تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشکل: عوض نشدن زبان ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض مشکل: عوض نشدن زبان ویندوز

با سلام
    دوستان من هر کاری میکنم نمیتونم زبان ویندوز رو با دکمه های alt+shift عوض کنم و باید با موس این کار رو بکنم. همه تنظیمات language bar رو هم دستکاری کردم ولی جواب نداد در حالیکه توی یوزر دیگه اصلاً این مشکل رو ندارم. دیگه نمیدونم چیکار کنم برام خیلی مهمه لطفاً کمکم کنید
    Last edited by accounte_dovvom; 30-04-2013 at 16:58.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دو تا روش پایین برای رفع مشکل خودتون میتونید برین

روش اول

منوی run اجرا داخلش دستور regedit تایپ اینتر کنید بعدشم به مسیر پایین از رجیستری برین اول

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد طبق شکل پایین بترتیب شماره عمل کنید وقتی از پنجره سمت راست روی گزینه شماره 3 دبل کلیک کردین در کادری که باز میشه در قسمت شماره 4 باید از شما عدد شماره 1 تایپ شده باشه که این عدد مربوط به تغییر زبان از طریق کلیدهای ALT+SHIFT شما اگر در اون کادر عدد 2 رو بجای 1 تایپ کنید با استفاده از کلیدهای CTRL+SHIFT قادر به تغییر زبان هستین مابقی تغییرات همون پنجره راست هم طبق شکل باشه

کد:

روش دوم

روی گزینه زبان پایین تسکبار کلیک راست گزینه settings انتخاب کنید در کادری که باز میشود برای شما تنظیمات طبق شکل انجام بدین در کادر شماره 5 میتونید دکمه های تغییر زبان تغییر بدین اگر بازم فیکس نشد روی گزینه ای که بصورت فلش سبزمشخص کردم یکبار کلیک کنید باز گزینه شماره 4 انتخاب کنید درکادری که باز میشه یک کلید تابعی رو برای تغییر زبان انتخاب کنیدیک روشم از طریق clean boot ویندوز xp هست فعلا از طریق این دو تاروش برین.

کد:
    کد:
    Last edited by jafarian; 01-05-2013 at 14:42.

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با تشکر دوست عزیز ولی لینک عکسها موجود نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مجدداً سلام عکسها رو تونستم ببینم ولی با این کارها هم مشکلم حل نشد منتها یه راه حل موقت پیدا کردم: توی task manager داخل تب process یه بار فایل ctfmon.exe رو میبندم و دوباره باز میکنم و مشکلم حل میشه ولی هربار ریست یا logoff کنم باید این کار رو تکرار کنم اگه یه راه حل دائمی نشونم بدین ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

این یکی فایلی که شما میگین اکثر سایتها این فایل به آفیس ربط دادن بطور مثال برای غیر فعال کردنش گفتن که به کنترل پنل برین بعدشم مسیر پایین

کد:

بعد گزینه Regional and Language Options انتخاب کنید بعد به سربرگ Languages برین اونجا روی گزینه Details کلیک کنید به سربرگ Advanced برین بعد از کادر System Configuration چکمارک گزینه Stop advanced text services بزنید تایید اکی کنید

مرحله دوم

منوی run اجرا داخلش دستور msconfig وارد اینتر کنید در کادری که باز میشه به سربرگ Startup برین اونجا چکمارک گزینه ctfmon حذف کنید بعدم تایید اکی کنید تا سیستم ریستارت شود بعد از نوع تست کنید.

کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خیلی ممنون بعد از این کارهایی که کردم مشکل حل شد ولی یه مشکل دیگه پیدا شد : دکمه تغییر زبان "EN" یا "FA" دیگه تو تسکبار نشون داده نمیشه ولی با دکمه های alt+shift زبان ویندوز تغییر میکنه

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خیلی ممنون بعد از این کارهایی که کردم مشکل حل شد ولی یه مشکل دیگه پیدا شد : دکمه تغییر زبان "EN" یا "FA" دیگه تو تسکبار نشون داده نمیشه ولی با دکمه های alt+shift زبان ویندوز تغییر میکنه
    برای این مورد که نبودن گزینه languge پایین تسکبار میشه شما از 3 تا راه میتونید برین طبق سایتهای اول و دوم برین که بصورت شکل مشخص شده چکاری انجام بدین یا از طریق فایل رجیستری که به اسم Fix قراردادم دانلود روی دسکتاپ سیو بعدشم این فایل اجرا هرپیغامی داد تایید اکی آخر سرم سیستم ریستارت کنید.

کد:
    کد:
    کد:

9. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خیلی ممنونم دوست عزیز با راهنماییهاتون مشکلم کاملاً حل شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •