سلام من رو یه فایل exe کلیک کردم حالا تا ویندوز میاد بالا اون بنامه اجرا میشه و هیچ کاری نمیتونم بکنم فقط از safemode میتونم وارد سیسستمم بشم؟ چیکار کنم؟
سلام من رو یه فایل exe کلیک کردم حالا تا ویندوز میاد بالا اون بنامه اجرا میشه و هیچ کاری نمیتونم بکنم فقط از safemode میتونم وارد سیسستمم بشم؟ چیکار کنم؟
قبلش وارد safe mode بشین از طریق safe mode سیستم خودتون فول اسکن کنید با آنتی ویروسی که روی سیستم دارین بعد برنامه Malwarebytes' Anti-Malware از پایین دانلود این برنامه رو نصب رجیستر بعدشم آپدیت کنید یکدورم با این برنامه سیستم خودتون اسکن کامل کنیدببنیدموردی پیدا میشه یا که نه درضمن شما سئوال خودتون باید در تاپیک پایین مطرح میکردین این روش که من میگم میتونید تست کنید اگر که رفع مشکل نشد داخل همین تاپیک پایین که قراردادم سئوالتون مطرح کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابتدا از طریق safe mode بالابیاین بعدشم منوی run اجرا داخلش دستور msconfig تایپ اینتر کنید بعد در کادری که باز میشه طبق شکل اول عمل کنید چکمارک گزینه شماره 3 حذف کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد باز طبق شکل پایین اونجا چکمارک گزینه شماره 5 بزنید بعدشم روی گزینه شماره 6 کلیک کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ازآخرم به سربرگ startup برین گزینه disable all انتخاب بعدشم تایید اکی کنید سیستم ریستارت کنید ببینید قادر به ورود به ویندوز هستین یا که نه که این پیغام به نمایش گذاشته نشود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)