تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل در هارد 80GB

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض مشکل در هارد 80GB

با سلام و عرض خسته نباشید....یه هارد 80GB دارم که به 4 تا پارتیشن تقسیمش کردم...درایو F من که 20 GB ظرفیت داره چند وقتیه دچار مشکل شده...طوری که سرعت کپی کردن از روی این درایو یا کپی به روی اون خیلی پایین اومده و اگه حجم اطلاعات تبادلی خیلی زیاد بشه یه ضفحه آبی رنگ روی صفحه میاد و سیستم قفل میشه و مجبورم خاموشش کنم و حتی با ریستارت سیستم بالا نمیاد...تاکید میکنم این مشکل فقط روی درایو F من هست...حتی با نرم افزار HDD Regenerator هم هاردو تست کردم 5 تا BAD SECTORE پیدا میشه ولی موقع رفع ایراد دوباره سیستم قفل میشه.ممنون میشم کمکم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

متاسفانه سخت افزار هاردت احتمالا به علت عمر زیاد مشکل پیدا کرده، اون درایو مشکل دارت که 20 گیگه رو آنپارتیشن کن و از 60 گیگ باقیمانده لذت ببر، موفق باشی

داره خودمونی میشه houman_2h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام و عرض خسته نباشید....یه هارد 80GB دارم که به 4 تا پارتیشن تقسیمش کردم...درایو F من که 20 GB ظرفیت داره چند وقتیه دچار مشکل شده...طوری که سرعت کپی کردن از روی این درایو یا کپی به روی اون خیلی پایین اومده و اگه حجم اطلاعات تبادلی خیلی زیاد بشه یه ضفحه آبی رنگ روی صفحه میاد و سیستم قفل میشه و مجبورم خاموشش کنم و حتی با ریستارت سیستم بالا نمیاد...تاکید میکنم این مشکل فقط روی درایو F من هست...حتی با نرم افزار HDD Regenerator هم هاردو تست کردم 5 تا BAD SECTORE پیدا میشه ولی موقع رفع ایراد دوباره سیستم قفل میشه.ممنون میشم کمکم کنید
    میتوانی آنرا به مرکز ما برای تعمیر بفرستی تضمینی برایت درست میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

برنامه HD Tune کرک شده نصب کن یک قسمت داره ماله چک بد سکتور بگذارش روی حالت عمین یعنی Quick نباشه بزن اسکن کنه اگر بتونه اون بد سکتور رو بلوک میکنه روی بعضی از مواقع میتونه مفید باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •