تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: بسترسازی تالیا برای ورود به عرصه 3G

  1. #1
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    12 بسترسازی تالیا برای ورود به عرصه 3G

    مدیرعامل تالیا در گفت‌وگو با ایسنا خبر داد:


    بسترسازی تالیا برای ورود به عرصه 3G





    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

    مدیر عامل شرکت ارتباطات تالیا از تصمیم این شرکت برای بسترسازی ارائه خدمات نسل سوم ارتباطی خبر داد و گفت: البته در حال حاضر اپراتور سوم ارائه کننده انحصاری 3G به شمار می‌رود و تالیا هم مانند سایر اپراتورها چاره‌ای جز احترام گذاشتن به این دوره نخواهد داشت.

    فریبرز نژاد دادگر در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در ارتباط با برنامه تالیا برای ورود به نسل سوم ارتباطات اظهار کرد: هر اپراتوری برای ورود به نسل جدید نیاز به دو عامل مهم زیرساخت فنی شبکه و مجوزهای قانونی دارد.

    وی ادامه داد: در حال حاضر در کشور ما اپراتور سوم عرضه کننده و مجری انحصاری خدمات نسل سوم به شمار می‌رود و ما هم مانند سایر اپراتورها چاره‌ای نداریم جز آن که به این دوره انحصار احترام بگذاریم.

    نژاد دادگر در عین حال تصریح کرد: البته ما به طور همزمان اقدام به آماده‌سازی زیرساخت‌های فنی و پایش و سنجش بازار خواهیم کرد و اکنون طرح‌های مطالعاتی ما برای استفاده از تکنولوژی نسل سوم در تالیا آغاز شده است.

    مدیر عامل شرکت تالیا با بیان این‌که یکی از مهمترین دغدغه‌های شرکت تالیا اهمیت دادن به نیازهای مشتری است، یادآور شد: در راستای احترام به نیازهای مشتری در تلاشیم زیرساخت‌های لازم برای ورود به عرصه 3G را فراهم کنیم تا پس از پایان دوره انحصار ما هم بتوانیم این خدمات را ارائه کنیم چرا که منطقی نیست ما برای ارائه این خدمات منتظر بمانیم تا دوره انحصار به پایان برسد و ما آن گاه زیرساخت‌های خود را آماده کنیم.

    وی در ادامه صحبت‌های خود در پاسخ به این سوال ایسنا که آیا تعداد مشترکان شبکه تالیا آن اندازه هست که ورود به این عرصه و وارد کردن این تکنولوژی برای این شرکت مقرون به صرفه باشد، توضیح داد: به هر حال نگاه ما برای ورود به عرصه ارائه خدمات نسل سوم به این شکل است که کاربرانمان از خدمات ما رضایت داشته باشند. در این میان تعداد مشترکان هم اهمیت چندانی ندارد و مهم آن است که کاربران ما خدمات خوبی دریافت کنند.از نظر هزینه‌ها نیز معمولا هر چه تکنولوژی‌ها پیشرفته‌تر می‌شوند هزینه‌های تمام شده آن‌ها پایین‌تر می‌آید.

    وی در ادامه در پاسخ به این سوال که در صورت ارائه خدمات نسل سوم افرادی که سیم کارت‌های قدیمی تالیا را دارند هم قادر به استفاده از این خدمات خواهند بود، توضیح داد: زمانی که شبکه‌ ما نوسازی شده و ما وارد نسل سوم شویم برخی اقدامات فنی انجام خواهد شد و در آن شرایط مشترک مخیر می‌شود که از نسل‌های قبلی ارتباطی و یا نسل‌های جدید استفاده کند که در این صورت باید کاربر الزامات آن را نیز بپذیرد و بداند ممکن است برای بهره‌مندی از خدمات نسل سوم شاید لازم باشد سیم‌کارت و یا گوشی خود را تعویض کند.

    نژاد دادگر در بخش پایانی صحبت‌های خود درباره زمان پیش‌بینی شده برای ورود تالیا به ارائه خدمات 3G نیز اظهار کرد: پس از به پایان رسیدن دوره انحصار ما در یک فرایند کوتاه مدت، امور اجرایی و مربوط به اخذ مجوز را انجام خواهیم داد.

    انتهای پیام

  2. 3 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •