تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: عدم نمایش دی وی دی رایتر در ویندوز 8

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض عدم نمایش دی وی دی رایتر در ویندوز 8

سلام من ویندوز 8 نصب کردم و ویندوز من اکتیو شده و ارجینال هستش ولی مشکلی که دارم اینکه دی وی دی رایتر من رو نمیشناسه از قسمت Device Manager هم مراجعه کردم برای نمایش دی وی دی رایتر ولی دی وی رایتر رو نشان نمی دهد من اعلان ویندوز 8 رو نصب کردم ولی نمیدانم که چیکار کنم دی وی دی رایتر رو نشون بده ممنون میشم طریقه فعال کردنش رو به من بگید.که تا فعالش کنم تا دی وی دی رایتر رو به من نمایش بده.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام من اون روش رو هم امتحان کردم کد رو دادم به cmd ولی عمل نکرد و همین طور سیستم رو خاموش کردم و دی وی دی رایتر رو از جاش در اوردم و سیستم رو روشنم کردم و خاموش کردم و دوباره دی وی دی رایتر رو سر جاش قرار دادم ولی جواب نداد راه دیگه نیست یا داخل این کد نکنته کلیدی نیست برای تغییر دادن که آدرس دی وی دی رایتر رو بده که بگیم که درایو هستش درایو D,E یا غیره ممنون میشم من رو کمک کنید با تشکر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من هم همين مشكل رو داشتم . به يك ساتاي ديگه رو مادربرد وصل كردم حل شد .

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام من اون روش رو هم امتحان کردم کد رو دادم به cmd ولی عمل نکرد و همین طور سیستم رو خاموش کردم و دی وی دی رایتر رو از جاش در اوردم و سیستم رو روشنم کردم و خاموش کردم و دوباره دی وی دی رایتر رو سر جاش قرار دادم ولی جواب نداد راه دیگه نیست یا داخل این کد نکنته کلیدی نیست برای تغییر دادن که آدرس دی وی دی رایتر رو بده که بگیم که درایو هستش درایو D,E یا غیره ممنون میشم من رو کمک کنید با تشکر.
    شما به غیر از تایپ کردن اون دو تا کد داخل صفحه CMD که اشاره کردم از روشهای صفحه قبل هم استفاده کنید که یکیش مربوط به پاک کردن Upperfilters و Lowerfilters میشد اگر بازم رفع مشکل نشد این برنامه Repair CD/DVD Missing/Not Working رو دانلود روی دکمه استارت موجود در برنامه کلیک کنید ببینید رفع مشکل میشود یا که نه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •