تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: نصب نشدن هیچ کدام از ویندوزها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض نصب نشدن هیچ کدام از ویندوزها

با سلام خدمت کارشناسان عزیز
    کامپیوتر یکی از بستگان خیلی طول میکشید بالا بیاد( حدود یک یا دو ساعت) بعضی وقت ها هم بالا نمیومد
    گفتم شاید ویروسیه،هاردشو رو سیستم خودم گذاشتم،با آخرین ورژن اویرا ،اسکن کردم،تقربا تمام اطلاعاتش ویروسی بود( 2000 detect )
    بعدا که هارد رو رو سیستمش گذاشتم بالا نمیو مد،انگلیسی مینوشت که ویندوز خراب شده،سی دی ویندوز گزاشتم repaire کنم ،قبول نمی کرد
    از اینجا اشتباه بنده شروع شد هاردشو در آوردم روی سیستم خودم گذاشتم،روی درایو c ویندوز نصب کردم،هارد رو گذاشتم روسیستم خودش ،موقع بوت میگفت سخت افزار ویا نرم افزاری که اخیرا نصب کردید رو پاک کنید، هارد رو باز در آوردم گذاشتم رو سیستم خودم،درایو c رو فرمت کردم،بعد که هارد رو سیستم خودش سوار کردم خواستم ویندوز نصب کنم
    برای ایکس پی اول روی صفحه windows setup گیر میکرد. بعد یه بار ریست این اررور رو میده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای ویندوز سون هم پارتیشن ها رو نمی شناسه، میگه سی دی درایور( یا اگه فایل درایور قبلا روی هارد ذخیره کردید) رو برای نصب درایو هایتان وارد کنید . بعد یه پنجره میاد هارد رو نشون میده برای اینکه مسیر اون فایل( فایل درایور ) رو بهش بدم
    این فامیلمون هم هیچی از فایل درایور و موجود بودنش نمی دونه
    مدل مادر بردش هم گیگا بایت ga-8i945plge-rh هستش.،خرین ورزن بوتش هم ،روشه
    اینم بگم یه سری کارای دیگه هم کردم مثل در آوردن باتری مادر برد،دیفالت کردن بایوس و... راستی تو تنظیمات بایوس تغییر ساتا به IDE نداره
    Last edited by mahdi630; 29-04-2013 at 17:47.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان ،چون تو هارد اطلاعات خانوادگی هست میترسم ببرم بیرون درست کنن،خواهشا کمک کنید
    اینم از مشکل نصب ویندوز 7 و 8

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    بین مولکولهای هوا

پيش فرض

سلام اگه مشکلت حل شده که هیچ، ولی اگه نشده: موقع نصب ویندوز درایو مربوط به نصب رو فرمت کردی؟بعدش ممکنه ایراد از dvd-rom دستگاه باشه که نمیتونه dvd نصب ویندوزت رو بخونه. به این لینک هم یه نگاه بنداز

4. این کاربر از abs-j بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

برای اون مشکلتون که عکسش قراردادین مربوط به ویندوز 7 میشه باید این راه برین ابتدا برنامه YUMI رو از پایین دانلود کنید بعدشم فلش به سیستم وصل این برنامه رو اجرا کنید بعد طبق شکل پایین بترتیب شماره عمل کنید به اینصورت که در قسمت شماره 1 مسیر فلش خودتون بدین در قسمت شماره 2 چکمارک گزینه مورد نظربزنید بعد گزینه شماره 3 از کادر مورد نظر انتخابکنید روی گزینه شماره 4 کلیک کنید مسیر iso ویندوز 7 که روی هارد دارین بدین بعدشم روی گزینه شماره 5 کلیک کنید وقتی کار به اتمام رسید بعد از طریق بوت ویندوز 7 بالا بیاین بعد از نوع به همون مسیری که مربوط به ویندوز 7 میشه عکسش قراردادین برین البته از طریق dvd بعد که اون پیغام از نوع دریافت کردین تمامی پنجره ها رو ببنیدین تا از نوع به صفحه welcome screen برین در این مرحله فلش از نوع به پشت کیس نصب بعد از نوع از اول مراحل برین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:

6. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام اگه مشکلت حل شده که هیچ، ولی اگه نشده: موقع نصب ویندوز درایو مربوط به نصب رو فرمت کردی؟بعدش ممکنه ایراد از dvd-rom دستگاه باشه که نمیتونه dvd نصب ویندوزت رو بخونه. به این لینک هم یه نگاه بنداز
    ممنون از پاسختون
    برای اون مشکلتون که عکسش قراردادین مربوط به ویندوز 7 میشه باید این راه برین ابتدا برنامه YUMI رو از پایین دانلود کنید بعدشم فلش به سیستم وصل این برنامه رو اجرا کنید بعد طبق شکل پایین بترتیب شماره عمل کنید به اینصورت که در قسمت شماره 1 مسیر فلش خودتون بدین در قسمت شماره 2 چکمارک گزینه مورد نظربزنید بعد گزینه شماره 3 از کادر مورد نظر انتخابکنید روی گزینه شماره 4 کلیک کنید مسیر iso ویندوز 7 که روی هارد دارین بدین بعدشم روی گزینه شماره 5 کلیک کنید وقتی کار به اتمام رسید بعد از طریق بوت ویندوز 7 بالا بیاین بعد از نوع به همون مسیری که مربوط به ویندوز 7 میشه عکسش قراردادین برین البته از طریق dvd بعد که اون پیغام از نوع دریافت کردین تمامی پنجره ها رو ببنیدین تا از نوع به صفحه welcome screen برین در این مرحله فلش از نوع به پشت کیس نصب بعد از نوع از اول مراحل برین

کد:

کد:
    خیلی ممنون از راهنماییتون
    ولی از روش شما مشکل حل نشد،یعنی با اون نرمافزار فلش بوتیبل شد ولی بعد از بستن همه پنجره ها و تکرار کار، باز هم همون اررور رو میده
    ولی من این کار رو کردم جواب گرفتم، با برنامه ultra iso از ویندوز ایمیج گرفتم،با همون برنامه ایمیج رو روی فلش رایت کردم.بعد توی بوت کامپوتر اول usb fdd گذاشتم و ویندوز رو نصب کردم.فقط یه مشکلی که هست دی وی دی درایو هام رو نمیشناسه ،نه آیکونی هست ونه توی دیوایس منیجر چیزی ،کابل ها رو چک کردم و محکم فشار دادم بازم خبری نشد. قبلا کار میکرد ولی نمیدونم چرا الان از کار افتاده اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Master Root's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

نگاهی به داخل کیس خود بیاندازید و محل کابل ساتای مربوط به DVD ROM خود را روی مادربورد جابجا نمایید.
    با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fixer هم میتونید مشکل را حل کنید .
    Last edited by Master Root; 02-05-2013 at 09:16.

9. این کاربر از Master Root بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نگاهی به داخل کیس خود بیاندازید و محل کابل ساتای مربوط به DVD ROM خود را روی مادربورد جابجا نمایید.
    با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fixer هم میتونید مشکل را حل کنید .
    ممنون از راهنماییتون
    ولی IDE هست نگاه کردم محکم هم کردم ،کابل IDE رو هم عوض کردم ولی نشد

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون
    ولی IDE هست نگاه کردم محکم هم کردم ،کابل IDE رو هم عوض کردم ولی نشد
    این روشهای دیگه رو تست کنید ببینید آیکون دستگاه شما در my computer به نمایش در میاد یا که نه البته قبلش بایوس برین ببینید دستگاه شما داخل بایوس شناسایی شده یا که نه اگر که اونجا شناسایی شده بود روشهای پایین برین بترتیب

روش اول

فایل Mictosoft fix it از پایین دانلود بعدشم وقتی به اینترنت وصل هستین این فایل اجرا طبق ویزاردی که داره پیش برین ببینید رفع مشکل میشه یانه

روش دوم

پنجره Device Manager سیستم بازکنید بعد روی گزینه DVD/CD-ROM drives دو بار کلیک کنید از منویی که باکلیک کردن روی این گزینه باز میشه روی دستگاه خودتون اگر در این قسمت به نمایش در میاد کلیک راست بعدشم گزینه unistall هر پیغامی هم داد تایید کنید آخر سرم سیستم ریستارت کنید

روش سوم

منوی run اجراداخلش دستور regedit تایپ اینتر کنید بعدشم به این مسیر پایین از رجیستری برین اول

کد:

بعدروی فلدر Class از پنجره سمت چپ کلیک کنید یکبار بعد گزینه F3 از صفحه کلید بزنید درکادری که باز میشه درقسمت Find what این دستور پایین از روش کپی داخل همون کادر paste اینتر کنید

کد:

بعد که همین پوشه بالا پیدا شد روی همین پوشه باز یکبار کلیک کنید بعدشم در پنجره سمت راست گزینه ای به اسم UpperFilters پیدا این رشته یا گزینه رو حذف کنید همچنین در همین پنجره سمت راست اگرگزینه ای به اسم LowerFilters رو دیدین این گزینه رو هم حذف آخر سرم رجیستری رو ببیندین سیستم ریستارت کنید.

کد:

12. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این روشهای دیگه رو تست کنید ببینید آیکون دستگاه شما در my computer به نمایش در میاد یا که نه البته قبلش بایوس برین ببینید دستگاه شما داخل بایوس شناسایی شده یا که نه اگر که اونجا شناسایی شده بود روشهای پایین برین بترتیب

روش اول

فایل Mictosoft fix it از پایین دانلود بعدشم وقتی به اینترنت وصل هستین این فایل اجرا طبق ویزاردی که داره پیش برین ببینید رفع مشکل میشه یانه

روش دوم

پنجره Device Manager سیستم بازکنید بعد روی گزینه DVD/CD-ROM drives دو بار کلیک کنید از منویی که باکلیک کردن روی این گزینه باز میشه روی دستگاه خودتون اگر در این قسمت به نمایش در میاد کلیک راست بعدشم گزینه unistall هر پیغامی هم داد تایید کنید آخر سرم سیستم ریستارت کنید

روش سوم

منوی run اجراداخلش دستور regedit تایپ اینتر کنید بعدشم به این مسیر پایین از رجیستری برین اول

کد:

بعدروی فلدر Class از پنجره سمت چپ کلیک کنید یکبار بعد گزینه F3 از صفحه کلید بزنید درکادری که باز میشه درقسمت Find what این دستور پایین از روش کپی داخل همون کادر paste اینتر کنید

کد:

بعد که همین پوشه بالا پیدا شد روی همین پوشه باز یکبار کلیک کنید بعدشم در پنجره سمت راست گزینه ای به اسم UpperFilters پیدا این رشته یا گزینه رو حذف کنید همچنین در همین پنجره سمت راست اگرگزینه ای به اسم LowerFilters رو دیدین این گزینه رو هم حذف آخر سرم رجیستری رو ببیندین سیستم ریستارت کنید.

کد:
    کمال تشر از رسیدگیتون
    روش اول بصورت آنلاین هم اتومات و هم دستی چیزی پیدا نشد
    روش دوم هم تو دیوایس منیجر
    دی وی دی درایوی نیست که بخوام آنیستال کنم
    روش سوم هم هیچ کدوم نه آپر نه لوور فیلتر نیستش که پاک کنم
    برق وارد درایو ها میشه باز و بسته هم میشن ولی آیکونشون نیست،نه تو مای کامپیوتر نه دیوایس منیجر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •