تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: چه نکاتی رو در هنگام خرید گوشی Htc برای تشخیص آکبند بودن بررسی کنیم

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

12 چه نکاتی رو در هنگام خرید گوشی Htc برای تشخیص آکبند بودن بررسی کنیم

سلام
    بنده تجربه خرید گوشی Htc رو نداشتم
    و با توجه به اینکه شهر ما به وسعت تهران نیست اکثر مغازه های فروش گوشی ... 2 - 3 تا بیشتر از هر نوع گوشی نمیارن و یکیش حتما پشت ویترینی و دم دست مشتری بوده

بعد میان تو کارتن و پک محصول سر هم میکننش طوری که افراد بی تجربه مثل بنده متوجه نمیشن و فکر میکنن که اول بار هستش گ.شی از جعبه در میاد...

اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم با بنده و سایر دوستان در میان بزاره برای تشخیص صد در صد آکبند بودن گوشی ( که کلا آنباکس نکرده باشن)
    به شخصه دوست دارم هر محصولی رو که میخرم خودم اول نفر باشم که از جعبه درش میارم ... مطمئنا دیگران هم همینطورن
    Last edited by babak_gww; 01-05-2013 at 00:51.

داره خودمونی میشه Hamed_jon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    بنده تجربه خرید گوشی Htc رو نداشتم
    و با توجه به اینکه شهر ما به وسعت تهران نیست اکثر مغازه های فروش گوشی ... 2 - 3 تا بیشتر از هر نوع گوشی نمیارن و یکیش حتما پشت ویترینی و دم دست مشتری بوده

بعد میان تو کارتن و پک محصول سر هم میکننش طوری که افراد بی تجربه مثل بنده متوجه نمیشن و فکر میکنن که اول بار هستش گ.شی از جعبه در میاد...

اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم با بنده و سایر دوستان در میان بزاره برای تشخیص صد در صد آکبند بودن گوشی ( که کلا آنباکس نکرده باشن)
    به شخصه دوست دارم هر محصولی رو که میخرم خودم اول نفر باشم که از جعبه درش میارم ... مطمئنا دیگران هم همینطورن
    سلام
    والا منم مثل شما حساست زیادی داشتم رو اینکه خودم آنباکس کنم چون الان نمیشه به کسی اعتماد کرد...
    برا همینم رفتم مغازه طرف شمارمو دادم گفتم به محض اینکه این گوشی که من میخوام رسید براتون زنگم بزن بیام بگیرم..
    جالب بود فرداش دیدم زنگ نزد حوصلم سر رفت و رفتم حضوری مغازش که دیدم همونجا که داشتم باهاش حرف میزدم رسید و خودم تحویل گرفتم و تست کردم..

راستشو بخواین اینقدر اینا حرفه ای هستن که با اینکه کلی نکته هست که بفهمی قبلا باز شده ولی بازم نمیشه گفت حتما جواب میده.
    به نظر من بهترین راه اینه که شما گارانتی دار معتبر از نمایندگی معتبر بخری و بصورت پلمپ شده خودت باز کنی، تازه فکر نمیکنم اون برچسب های گارانتی که بصورت پلمپ دور جعبه خورده رو داشته باشن و اونا رو مد نظر قرار بده...

3. 2 کاربر از Hamed_jon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

شما شانس آوردی خوب

والا بیشتر مسئله سر خرید بدون گارانتی هستش ... چون 100 و خورده ای هم تفاوت داره میخوام بدون گارانتی اش رو بگیرم

وگرنه گارانتی دار معمولا آکبنده

5. این کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hamed_jon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

شما شانس آوردی خوب

والا بیشتر مسئله سر خرید بدون گارانتی هستش ... چون 100 و خورده ای هم تفاوت داره میخوام بدون گارانتی اش رو بگیرم

وگرنه گارانتی دار معمولا آکبنده

خوب اگه میخوای بدون گارانتی بخری که البته من پیشنهاد نمیکنم، بهتره از یه جای درستو حسابی بخری و حسابی دقت کنی..
    هر راهی هم که باشه و کسی بگه اینجوری باشه یعنی آکبنده الکیه و خیالت راحت که بازم میشه اون راهو پیچوند...

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

تفاوت قیمت گارانتی تو گوشی های اچ تی سی معمولا زیاده برای همین خیلی ها بدون گارانتی میگیرن
    البته معمولا همه محصولات اصلن چون برچسب شبنم دارن
    میتونی شماره برچسب شبنمو به شمار پیامک ذکرشده بفرستی ببینی درسته یا نه
    سریال گوشی رو چک کنی فکر کنم کافی باشه برا تشخیصش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •