سلام
از الویت هام میتونم اول به کیفیت ساخت اشاره کنم که مهترین مسئله برام هست!(میخوام مرگ نداشته باشه!)
در درجه بعدی میخوام کیفیت صدای خوبی داشته و کیبورده راحت و با دوامی داشته باشه
14 یا 15 اینچ بودنش زیاد برام فرقی نداره
با تشکر
سلام
از الویت هام میتونم اول به کیفیت ساخت اشاره کنم که مهترین مسئله برام هست!(میخوام مرگ نداشته باشه!)
با تشکر
سلاماز الویت هام میتونم اول به کیفیت ساخت اشاره کنم که مهترین مسئله برام هست!(میخوام مرگ نداشته باشه!)
HP probook 4540s بهترینه
خودم دارمش از نظر شاسی واقعا عالیه با بدنه الومینیومیش واقعا محکمتره
کیبورد بزرگ و خوبی داره با یه لایه محافظ برای پاک نشدن نوشته ها
تاچ پدش هم بزرگه البته با کلیک یخورده مشکل داره
صداش بلنده اما بیس کمی داره
محض اطلاع می پرسم با لب تاب های دیگه هم کارکردین ؟؟
کیفیت الان تو این لول
لنوو زی 500
ایسر وی تری
لنوو زی 580
بعد مگه می خواین چقدر پول دین که می گین مرگ نداشته باشه بابا گذشت اون زمون که دو و نیم خیلی پول بود...
دوستان ممنون از راهنماییتون ولی میخواستم کمی دقیق تر در مورده موردهایی که برای من مهمتر هست راهنمایی کنید(اسپیکرها و کیبورد)
درضمن فرقِ z500 با z580 و z400 با z480 چیه؟!
سری های G چطوره؟
از اساتید کسی نیست....
چرا کسی نیست راهنمایی کنه
سر در گم شدم!
میشه گفت از برند لنوو میخوام خرید کنم اما....
سری E همه چیش خوبه اما میگن نمایشگرِ ش اصلاجالب نیست
سری Z نمایشگرِ اون هم نسبتا ضعیف هست مخصوصا تو فضای باز!! و گفته شده زیاد شارژ نگه نمیداره !!
سری Y به نظر میرسه نمایشگرش بهتر از مدل های دیگه باشه و البته اسپیکر های خوبی هم داره,اما زیادم در موردِ عملکرده کلیه این مدل اطلاعاتی ندارم!
میخوام نمایشگر روشنایی زیاد داشته باشه و تو فضای ازاد عملکردِ خوبی نسبتا داشته باشه
کیفیت بالای باتری و صدا و کیبورد از الویت های دیگم هست
اگه اینجور می خوای حساب کنی باید بری سروقت سونی وایو سری زی اونم فک کنم نزدیک شیش تومن باشه..
ویکتر هوگو رو که می شناسی ؟؟ می گه همه ی خوبی ها یک جا جمع نمی شن .. یعنی اگه لب تاب باب دلت پیدا بشه انقدر گرونه کنه نمی شه بگیری
پس اگه می خوای از لب تاب محروم نمونی یکی رو انتخاب کن بگیر این رو از رو تجربه بهت می گم
از پاسخ دادنت ممنونم
حرفهات همه درست هست ولی ربطی به قضیه من نداره!
هرکسی که میخواد خرید کنه میخواد طبقِ الویت هاش با اون بودجه ی که داره بهترین رو انتخاب کنه,من هم همین قصد رو دارم
برای من زیبایی یا وزن و.... اینجور چیزها برام مهم نیست فقط میخوام تا سقفِ 2500 بهترین نمایشگر و بهترین کیفیت صدا و کیبورد و باتری رو داشته باشم
شاید نشه بهترین لب تاپ رو گرفت ولی میشه تا سقفِ 2500 بهترین رو گرفت
طبق ی تحقیقی که کردم فکر میکنم y500 از z500 بهتر هست اما دقیق اطلاعات ندارم![]()
من هم تا 2.5 یه لپ تاپ خوب با گرافیک بالا و رم بالا , core i 5 میخوام بگیرم لطفا راهنمایی کنید
Last edited by arash820; 09-05-2013 at 21:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)