تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: خرید تلویزیون LED یا پلاسما درحد 3 تا 3.5

داره خودمونی میشه Ehsan756's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اصفهان

14 خرید تلویزیون LED یا پلاسما درحد 3 تا 3.5

سلام
    من میخوام یه تلویزیون بگیرم که با یه سینما خانگی دیگه از 4 تومن بیشتر نشه
    خب طبیعتا کیفیتش خیلی برام مهمه اینکه بتونه انواع فرمتها رو پخش کنه ، 3D باشه و ترجیحا پسیو (چون جدای از اون بحث سردرد و سرگیجه که میگن برای اون عینکای شارژی وجود داره باید حداقل 5 تا عینک داشته باشه و فکرکنم رو تلویزیونا 2 تا بیشتر نمیزارن و اگه اکتیو باشه باید باز کلی پول بدم چنتا عینک دیگه بخرم!!!) 42 یا 47 اینچ اسمارت بودنش هم نمیدونم بدردم میخوره یا نه چون دقیقا نمیدونم شامل چیا میشه!!
    توی تاپیکها زیاد چرخیدم و خب ازراهنمایی های دوستان استفاده کردم ولی خب یه مقدار هم سردرگم شدم!!!!!
    توی پخش فرمتا mkv خیلی مهمه چون فیلم زیاد میبینم و این بحث نشت نور و این قضایایی که چند نفر از دوستان تو تاپیکای مختلف این سایت مطرح کرده بودنم نداشته باشه
    دیروز رفتم بخرم چنتایی مغازه سر زدم یکی از فروشنده ها که هم ال جی داشت هم پاناسونیک هم سامسونگ و آدم خوبی هم بنظر میرسید خیلی تاکید روی پاناسونیک داشت
    یه مدل پلاسمای پاناسونیک بهم معرفی کرد که میگفت از فامیلاش هرکی اومده ازهمین بهشون داده و خودشم همینو داره
    پلاسمای 42 پاناسونیک بود مدلشم پرسیدم ولی الان فراموش کردم فکرکنم vt30 یا یه همچین چیزی بود و قیمتشم دوروبره 3 تومن بود

سونی رو میگفت دیگه نمیارن چون چینی شده من خودم بیشتر نظرم به ترتیب روی پاناسونیک یا ال جی یا سامسونگ هست
    پاناسونیک بخاطر کیفیت تصویر خوبش و ال جی رو بخاطر 3D خوب و پسیو بودن و عینکای سبک و ارزون قیمتش
    البته فکرکنم این قضیه پسیو بودن فقط توی ال جی باشه که با توجه به این موضوع فکرکنم انتخابام فقط به ال جی محدود بشه!!!!
    اصلا دوستان پلاسما رو توصیه میکنن یا همون ال ای دی بگیرم؟؟؟؟
    و اگه ممکنه یه راهنمایی هم در مورد سینما خانگی بکنن چون تو این یکی اصلا سررشته ندارم
    این سینما خانگی هم 3 بعدی و غیر 3بعدی داره؟؟؟؟
    یکی از دوستان یه همچین چیزی تو یکی از تاپیکها گفته بود!!!
    فقط اگه لطف کنین زودتر جواب بدین ممنون میشم چون قرار بود اینو دیروز واسه روز مادر بخرم که متاسفانه نشدو دیگه میخوام امشب بخرمش
    واقعا ممنون
    Last edited by Ehsan756; 02-05-2013 at 13:17.

داره خودمونی میشه MJ-RAIDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اگر بخواید پلاسما فقط دو گزینه دارید : پاناسونیک / سامسونگ . قیمت های سامسونگو از اینجا چک کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر بخواید یک پلاسمای خوب از سامسونگ بخرید حداقل باید 4 تومن هزینه کنید که تلویزیون های خوبی هستن .
    پاناسونیک بزرگترین تولید کننده ی پلاسما هست و اگر سایت های مختلفو چک کنید میبینید پلاسما های پانا همیشه بالاتر از بقیه ی رقبا قرار دارن . ولی مسئله اینجاست که مدل های جدیدش وارد ایران نشدن . همین vt30 مدل سال 2011 هست ! یعنی باید یک تلویزیون با تکنولوژی 2 سال قبل بگیرید . علاوه بر این که توی پخش فرمت ها و 3D هم به خوبی سایر برند های بازار نیست .
    LED با مشخصات و بودجه ی شما به نظر من فقط LG LM7600 در سایز 42 که یکی از تحسین شده ترین LED های سال هست . ضمنا پسیو هم هست .

3. این کاربر از MJ-RAIDEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ehsan756's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام مجدد
    من بالاخره بعد از چند ماه تاخیر یه led 46 اینچ سامسونگ خریدم
    مدل f5590
    البته هنوز نصبش نکردم
    راستش موندم که برم پسش بدم یه سه بعدیشو بگیرم یا نه؟!!
    ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنین
    اصلا این مدلی که گرفتم خوبه یانه؟
    اگه مدل بهتری سراغ دارین تو رنج قیمت نهایتا 4 تومن معرفی کنین ممنون میشم...
    ویه سوال دیگم اینکه ایا من اگه یه تلویزیون سه بعدی سامسونگ بخرم برای دیدن فیلم سه بعدی نیاز به پخش کننده ی بلو ری و دیسک های بلو ری دارم؟؟یعنی همین فیلمایی که توی سایتای مختلف واسه دانلود گذاشتن و حجمشون درحد یکی دو گیگ بیشتر نیست رو میشه به صورت سه بعدی روی این تلویزیون ها دید؟؟؟؟؟
    lg رو میدونم که میشه ولی در مورد سامسونگ اگه راهنمایی کننین ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •