سلام به همه دوستان گلم. من مي خوام يك گوشي بين 400 تا 500 تومن بخرم كه بتوني فيلم برداري هم بكنه. منتها كيفيت فيلم برداري برام خيلي مهمه چون مي خوام هم موبايل و هم دوربين رو با هم داشته باشم. لطفا منو راهنمايي كنيد.قربون همتون...
سلام به همه دوستان گلم. من مي خوام يك گوشي بين 400 تا 500 تومن بخرم كه بتوني فيلم برداري هم بكنه. منتها كيفيت فيلم برداري برام خيلي مهمه چون مي خوام هم موبايل و هم دوربين رو با هم داشته باشم. لطفا منو راهنمايي كنيد.قربون همتون...
n70 خوبه!!!!!!
البته ان 90 هم خوبه!!!!
ولی ان 70 بهتره!!!
n70 و N90 هیچ کدوم کیفیت فیلم برداری خوبی ندارن و مثل بقیه ی گوشی های هم رده ی خودشون اند .
یه سر به اینجا بزن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط این گوشی ها هستن که کیفیت فیلم برداریشون قابله مقایسه با دوربینه :( اونم نه 100% )
w900 و p990 وN92و ......
البته N90 هم بدک نیست ها ولی اون طوری که میخوای نیست .
عزیزم شما اگر پسته ایشون رو کامل می خوندی!!!!!--------------------------------------------------------------------------------
n70 و N90 هیچ کدوم کیفیت فیلم برداری خوبی ندارن و مثل بقیه ی گوشی های هم رده ی خودشون اند .
یه سر به اینجا بزن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط این گوشی ها هستن که کیفیت فیلم برداریشون قابله مقایسه با دوربینه :( اونم نه 100% )
w900 و p990 وN92و ......
می فهمیدی!!منظورشون چیه!!!
ایشون گفته 400تا500 اون وقت می یای میگی پی 990!!!!!یا دبلیو 900!
حالا بازم هر جور راحتی!
راستی یه سوال رزولوشن فیلم برداری ان نود چنده؟
ممنون میشم!بگید!
به نظر من ن70 ون90 زیاد جالب نیستند
اگه 40 تومن بزاری رو پولت ن91 بخری یا 80 تومن ن80 مطمعن باش قد 2 میلیون میارزه
ن91=540
ن80=590
مطمعن باش نه ن70 و نه ن90 بدردت میخوره
چشم رزولیشن فیلم برداری شو هم در میارم شاید:320*240 ام پی 4 باشه
Last edited by metal_militia; 07-08-2006 at 11:15.
پوول جون بلاخره اگه کیفیت بیشتر فیلم برداری میخواد باید رو پولش بزاره . چون با N70 یا n90به خواستش نمیرسه .
با نظر metal_militia کاملا موافقم .
اصلا کلا کیفیت فیلم برداری میخاد بره سامسونگ د600 یا پ850 بگیره
مطمعنا ازنوکیا و سونی بهتره
متال اینجارو راس گفته .اگه کیفیت فیلمبردار ی میخواد باید بره سامسونگ بگیره.
یعنی بقیه جا ها دروغ میگم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوبه
Last edited by metal_militia; 07-08-2006 at 20:08.
متال نوشتتو ويرايش كن صفحه رو بهم زده
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)