تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: cpu داره مذاب میشه ، لطفا کمک !!!!!!!!!!

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

13 cpu داره مذاب میشه ، لطفا کمک !!!!!!!!!!

سلام

خمیر عوض کردم درست نشد ،دوتا فن عوض کردم درست نشد ، حتی فن فابریک خودش رو که قسمت پروانه خراب شده بود رو اون قسمتش رو گرفتم ، فن اصلیش رو دوباره انداختم باز درست نشد ، یه لحظه به تصویر زیر دقت کنید :

سیستم همش ری استارت میشه به خاطر دما ، منم نمیدونستم دما اینقدر بالا میره تازه امروز که برنامه رو گرفتم فهمیدم
    منم گرافیک ندارم و از سی پی یو استفاده ی بیشتر میشه اما والا من پنج ساله دارم همینجوری استفاده میکنم از این سیستم ، تا حالا همچین چیزی رخ نداده بود ، الان که فقط این صفحه رو باز کردم که سوال رو بنویسم و الفرار ، دما 60

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

خمیر باید مرغوب باشه شما اگر خمیر 5 تومن خریدی مطمئن باش که حتما میره 70 درجه باید نوع مرغوب بخری که قیمتش نمیدونم ولی از مدلی که گرین سفارش میده بگیر برو تو نمایندگی گرین از اونا بخر من خودم 2 سال پیش خریدم 15 تومن بسیار عالی بود.یک مورد اگر خمیرت مرغوب هست و فن مشکلی نداره به احتمال زیاد نگه دارنده مشکل پیدا کرده این نگه دارنده یا همون گیره که تو فن های مدل اینتل میبینی اینا همشون پلاستیکی هستن و راحت شکسته میشن ینابراین باید فنی بگیری که گیره اون فلزی باشه یا اگر فن استوک بگیری مواظب باش که به گیره پلاستیکی فشار نیاری که عامل بالا رفتن دما همین گیره هاست چرا ؟ چون اگر درست گیره سر جای خودش قرار نگیره سطح مسطح فن در تماس با سطح خارجی سی پی یو قرار نمیگیره در نتیجه دما بالا میره به عبارت بهتر عامل بالا رفتن دما ایجاد فاصله بین سطح خارجی سی پی یو و سطح مسطح فن هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein pc 2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

درسته گیره ها باید درست جا بخوره .سرعت فن رو هم بالا ببرید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •