تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما بهترین شوتر اول شخص تاریخ کدام عنوان است ؟

راي دهنده
161. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Battlefield

9 5.59%
  • Bioshock

10 6.21%
  • Borderlands

0 0%
  • Crysis

10 6.21%
  • Call Of Duty

70 43.48%
  • The Darkness

0 0%
  • Doom

4 2.48%
  • Duke Nukem

0 0%
  • Far Cry

9 5.59%
  • F.E.A.R

1 0.62%
  • GoldenEye 007

0 0%
  • Halo

10 6.21%
  • Half life

24 14.91%
  • Killzone

2 1.24%
  • Metroid Prime

0 0%
  • Medal Of Honor

1 0.62%
  • Metro 2033

0 0%
  • Painkiller

1 0.62%
  • perfect dark

0 0%
  • Quake

2 1.24%
  • Resistance

0 0%
  • Red Faction

1 0.62%
  • Serious sam

1 0.62%
  • Star Wars: Jedi Knight

0 0%
  • S.T.A.L.K.E.R

1 0.62%
  • Wolfenstein

5 3.11%
صفحه 1 از 14 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 136

نام تاپيک: به نظر شما بهترین شوتر اول شخص تاریخ کدام عنوان است ؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض به نظر شما بهترین شوتر اول شخص تاریخ کدام عنوان است ؟

سلام

بدون مقدمه با اشاره برخی نکات میریم برای نظر سنجی انتخاب بهترین شوتر اول شخص تاریخ در فروم

1- تمامی بازی های زیر به صورت series (سری ) قرار گرفتن ، یعنی شامل حال کل قسمت هایی میشه که از یک عنوان منتشر شده
    برای مثال عنوان Call Of Duty شامل حال کلیه قسمت ها چه عناوین نسل پیش و چه عناوین نسل حاضر خواهد بود و برای مثال اگر شما عنوان Call Of Duty 2 را به عنوان بهترین شوتر تاریخ میدانید پس انتخاب شما Call Of Duty خواهد بود.
    ( به این دلیل عنواین را به صورت سری قرار دادم تا همه سلیقه ها بتونن به عنوان مورد نظر خودشون رای بدن ، برای مثال اگر از سری Call Of Duty فقط یک یا دو قسمت گلچین میشد در اون حالت حق رای انتخاب بقیه قسمت ها گرفته میشد )

2- انتخاب ها تک گزینه ای خواهند بود تا بتونیم به واقعی ترین نتیجه ممکن برسیم.
    3- شوترهای اول شخص تمام انلاینی مثل ( کانتر ، L4D ، PlanetSide و ... ) نیز در لیست حضور نخواهند داشت چون با توجه به تنوع و تعداد بالای عناوین حاضر در لیست و دوری کردن از شکل دکور ماندن برخی عناوین ما می توانیم یک نظر سنجی مجزا فقط برای عناوین تمام انلاین ایجاد کنیم.

4- سعی کردم هر چی شوتر معروف و تاثیر گذار و مهم بود رو جمع کنم ، اگر شوتر دیگه ای مد نظر و سلیقه دوستان باشد میتونن در یک پست جداگونه اون رو اسم ببرن

Battlefield-1

Bioshock-2

Borderlands-3

Crysis-4

Call Of Duty-5

The Darkness-6

Doom-7

Duke Nukem -8

Far Cry-9

F.E.A.R-10

GoldenEye 007-11

12-Halo

13-Half life

14-Killzone

15-Metroid Prime

16-Medal Of Honor

17-Metro 2033

18-Painkiller

19-perfect dark

20-Quake

21-Resistance

22- Red Faction

23-Serious sam

24-Star Wars: Jedi Knight

25-S.T.A.L.K.E.R

26-Wolfenstein

حامد - Layken

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خیلی سخته!!!! بعضی از این بازی ها ویژگی های خاصی دارند که از سایرین متمایزشون میکنه برای مثال:

Bioshock همیشه داستان قوی داشته و بیشتر گیمر محو داستان بازی میشه تا اکشن بازی. البته بخش اکشن بازی همراه با vigor ها و companion ی که همراهمونه جالب شده. در Infinite همراهی الیزابت عالی بود.

Crysis فکر کنم بیشتر معروفیت این بازی به خاطر گرافیک و عوض کردن نسل سخت افزار pc باشه تا اکشن قوی!

من به عنوان یک بازی که واقعا روح شوتر اول شخص داره و واقعا گیمر رو درگیر اکشن و جنگ میکنه Call of duty رو به عنوان بهترین بازیfps انتخاب میکنم.

3. 8 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

خب انتخاب طبیعتا سخت هست ، بهترین به طور مطلق هم غیر ممکن هست و لی خب حالا برا Challenge هم که شده به نظر من :

Bioshock

Medal Of Honor

COD

بایوشاک که خب توضیح نمیخواد ، MOH رو بیشتر به خاطر نسخه های PS1 دوسش دارم و COD هم به هر حال در کل عنوان تاپی هست .

5. 9 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

باز اين حامد تاپيكه چالشي زد
    برادر من بهترين و چيكار داري پاشو بيا فردا يه مولتي KZ3 بزنيم امروز بعده عمري خواستم انلاين اينو بزنم خيلي سوت و كور بود
    +
    ولي خارج از شوخي انتخاب بهترين سخته . فاكتور هاي زيادي هست كه بايد در نظر بگيريم ،. مثلا من بنظرم چند تا بازي بودن كه همه فاكتور ها رو در حد اعلا در زمان خودشون داشتن . MW1 ,Halo 3 , halo reach , halflife 2 , Golden eye , bioshock 1 و تا حدودي fear .
    اين بازي هايي كه گفتم از نظر داستان، گيم پلي ، گرافيك ، موسيقي و صداگذاري همه در زمان خودشون بي نقص ( يا حداقل كم نقص ) بودن و راحت ميتونن بهترين در سبك اول شخص باشن . من خودم بر اساس سليقه هيلو رو انتخاب كردم باشد كه رستگار شويم
    +
    حامدي اين پرتال هم ميشه تو زير شاخه اول شخص اورد فكر كنم

7. 8 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

باز اين حامد تاپيكه چالشي زد
    برادر من بهترين و چيكار داري پاشو بيا فردا يه مولتي KZ3 بزنيم امروز بعده عمري خواستم انلاين اينو بزنم خيلي سوت و كور بود
    +
    ولي خارج از شوخي انتخاب بهترين سخته . فاكتور هاي زيادي هست كه بايد در نظر بگيريم ،. مثلا من بنظرم چند تا بازي بودن كه همه فاكتور ها رو در حد اعلا در زمان خودشون داشتن . MW1 ,Halo 3 , halo reach , halflife 2 , Golden eye , bioshock 1 و تا حدودي fear .
    اين بازي هايي كه گفتم از نظر داستان، گيم پلي ، گرافيك ، موسيقي و صداگذاري همه در زمان خودشون بي نقص ( يا حداقل كم نقص ) بودن و راحت ميتونن بهترين در سبك اول شخص باشن . من خودم بر اساس سليقه هيلو رو انتخاب كردم باشد كه رستگار شويم
    +
    حامدي اين پرتال هم ميشه تو زير شاخه اول شخص اورد فكر كنم
    ارمین خیلی سوت و کوره کلا ملت دیگه منتظر اون نسخه جدیده هستن
    اره انتخاب بهترین سخته برا همین تک گزینه ای بودن باعث میشه ادم دیگه به اون نهایت گزینه ای که به ذهنش میرسه رای بده یعنی دیگه اون ته ته

پورتال نه ارمین همون طو رکه میدونی بیشتر سبکش پازله و اون سیستم شوتینگ یا به قول خودمون جنگ و جدالشو نداره
    مثلا برخی اول شخص ها رو داریم که بیشتر نقش افرینی هستن که اونا هم تو این لیست جا نمیشن

9. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

منکه رای رو ریختم به نام هیلو

کلا نظرسنجی سختی هست : دی

مرسی حامدی بابت تاپیک

11. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اینطوری خیلی سخت شد . انتظار داشتم رای گیری بصروت تک گزینه ای نباشه

رای ما COD

البته از طرف دیگه و توی لیست پیش فرض خودم Crysis و Stalker رو هم قرار میدم البته از Doom هم نمیشه به این سادگی گذشت و صد البته Ghost Recon
    Last edited by B3HZ@D; 04-05-2013 at 05:34.

13. 8 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

نظر سنجيه خوبيه .....مرسي
    به نظرم چند تا از بازيها در حدي نيستن كه بهترين باشن و فاصله زيادي با بزرگان دارن
    مثلا : red faction- resistance- killzone- crysis- borderlands- battlefield- painkillers- metro و darkness در حد بهترين نيستن

تنها بازيهاي اين ليست كه به نظرم شايسته بهترين بودن هستن و ميتونن انتخاب بشن :

Bioshock ......halflife
    Halo.....fear1
    Doom.....golden eye
    Metroid.......quake
    Call of duty ......perfect dark

هستن كه از بين اينا halflife-halo- doom -quake- metroid و call of duty تاثيرگذارترين تو صنعت بازيسازي بودن(و اين خودش يه امتياز بزرگ ديگس كه خيلي تو ارزش بازي اهميت داره)

+

خلاصه از ليست حامد به جز يكيش(starwars) همشونو بازي كردم و انتخابام به ترتيب ايناس :

Halflife
    Doom
    bioshock ....halo(مشتركا سوم)
    call of duty

كه البته اينم بگم به خاطر همون جريان تاثيرگذاري كه اون بالا گفتم call of duty به خاطر بيشترين تاثيري كه تو اين نسل گذاشته مطمينا راي بالايي خواهد آورد(mw1 و mw2 هم البته حقا شاهكار بودن)

.
    Last edited by halflife g; 04-05-2013 at 14:32.

15. 11 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

چو این بحث تاریخی هست ، نه مربوط فقط به این نسل ، یه خورده در حق قدیمی ترا ..اونایی که حداقل نسخه های قبلیشون شاهکار بودن اجهاف میشه ... مثلا MOH که به نظر من ارزشش از COD هم بالاتره چون به هر حال انقلابی بود در زمینه شوتر و همینطور Half-Life و ....

17. 4 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این از اون نظرسنجی های سخته.
    ولی با این حال چه از نظر بهترین شوتر تاریخ چه از نظر بهترین سری شوتر تاریخ به Half Life رای میدم.
    دو تا شوتر دیگه هم هستن که به نظرم خیلی به اون نزدیکن یعنی Halo و Bioshock.
    به خصوص Bioshock که بعد از Half Life انتخاب دوم منه و به قول هومان انتخاب بین این دو بازی مثل انتخاب بین پدر و مادره! (حالا برای من در این حد دیگه نیست ولی یه چیزی شبیه این )

توی این لیست بازی های دیگه ای هم هستن که حداقل یه شماره شاهکار داشته باشن و با اونا خیلی خاطره داشته باشم مثل Wolfenstein و Doom و COD و MOH و ...
    ولی مثلا شوتری مثل COD فقط نسخه MW1 اون می تونه در حد قرار گرفتن 10 شوتر برتر تاریخ قرار بگیره و با تمام احترام بقیه نسخه های اون در مقایسه با بزرگانی مثل Bioshock و Half Life و Halo حرفی برای گفتن ندارن و حتی بهترین نسخه اون یعنی MW1 رو هم من با کمی ارفاق برابر با HL2 : E2 می بینم

19. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 14 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •