سلام دوستان این کارت گرافیک ما(8400 جیفورس ) در حالت بیکاری 61-64 درجه میباشد درصورتی که چن ماه قبل دور ور 50بودش به نظر شما مشکلش چیه فنشم احساس میکنم کند شده .اصلا میشه فنشو باز کنم و تعمیر کنم و ایا دمای64 خیلی زیاد نیس تازه توی لودمیشه85
سلام دوستان این کارت گرافیک ما(8400 جیفورس ) در حالت بیکاری 61-64 درجه میباشد درصورتی که چن ماه قبل دور ور 50بودش به نظر شما مشکلش چیه فنشم احساس میکنم کند شده .اصلا میشه فنشو باز کنم و تعمیر کنم و ایا دمای64 خیلی زیاد نیس تازه توی لودمیشه85
میتونی فنشو در بیاری یه خاکروبی بزنی یا یکم روغن کاری کنی ! نباید انقدر دماش بره بالا حات بیکاری ! ذاتا کارت گرمی نیست !
در لود این دما برای این گرافیک مشکلی نداره
ولی میتونید با خاک گیری فن و خمیر حرارتی و بهتر کردن تهویه کیس و کاهش دمای محیط دمای گرافیک رو کم کنید
میتونید دور فن رو دستی زیاد کنید
سلام ممنون از دو عزیز الان از توی hwmonitor دیدم که زده سرعت فن30درصد این چه جوریاس (تازه توی لود هم 30درصده) دورفنو ایا با rivatiuner میشه تغیر داد . بعد یه سوال دیگه ایا خودم میتونم فن و از جاش در بیارم و گرد گیری کنم(اخه چسبیده) و اینکه ایا تخصص خاصی نمیخواد .
دور فن رو میتونید با نرم افزار msi after burner تغییر بدید البته اگه قفل نباشه
بله میتونید فن رو دربیارین و خودتون خاک گیری کنید
چسب سیلیکون داره بین gpu و هیت سینک به همین خاطر gpu رو یکم گرم کنید بعد هیت سینک رو دربیارین
ممنون پس باید چسب سیلیکون مجدد بزنم درسته ؟بعدش چسب سیلکون با خمیر سیلیکونی که به cpu میزنن فرق داره ؟
آره چسب سیلیکون باید بزنید بله با خمیر سیلیکون فرق داره اگه فکر میکنید که نمیتونید اینکارو بکنید بدید بیرون اینکارو بکنن
ای وای بد بخت شدم
اقا گرافیک رو فنش رو در اوردم گرد گیری کامل انجام دادم ولی قبلش گفتم من که بازی نمیکنم شاید بدون فن بتونم کار کنم بدون فن گرافیک رو زدم به سیستم سیستم قبل بالا اومدن ویندوز خاموش شد بعد دست زدم به گرافیک دیدم خیلی داغ کرده بود بعد که دوباره به سیستم زدم همراه فن اسصا سیستم روشن نمیشه منظور مانیتوره
حالا بگیدذ چی کار کنم
یعنی سیستم روشن میشه ولی تصویر نمیده ؟
ممنون از پیگیریتون درسته روشن نمیشه البته cpu فنش یه لحظه چرخید و وایساد (همچنین فن گرافیک) البته با یه گرافیک دیگه امتهان کردم درسته (الان سیستم با گرافیک دیگه روشنه) البته یه فن جدید گرفتم روش نصبیدم نمیدونم باید فن قدیمی رو تست بزنم یا گرافیک عیب پیدا کرده آیا میتونم خودم تعمیرش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)