولی مشکل رباط و مینیسک وجود نداره... یه حرکت صاف نگه داشتن زانو بهم توصیه کرد که روزی صدبار انجام بدم و قرص سلککسیب و پیاسکلیدین رو تجویز کرد ... فردای اون روز یه اشتباهی کردم و رفتم پاراگلایدر... موقع فرود یکم سفت فرود اومدم و احساس کردم به زانو هام فشار اومد ... البته اون موقع زیاد دردی نداشتم ولی وقتی اومدم خونه دردش شروع شد... حتی زانوی چپم هم که سالم بود اونم به درد افتاده
... وقتی روی پام میچرخم و یا به سمت جلو متمایل میشم جفت زانوهام درد میگیره ... مخصوصا توی سرپایینی ها توی زانو هام احساس ضعف میکنم ... زانو بند از نوع کشی هم میبندم و به پایداری زانوهام کمک میکنه ...الان باشگاه بدنسازی هم میرم ولی جرات نمیکنم حرکات پا بزنم ... من نگرانم که اون فرود سنگین به رباط و مینیسکها آسیب زده باشه با توجه به اینکه زانو چپم هم درد گرفته نگرانیم بیشتر شده به نظر شما الان صبر کنم و روند درمانی قبلی رو ادامه بدم و یا اینکه دوباره به ارتوپد مراجعه کنم ؟