تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: ریست شدن سیستم بعد وصل شدن به اینترنت

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض ریست شدن سیستم بعد وصل شدن به اینترنت

با سلام
    دوستان من یه تاپیک زدم توی بخش آنتی ویروس ولی کسی جوابم را نداد لینک تاپیکم اینه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان احتمال میدم که مشکل سخت افزاری باشه لطفا منو راهنمایی کنید
    برای سهولت کار دوستان پستهای اون تاپیکم را نقل قول میکنم :

سلام
    دوستان لطفا منو راهنمایی کنید
    تا دیشب سیستم مشکلی نداشت ولی امروز که سیستم را روشن کردم و بالا اومد بعد از اینکه چراغ adsl روشن میشه و به اینترنت وصل میشه بالافاصله سیستمم ریست میشه و جالبیش اینجاست که این مشکل را با اینترنت dial up ندارم و با اون وصل میشم
    سیستمم را هم با آنتی ویروس kaspersky اسکن کردم ولی چیزی پیدا نکرده
    خواهشا راهنمایی کنید
    دوستان من کارهای مختلفی انجام دادم ولی هنوز مشکل پابرجاست:
    جالب اینه که وقتی در حالت safe mode سیستم بالا میاد اصلا این مشکل را ندارم و سیستمم ریست نمیشه!!
    کارهایی که انجام دادم:
    1- آپدیت آنتی ویروس و فول اسکن کردن سیستم بدون وجود ویروس
    2- اسکن با hitman pro و باز هم عدم پیدا کردن ویروس
    3- دانلود آخرین نسخه درایور گرافیک و آپدیت آن
    4- ریست کردن مودم adsl
    5- دانلود انواع نرم افزارهای آنتی ویروس و تروجان و تست با آنها

آخرین گزینه مدنظرم تعویض ویندوزه متاسفانه

اگه کسی راه حلی داره بگه
    خب میبینم که کسی هنوز جواب منو نداده
    دوستان من ویندوزم را هم عوض کردم و همون روز اول خوب بود الان که بعد دو روز سیستم را روشن کردم متاسفانه مشکل دوباره به وجود اومده با اینکه هنگام نصب ویندوز درایو سی را به طور کامل فرمت کردم

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پیشنهاد من اینه که یه بک آپ از اطلاعاتتون بگیرین و هارد رو فرمت کنین و سپس ویندوز نصب کنین.

3. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

مطمئنا از درایور کارت شبکه هست. ساف مود پروسسهای جانبی و شبکه نیست پس درسته که مشکلی ندارید اما اگه گزینه ساف مود + نتورک رو بزنید چی؟با 2 ازمون و خطا جوابتون رو پیدا میکنید

5. این کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

پیشنهاد من اینه که یه بک آپ از اطلاعاتتون بگیرین و هارد رو فرمت کنین و سپس ویندوز نصب کنین.
    پیشنهاد خوبیه ولی فعلا دنبال راه های بهتر هستم
    Last edited by SaMsUnG; 27-04-2013 at 20:27.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

مطمئنا از درایور کارت شبکه هست. ساف مود پروسسهای جانبی و شبکه نیست پس درسته که مشکلی ندارید اما اگه گزینه ساف مود + نتورک رو بزنید چی؟با 2 ازمون و خطا جوابتون رو پیدا میکنید
    دوست عزیز ممنو از پاسخگوییتون
    بله در حالت SAFE MODE WITH NETWORKING (نمیدونم درست نوشتم یا نه) مشکلی ندارم و به ADSL وصل میشه ولی در حالت ویندوز عادی ریست میشه

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

دوست عزیز ممنو از پاسخگوییتون
    بله در حالت SAFE MODE WITH NETWORKING (نمیدونم درست نوشتم یا نه) مشکلی ندارم و به ADSL وصل میشه ولی در حالت ویندوز عادی ریست میشه
    خب حالا ویندوز رو نرمال بالا بیارید و سرویسهای درحار اجرا رو چندتا چندتا (غیر از یرویسهای پایه ویندوزی) غیر فعال کنید.ببینید بدون کدوم. سرویس سیستم ریست نمیشه.معمولا تون اپ سرویسهای حجیم که باعث کرش سیستم میشه رو رنگی میکنه و درخواست داکتیو کردنش رو میکنه که میتونید از اون برنامه تون اپ هم برا مدیریت سرویس کمک بگیرید.
    اما نظر شخصی بنده اینکه با چندین ازمون و خطا مشکل سرویسو پیدا کنید چون تجزبه ای شیرین میشه که منحصر به خودتون هست و یعدا به درد خیلی ها میخوره" نیازی نیست ویندوز و .. تعویض کنید .
    اول سرویسهایی غیرفعال کنید که ایکن رو در کنار ساعت ویندوز میزارن بعد سرویسهای دیگه رو تست کنید.
    Tapatalk

9. این کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خب حالا ویندوز رو نرمال بالا بیارید و سرویسهای درحار اجرا رو چندتا چندتا (غیر از یرویسهای پایه ویندوزی) غیر فعال کنید.ببینید بدون کدوم. سرویس سیستم ریست نمیشه.معمولا تون اپ سرویسهای حجیم که باعث کرش سیستم میشه رو رنگی میکنه و درخواست داکتیو کردنش رو میکنه که میتونید از اون برنامه تون اپ هم برا مدیریت سرویس کمک بگیرید.
    اما نظر شخصی بنده اینکه با چندین ازمون و خطا مشکل سرویسو پیدا کنید چون تجزبه ای شیرین میشه که منحصر به خودتون هست و یعدا به درد خیلی ها میخوره" نیازی نیست ویندوز و .. تعویض کنید .
    اول سرویسهایی غیرفعال کنید که ایکن رو در کنار ساعت ویندوز میزارن بعد سرویسهای دیگه رو تست کنید.
    Tapatalk
    دوست عزیز چند تا مسئله هست :
    1- من تازه ویندوز را عوض کردم و قاعدتا زیاد نرم افزار نصب نکره ام پس چطور میتونه پروسس های زیادی ایجاد شده باشه
    2- پروسسای پایه ویندوز کدوما هستند میشه دقیقا بگید کدوما را نبندم؟
    3- این برنامه تون آپ که میگید را از کجا تهیه کنم؟
    4- به محض اینکه چراغ adsl روشن میشه سیستم کرش میکنه و ریست میشه اصلا به چند ثانیه هم نمیکشه بعدشم که ویندوز مجددا میخواد بالا بیاد صفحه ی آبی " چک کردن درایو سی " میاد و بعد هم که ویندوز بالا میاد صفحه ی send error report میاد دفعه ی دیگه عکسشو میزارم
    5- اومدم نرم افزار your unistaller را نصب کنم که روی فایل ست آپش که کلیک میکنم باز هم صفحه ی send error report و dont send میاد

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

دوست عزیز چند تا مسئله هست :
    1- من تازه ویندوز را عوض کردم و قاعدتا زیاد نرم افزار نصب نکره ام پس چطور میتونه پروسس های زیادی ایجاد شده باشه
    2- پروسسای پایه ویندوز کدوما هستند میشه دقیقا بگید کدوما را نبندم؟
    3- این برنامه تون آپ که میگید را از کجا تهیه کنم؟
    4- به محض اینکه چراغ adsl روشن میشه سیستم کرش میکنه و ریست میشه اصلا به چند ثانیه هم نمیکشه بعدشم که ویندوز مجددا میخواد بالا بیاد صفحه ی آبی " چک کردن درایو سی " میاد و بعد هم که ویندوز بالا میاد صفحه ی send error report میاد دفعه ی دیگه عکسشو میزارم
    5- اومدم نرم افزار your unistaller را نصب کنم که روی فایل ست آپش که کلیک میکنم باز هم صفحه ی send error report و dont send میاد
    سلام
    درصورتی که سیستم الوده باشه به ویروس کافیه درایو غیر ویندوز رو یه دفه باز کنید خودش پروسس رو ران میکنه و نیازی به نصب برنامه نیست!
    فقط ران msconfig رو اجرا کنید و همون تب اولیه. گزینه اجرای سرویس بیسیک basic servises اگه درست نوشته باشم.رو مارک دار کنید و ریست کنید.بعد اینکه سیستم بالا اومد دو حالت داره.یا مشکل حله یا نیست! اگه مشکل پا برجا بود همون ms config و سپس تب سرویس اون پایین نوشته hide system servises. رو مارک دار کنید ببینید چه سرویس غیر سیستمی ای فعاله!
    ضمنا گاهی سرویس تو استارت نمیفته واسه همین گفتم از برنامه جانبی استفاده کنید.
    برنامه win7 منیجر تو همین سایت هست تون هم همینطور ت ابزار بهینه هستش. هرکدوم و داشته باشید مدیریتهای خوبی داره.

تو گزینه سند رپورت گزینه more detiles رو بزنید و ببیند کدوم قسمت رو گفته مشکل داره
    Tapatalk
    Last edited by mohammadi_4u; 27-04-2013 at 21:40.

12. این کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    درصورتی که سیستم الوده باشه به ویروس کافیه درایو غیر ویندوز رو یه دفه باز کنید خودش پروسس رو ران میکنه و نیازی به نصب برنامه نیست!
    فقط ران msconfig رو اجرا کنید و همون تب اولیه. گزینه اجرای سرویس بیسیک basic servises اگه درست نوشته باشم.رو مارک دار کنید و ریست کنید.بعد اینکه سیستم بالا اومد دو حالت داره.یا مشکل حله یا نیست! اگه مشکل پا برجا بود همون ms config و سپس تب سرویس اون پایین نوشته hide system servises. رو مارک دار کنید ببینید چه سرویس غیر سیستمی ای فعاله!
    ضمنا گاهی سرویس تو استارت نمیفته واسه همین گفتم از برنامه جانبی استفاده کنید.
    برنامه win7 منیجر تو همین سایت هست تون هم همینطور ت ابزار بهینه هستش. هرکدوم و داشته باشید مدیریتهای خوبی داره.

تو گزینه سند رپورت گزینه more detiles رو بزنید و ببیند کدوم قسمت رو گفته مشکل داره
    Tapatalk
    دوست عزیز بازم تشکر که راهنمایی کردید

1- دوست عزیز همین کاری که در بالا گفتید را انجام دادم و موقع انجام کار این ارور را داد :

ولی به هر حال سیستم ریست شد و وقتی بالا اومد با اون حالت چراغ های ای دی اس ال روشن شد و جالب اینکه سیستم ریست نشد ولی صفحه های وب را باز نمیکرد
    2- ارروری که بعد از ریست شدن میاد عکسشو میزارم

3- خودم هم فهمیدم عیب از کارت شبکه هستش چون زمانیکه (یکی از دفعات) ویندوز بالا اومد کارت شبکه را DISABLE کردم و مودم ADSL را روشن کردم باز هم جالب اینکه سیستم ریست نشد با اینکه چراغ اینترنتن روشن شد ولی خب قاعدتا صفحات وب را باز نمیکرد همان موقع که کارت شبکه را ENABLE کردم و چراغش روی ADSL روشن شد در حال اومدن کانکشن اینترنت ADSL در قسمت Network Connection بود که مجددا سیستم ریست شد
    یعنی تا زمانیکه کارت شبکه غیرفعال باشه سیستم ریست نمیشه ولی خب صفحات وب را هم نمیشه باز کرد ولی بعد از اینکه فعالش میکنیم به محض اینکه کانکشن اینترنت پرسرعت در حال اومدن هستش سیستم ریست میشه !!

14. این کاربر از SaMsUnG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

مودمت رو شما حالا یه بار دوباره کانفینگ کن شاید درست شه ! زمان زیادی نمیبره
    بعضی موقع ها یه اتفاقایی میوفته که آدم اصلا نمیدونه دلیلش چی بوده

امیدوارم کارت به بک آپ گرفتن و ویندوز عوض کردن نیوفته که خیلی کار طاقت فرسایی هست

16. این کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •