تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم قهرمان سی-ال 2013 خواهد شد ؟

راي دهنده
65. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بایرن مونیخ

40 61.54%
  • بروسیا دورتموند

25 38.46%
صفحه 1 از 20 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 197

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا |فصل 2013-2012 | فینال

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض لیگ قهرمانان اروپا |فصل 2013-2012 | فینال

لـیـگ قـهـرمـانـان اروپـا |فـصـل 2013-2012 | فـیـنـال

• ورزشگاه ومبلی که در سال 2011 نیز میزبان فینال این بازی ها بود، اولین ورزشگاهیست که دو بار، طی سه سال میزبان فینال این مسابقات بوده هست. میشل پلاتینی علت این انتخاب را جشن گرفتن 150مین سال تایسس FA اعلام کرد.
    • این اولین فینال تمام آلمانی در طول برگزاری این مسابقات است. پیش از این، طی سال های 2000 (دو تیم اسپانیایی)، 2003 (دو تیم ایتالیایی) و 2008 (دو تیم اینگلیسی) مشابه این اتفاق رخ داد.
    • این دومین فینال تیم دورتمند است. آنها اولین و تنها فینال قبلی خود را با پیروزی پشت سر گذاشتند.
    • تیم بایرن مونیخ از نظر تعداد دفعات حضور در فینال در رتبه سوم جای دارد، بعد از رئال مادرید (12) و میلان (11). آنها تا کنون 4 بار قهرمان این مسابقات شده اند.
    • بایرن برای بار سوم در چهار سال گذشته پا به فینال میگذارد. آنها در سال 2010 و 2012 هم به فینال راه پیدا کردند اما مغلوب اینتر و چلسی شدند.
    • بازیکن سابق تیم ملی انگلستان و برنده دو دوره مسابقات لیگ قهرمانان اروپا، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به عنوان سفیر رسمی این بازی حضور خواهد داشت.
    • قیمت رسمی بیلیت این بازی: 60 - 140 - 230 و 330 پوند میباشد.

منبع: ویکی پدیا

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

شاید نیاز به یادآوری نباشه ولی دوستان بازی فردا دو تیم رو توی بوندسلیگا فراموش نکنن
    من احساس میکنم بایرن با ترکیب دومش وارد زمین بشه

3. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هاینکس: بارسا بدون مسی تیمی دیگر است

من تماسی از سوی سران رئال نداشتم. روز نه می من 68 ساله می شوم و فکر می کنم که باید به استراحت کردن فکر کنم.

سایت گل- یوپ هاینکس سرمربی بایرن مونیخ در پایان بازی 4شنبه شب تیمش مقابل بارسلونا که با برد 0-3 باواریایی ها در نوکمپ به پایان رسید غرق در شادی و سرور بود.

او در مورد برد 0-7 تیمش در مجموع دو دیدار رفت و برگشت مقابل بارسلونا صحبت کرد و گفت:« اگر این مرحله از رقابت ها را به صورت کلی نگاه کنیم، ما 0-7 به پیروزی رسیدیم. نمی توان قاطعانه تر از این برد و حالا باید از این لحظات لذت ببریم. بارسایی ها در بازی برگشت، بوسکتس، ماسچرانو و و پویول را هم نداشتند . ما توانستیم فوتبالی سرعتی را ارائه کنیم و فضاهای نفوذ را به روی تیم حریف ببندیم. ما در طول این فصل از این نظر عملکرد خیلی خوبی داشتیم.»

هاینکس درمورد غیبت مسی دراین بازی گفت:« غیبت مسی در زمین همه ما را متعجب کرد. با وجودی که ما بازی بی عیب و نقصی را انجام دادیم ولی باید یک نکته را پذیرفت که بارسلونا بدون مسی یک تیم دیگر است.»

سه گل باواریایی ها دراین بازی را آرین روبن، جرارد پیکه (گل به خودی) و توماس مولر به ثمر رساندند.

هاینکس ادامه داد:« ما از ابتدا بازی را خوب شروع کردیم و کاملا مشخص بود که تیم من تمرکز بالایی دارد. مطمئنم که هیچ کسی توقع برد 0-7 در مجموع دو دیدار را از ما نداشت. بارسا بازیکنان زیادی را دراختیار نداشت و ما هم هوشیارانه کار کردیم.»

این سرمربی بزرگ حالا باید تیمش را برای فینال لیگ قهرمانان اروپا که روز 25 می در ومبلی برگزار می شود آماده کند. هاینکس در مورد مصاف با دورتموند در ورزشگاه ومبلی ادامه داد:« دورتموند شایسته رسیدن به فینال بود. آنها دراین فصل عملکرد خوبی داشتند. این سورپرایز کوچکی است که آنها به فینال رسیده اند و امیدوارم که ما بتوانیم در ومبلی موفق باشیم. ما حالا آنچه در بازی 4شنبه شب به آن دست یافتیم را بازتاب خواهیم داد و از شرایط لذت خواهیم برد و بعد هم تمرکزمان را برروی بازی بعدی مان که در بوندس لیگا و مقابل دورتموند است قرار می دهیم.»

این روزها خیلی ها هاینکس را جانشین احتمالی مورینیو در باشگاه رئال مادرید می دانند ولی این مربی 67 ساله چنین موضوعی را تکذیب کرده و گفته:« من تماسی از سوی سران رئال نداشتم. روز نه می من 68 ساله می شوم و فکر می کنم که باید به استراحت کردن فکر کنم.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Barcelona are a different team without Messi - Heynckes

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازی بسیار حساسی است و دوتیم فردا شبم با هم بازی دارن و با ترکیب اصلی خودشون فک نکنم بیان تو بازی.پپس نباید انتظار بازی عالی از دو تیم در بازی فردا داشته باشیم

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رونمایی از توپ فینال لیگ قهرمانان اروپا

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این توپ قرار است 4 خرداد در ورزشگاه ومبلی در فینال تمام آلمانی لیگ قهرمانان اروپا به گردش درآید.

این نخستین‌بار است که دو تیم آلمانی، فینال لیگ قهرمانان اروپا را برگزار می‌کنند و چهارمین بار است که فینال لیگ قهرمانان بین دو تیم از یک کشور برگزار می‌شود.

بایرن‌مونیخ سومین بار در چهار سال گذشته به فینال لیگ قهرمانان رسیده است اما آخرین قهرمانی این تیم در لیگ قهرمانان به دوازده سال قبل برمی‌گردد که موفق شدند والنسیا را در ضربات پنالتی شکست دهند.

دورتموند نیز در لیگ قهرمانان اروپا کم افتخار نبوده و در سال 1997 موفق شد با غلبه بر یوونتوس فاتح این رقابت‌ها شود.

فینال لیگ قهرمانان اروپا چهارم خرداد در وزشگاه ومبلی لندن برگزار می‌شود.

محتوای مخفی: منبع 
    http://www.isna.ir/fa/news/92021308599/%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D9%88%D9%BE-%D9%81%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7

8. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه نظرسنجی هم بزارید بد نیست
    با قابلیت مشاهده آرای یوزرها

10. 13 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

پلاتيني عليه قدرت فوتبال آلمان

ميشل پلاتيني به قدرت رسيدن فوتبال آلمان را قبول ندارد و معتقد است همين حرف‌ها در سال‌هاي قبل درباره تيم‌هاي ديگري گفته شده بود.

در حالي که بسياري حضور بايرن‌مونيخ و بوروسيادورتموند را در فينال ليگ قهرمانان اروپا نشانه قدرت فوتبال آلمان مي‌دانند، ميشل پلاتيني اين صحبت‌ها را قبول ندارد.

به گزارش ايسنا ، رييس فرانسوي اتحاديه فوتبال اروپا دراين‌باره گفت: "هر ساله برداشت‌ها و نتيجه‌گيري‌هايي از فينال ليگ قهرمانان اروپا مي‌کنيم. پنج سال پيش همين حرف‌ها را وقتي منچستريونايتد و چلسي به فينال ليگ قهرمانان اروپا رفتند، مي‌گفتند. در سال 2003 که يووه و ميلان در فينال حضور داشتند هم اين دست حرف‌ها گفته شد."

پلاتيني ادامه داد: "در دوره رياستم بر يوفا به هيچ تيم آلماني جام قهرماني ندادم. کسب ليگ قهرمانان اروپا کار سختي است. از سال 1992 که ليگ قهرمانان جانشين جام باشگاه‌هاي اروپا شد، هيچ تيمي نتوانسته است دو بار پياپي اين جام را فتح کند."

بايرن‌مونيخ و بوروسيادورتموند چهارم خرداد در فينال ليگ قهرمانان اروپا در ومبلي به مصاف هم مي‌روند.
    ورزش3

12. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سرمربی بایرن اعلام کرد با کمی تغییر در بازی امروز ظاهر میشه ، روبن - ریبری - لام - اشنایگر بازیکنانی هستند که بهشون استراحت داده .

14. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

امشب ساعت 9 یه پیش بازی از فینال

16. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

جدا ار بازی امشب من به دورتموند رای دادم
    بنظرم نمیشه از روی بازی بارسا بایرن گفت حتما بایرن قهرمانه حالا درست 7 تا به بارسا زد ولی دفاع دورتموند واقعا قویه
    عملا رئال 85 دقیقه نتونست کاری بکنه که اونم همش حمله میکرد حالا فینال که جای خود دارد و مطمئنا هیچ تیمی بدون ترس و استرس حمله نمیکنه
    درکل نظر من اینه که دورتموند اگه اسیر کم تجربگی و استرس نشه میتونه قهرمان شه

18. این کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 20 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •