تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: تحصیل دبیرستان در امریکا یا اروپا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض تحصیل دبیرستان در امریکا یا اروپا

سلام دوستان عزیز ؛
    راستش چند وقتی هستش که قصد دارم پسرم رو برای ادامه تحصیل به خارج از کشور بفرستم و بد ندیدم با دوستان آگاه این سایت هم مشورتی بکنم .
    پسرم امسال سوم راهنمایی میخونه و بعد از این تابستون میره اول دبیرستان . من دوست دارم برای ادامه تحصیلش توی دبیرستان بفرستمش به یکی از کشورهای اروپا یا امریکای شمالی . تعریف بیخودی نمیخوام بکنم ولی خیلی بیشتر از سنش که ۱۴ سال باشه هست ! هم از لحاظ جسمی (قد ۱۸۵ و وزن ۸۰ و ...) و هم از لحاظ عقلی و درسی . با شناختی که ازش دارم میدونم روشن فکر هست و چون از بچگی توی محیط بازی بزرگ شده ، اون طرف مشکلی از سر بیجنبگی و به قول خودمون ندید بدید بازی براش پیش نمیاد .

از یه طرف دیگه دلایل خودش برای ادامه تحصیلش تو خارج منطقی هستند . علاقش به علوم انسانی زیاد هست (و بعد از اون علوم تجربی) و میگه توی ایران هیچ کس نه به محصل رشته انسانی بها میده نه کتاب ها و درس های دبیرستانش خوب هستند ! چون توی یه شهر کوچیک هم زندگی میکنیم میگه نه تنها اینجا نمیتونه پیشرفت بکنه ، میترسه محیط بدش روش اثر بزاره و نتونه راه درستو ادامه بده .
    اما مشکل اصلی مسئله ی درس خوندنش هست ، بدون خانواده ! بالاخره هرچی باشه یه نوجوونه و توی اوج دوران بلوغ . اخلاقش مثل همه ی نوجوون ها نوسان داره و زود احساساتی (عصبانی ، ناراحت و ...) میشه اما زیاد وابسته نیست به خانواده . حالا من دنبال اینم که توی یک کالج شبانه روزی ثبت نامش کنم . به نظرتون چه کشوری مناسبه که بفرستمش ؟ از نظر قیمت تا زیر ۱۰۰ میلیون میتونم براش بپردازم سالیانه ، اما میخوام جایی بره که محیط خوبی داشته باشه و درس های علوم انسانی رو خوب بهش یاد بدن . از طرف دیگه پسرم انگلیسیش خوب هست و میتونه حرف بزنه اما زبون دیگه ای بلد نیست (توی تابستون در صورت نیاز حتما میتونه یاد بگیره) . واسه همین دوست دارم کالجش بیشتر ایرانی باشه . کلا با توجه به این توضیحات ، شما بگید برای تحصیل پسرم چیکار کنم ؟ خواهشا فقط کامل و درست راهنمایی کنید ... واقعا ممنونم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •