سلام یک پردازنده ۴هسته ای amdقیمت زیر ۴۰۰ با مادربرد مناسب پردازنده که رم ۱۶۰۰ ساپورت کنه معرفی کنید
سلام یک پردازنده ۴هسته ای amdقیمت زیر ۴۰۰ با مادربرد مناسب پردازنده که رم ۱۶۰۰ ساپورت کنه معرفی کنید
سوکت مادربرد am3+ باشه و رم ddr3 ساپورت کنه
اگر برای اون سه قطعه بودجتون 400 هست ، یه مقدار بودجتون کمه.
کاربردتون چیه؟
هم گیم هم کارای عادی بودجه ای که گفتم برا پردازنده هست
اگر تعصب خاصی روی پلتفرم ندارین ، از اینتل هم انتخابهای خوبی دارین.
کل بودجتون چقدره؟
گرافیک و پاورتون چیه؟
فقط هارد دارم میخوام قطعه قطعه جمع کنم رم و مادربرد و پردازنده حدود ۸۰۰بشه اینتل i5 و i7 رو دوست دارم که گرون هستن از بقیشون خوشم نمیاد از amd بیشتر خوشم میاد چون دو تا کامپیوتر amdداشتم خیلی راضی بودم
Last edited by soorena010; 02-05-2013 at 13:26.
می تونی از پلتفرم fm1 از amd هم استفاده کنی
اگر fm2 وارد بازار شده بود قطعا این مورد را توصیه می کردم که اگر هم باشه باز به نظرم گرون خواهد بود
پیشنهاد من یا fm1 هست یا پنتیوم های ivy bridge
ASUS M5A97 R2.0اگه این مین از نظر شما خوبه چه پردازنده ای بگیرم مدل دقیق بگید fm1 نمیدونم چند مدلن
مین بسیر خوبی هست منتهی اگر از پس قیمتش بر بیاینبرای این مین می تونید انواع مختلفی از آتلون ها و فنوم 2 های سوکت am3 را تا پردازنده های 4 و 6 و 8 هسته ای سری fx را استفاده کنید که بسته به هزینه ای که می خواهید بپردازید بین 200 تا 700 تومن قیمت دارندASUS M5A97 R2.0اگه این مین از نظر شما خوبه چه پردازنده ای بگیرم
fm1 یکی از سوکت های جدید(نسبتا جدید) شرکت amd برای سیستم های ارزان و متوسط بازار هست که انواع پردازنده های 2 و 3 و 4 هسته ای را پشتیبانی می کنهمدل دقیق بگید fm1 نمیدونم چند مدلن
اگر احساس می کنید بودجه شما به بردهای سوکت am3+ نمیرسه و مجبور خواهید از هزینه گرافیک کم کنید و به هزینه برد و پردازنده اضافه کنید( که برای یک سیستم گیم اصلا مناسب نیست) می توانید یک پردازنده 4 هسته ای این سوکت تا سقف 300 تومن را تهیه کنید و با خرید یک مادربرد ارزان قیمت این سوکت با قیمت حدود 200 تومن باقی بودجه را به خرید کارت گرافیک اختصاص بدین تا در بازی ها فریم بیشتری بگیرید
در غیر اینصورت همان برد m5a97 r2 را توصیه می کنم
موفق باشید
دوست عزیز برای همین مادربرد یک پردازنده و کارت گرافیک پیشنهاد کن قیمت پردازنده وگرافیک ۸۰۰بشه رم ۴گیگ هم پیشنهاد کن میخوام بگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)