سلام
من میخوام یه تلویزیون بگیرم که با یه سینما خانگی دیگه از 4 تومن بیشتر نشه
خب طبیعتا کیفیتش خیلی برام مهمه اینکه بتونه انواع فرمتها رو پخش کنه ، 3D باشه و ترجیحا پسیو (چون جدای از اون بحث سردرد و سرگیجه که میگن برای اون عینکای شارژی وجود داره باید حداقل 5 تا عینک داشته باشه و فکرکنم رو تلویزیونا 2 تا بیشتر نمیزارن و اگه اکتیو باشه باید باز کلی پول بدم چنتا عینک دیگه بخرم!!!) 42 یا 47 اینچ اسمارت بودنش هم نمیدونم بدردم میخوره یا نه چون دقیقا نمیدونم شامل چیا میشه!!
توی تاپیکها زیاد چرخیدم و خب ازراهنمایی های دوستان استفاده کردم ولی خب یه مقدار هم سردرگم شدم!!!!!
توی پخش فرمتا mkv خیلی مهمه چون فیلم زیاد میبینم و این بحث نشت نور و این قضایایی که چند نفر از دوستان تو تاپیکای مختلف این سایت مطرح کرده بودنم نداشته باشه
دیروز رفتم بخرم چنتایی مغازه سر زدم یکی از فروشنده ها که هم ال جی داشت هم پاناسونیک هم سامسونگ و آدم خوبی هم بنظر میرسید خیلی تاکید روی پاناسونیک داشت
یه مدل پلاسمای پاناسونیک بهم معرفی کرد که میگفت از فامیلاش هرکی اومده ازهمین بهشون داده و خودشم همینو داره
پلاسمای 42 پاناسونیک بود مدلشم پرسیدم ولی الان فراموش کردم فکرکنم vt30 یا یه همچین چیزی بود و قیمتشم دوروبره 3 تومن بود
سونی رو میگفت دیگه نمیارن چون چینی شده من خودم بیشتر نظرم به ترتیب روی پاناسونیک یا ال جی یا سامسونگ هست
پاناسونیک بخاطر کیفیت تصویر خوبش و ال جی رو بخاطر 3D خوب و پسیو بودن و عینکای سبک و ارزون قیمتش
البته فکرکنم این قضیه پسیو بودن فقط توی ال جی باشه که با توجه به این موضوع فکرکنم انتخابام فقط به ال جی محدود بشه!!!!
اصلا دوستان پلاسما رو توصیه میکنن یا همون ال ای دی بگیرم؟؟؟؟
و اگه ممکنه یه راهنمایی هم در مورد سینما خانگی بکنن چون تو این یکی اصلا سررشته ندارم
این سینما خانگی هم 3 بعدی و غیر 3بعدی داره؟؟؟؟
یکی از دوستان یه همچین چیزی تو یکی از تاپیکها گفته بود!!!
فقط اگه لطف کنین زودتر جواب بدین ممنون میشم چون قرار بود اینو دیروز واسه روز مادر بخرم که متاسفانه نشدو دیگه میخوام امشب بخرمش
واقعا ممنون![]()